Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

gunaydin canlar tursumu dedin daha yeni kalktim kiz tursu yesem nasil olur simdi bilemedim

Benimki de iş şimdi hamile kızın yanında turşudan bahsettik aç karnına yeme tuzlu tuzlu yoksa göbüşündeki prenses turşusu olurteyzeleri yer onu sana bişey kalmaz

Benimki de iş şimdi hamile kızın yanında turşudan bahsettik aç karnına yeme tuzlu tuzlu yoksa göbüşündeki prenses turşusu olurteyzeleri yer onu sana bişey kalmaz

yemedim canim henuz aksami bekleyebilirim sanirim yersem simdi o midede beni yer prenses tursusumu kiz eksi olur o yenmez eksisinde sirkeli olur bide bizim prenses zaten inatci hic kipirdamak yok gunde iki kere ancak ultrasona girmeden cikolata meyve suyu ictim okadar banamisin demiyor yatmis oyle isaret parmagi havada digerlerinide kapamis simdiden gosterecem ben size diyor orda bile kipirdamadi yawww milletinki dort donuyormus

Aneuuum birde parmacığını mı kaldırmış eli maşalı olcak belli kız ya illaki olacak nazı yata yata büyüsün karpuz güzeli

iyiyim diyelim iyi olalım..evet hemen yeme yakar mideni...biz 5 kızız eskiden bende kızıyordum niye yaptın bu kadar diye ama şimdi iyiki ablam var iyi ki kızkardeşim var diyorum.hepsini çok seviyorum..
canım insanın memeleketinden uzak olması çok zor..ama bebeğin olduğunda daha azalır hasretein inşallah...onunla uğraşınca buraları özlemeye fırsatın olmayacak..

bizim de öyle oluyor.önce söyleniyor hep beraber gelmeyin.sonra birimiz önce gidiyoruz diyelim hemen diğerini sorar o ne zaman gelecek..çok güzel ayrı huzur oluyor içimde annemin evinde olunca...

Değil mi ya anne evi farklı yeni evliyken haftasonu beni eve bıraksana diyordum eşime oda senin evin artık burası derdi.Siz de kalabalıkmışsınız biraradayken anlayamıyor insan değerini çok kavga ederdik 1,5 -2 yaş ara ile 4 kız bir oda da kalınca annem kapıyı açar hiçbir şey söylemeden şöyle gözlüğün üstünden bir bakış atar çıt çıkmazdı

ohhh temizlenmedik yer kalmayacak desene
Canım benim kolay değil ben düşük yaşadıktan sonra nasıl olmuştum ki şu an sen ağır bir dönem geçiriyorsun şu Dr.lara ara verelim bir süre bitkisellere takviyelere düşelim bakalım ne olacak hem kendini toplamış olursun bu süre zarfında hayırlısıyla hayırlı haberler vereceksin canım benim bize yakındır

geliyorummmmmmm ya bizim kafamız hiç uyuşmuyor kardeşimle ben biraz daha aileciyim. Son tartışmamız düşük yaşadığımı öğrendikten 30dk sonraydı saçma sapan bişey yüzünden tartışıp işin olunca ararsın zaten düştü ya işin bitti tabi diyebilen bir insan benimki canımcım

Sana söyledim zaten asbelova sana şikayet ettim yine kaçtı diye..duymasın
şikayet ediyor bi de beni seni seniiiiiii

Asebelova canım sen bir gelip bir gidiyon nerelere gidiyorsun bakem..

ya kuzum pc me virüs mü girmiş nolmuş anlamadım net gitti bir ara biraz öncede skype la uğraşırken kapandı sinir oldum yaa
afedersin salağın birini bana yardımcı diye aldılar ama ayak işleri yaparken bile beni sinir ediyor dün akşam ben çıktıktan sonra pc de ne yaptıysa sapıtmış

bende 3tane istiommmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…