Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

muhasebe programına yedek al canım geçen yaz ağdan bulaşmış benim pc ye de servis bilgileri kurtaramayabilirim demişti ödüm koptu:18::18::18::18:

hani bana hani bana...

Ayrica Rabbim dafniya icinde hembunlardan hemde bunlardan istiyorum insallah topikteki arkadaslarimda cifter teker hayirlisiyla kucaklarina bebislerini alirlar ve mis gibi kokulraini iclerine cekerler RAbbim hz.zekeriyaya verdin o yasina gore Rabbim hz.meryeme verdin esi yokkan bile senin ol demenle hersey bizleri evlat kokusuna hasret birakma kucaklarimizi doldur sana hayirli kul pergamberimize sav hayirli bir ummet eyle AMIN

asbelova sana birşey soracam.sen preseed jeli aldın mı.2 milyondan 76 milyona topiğinde bayağı yazmışlar...

yok canım almadım tereddütte kaldım açıkçası aylarca kullanıp faydasını göremeyen de var evet ben onunla hamile kaldım diyen de anlamadım canım yaaa

kizlar merhaba nasilsiniz?
ben yeni listeyi goremedim kacinci sayfada oldugunu bilen varmi??

Allahım razı olsun seninde topaç gibi bir prensesin olsun.Sen ne zaman istersen o zaman bir de paşan olsun:13:

o üç taneyi sen doğurcan artık iş başa düştü naparsın

ohhhhh mis bi kere de

muhasebe programına yedek al canım geçen yaz ağdan bulaşmış benim pc ye de servis bilgileri kurtaramayabilirim demişti ödüm koptu:18::18::18::18:
benim programım server da canım Allahtan o konuda rahatım ama doğru söylüyorsun yedek almalıyım hem server a hem benimkine evraklarım önemli benimde

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kizlar merhaba nasilsiniz?
ben yeni listeyi goremedim kacinci sayfada oldugunu bilen varmi??

canim hosgeldin nasilsiniz?inanki kacinci syfada bilemiyorum canim ama yine 6 yasin okuyacagiz insallah

bu arada kizlar ben cikiyorum hava guzelken yuruyus yapayim sistim valla bugunlerde:))

Ne oluyor orda iki muhasebeci gördüm sanki:))
faturalar mı ??
aman boşverin faturaları face de bir oyun var onu oynuyorum bene çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…