Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ceviz ve fındık yiyoruz canım :)
eşim her yerden almıyo çerezleri biraz uzakça bi yer var çerez fabrikası. her şey taze.
işe giderken ordan alacak çerezleri.
yer fıstıgı bulabilir mi bilmiyorum ama =)

hadi hayırlısı canım inşallah kat kat artar değerleriniz de en kısa sürede alırız seninde haberini inşallahhhhhh
Rabbim çok bekletmez hayırla sağlıkla yollar inşallah meleklerimizi
bende spora başladım klavyede yazarken bile ağrıyor kaslarımmm

canım ben eski sporcuyum.
başlamadan ısınma hareketi yapmazsan mahvolursun =)
bitirince de birden durmayacaksın tekrar az az hareket edip öyle bitireceksin:)
ben de düşünüyorum plates seti almayı. çünkü hareketsiz kalıyorum. evde hep aynı hareketleri yapıyorum=)
popo kaldırma hareketlerine taktım ben de :)

hadi yaa bende eski yağ bağlayanlardanım canım hayatımda neredeyse hiç spor yapmadım okul yılları haricinde
yaptım ama vücut çok ham olunca kas ağrıları kaçınılmaz oldu tatlımmm

hadi yaa bende eski yağ bağlayanlardanım canım hayatımda neredeyse hiç spor yapmadım okul yılları haricinde
yaptım ama vücut çok ham olunca kas ağrıları kaçınılmaz oldu tatlımmm

=)
canım bu boyla boş kalmadım
canım sabah kalkınca ılık su iç çok faydalıymış herkes içmeli :)
banyoda bacaklarını çoook fazla kesele çünkü kan akışı hızlanıyo selülitleri götürüyo:)
canım ben şimdilik çıkıyorum. evi toplayıp biraz da ders çalışıp geleyim.
bu arada vücuttaki enerjiyi en çok beyin harcarmış.
hem bugün dünya kitap günü:)
kitap okuyalım :) bi kitap var ama adını hatırlayamadım. aglamadan bırakamayacagınız bi kitap.
beni perişan etti :)
çocuklarını lösemiden kaybeden annelerin kendi kaleminden yaşadıkları anlatılıyor.

ben günde 2-3 lt arası su içerim zaten canım Allahtan böbrek yetmezliğinden hastanede yatmıştım bir dönem o gün bugün suyumu hiç eksik etmem
ama kese meseleseni deneyeceğim bakalım benim selülitlerle savaş açayım bakalım
ya konusu bile gözlerimin dolmasına yetti canım bende ne zamandır kitap okumuyordum haftasonu kendime 2kitap aldım onları okuyacağım şimdi Allah izin verirse
ama sende kitabın ismini söylersen bir ara bende okurum belki

seyyan 23 Nisanımız kutlu olsun :)
biz daha büyümedik demi :)
kutlu mutlu olsun 23 nisan gelmis
ben dütcüm daha

ya ya 1.80 lik bir dütçüksün.kız ben yerim seniiiiiiiii..........biliyomusun bende 34 oldum ama hala içimde ki çocuk büyümedi ya...şımarık bir kız çocuğu
tam ben diycektim alinti yaptim duccum benim 1,80 duccugum
cnm yok yaaa..benim 2.tup bebek tup lmustu benimde ayni oyle parca dustu aldim doktora goturdum,rahim duvari kavlamis ama gebelik olusmus ama dusmus dedi,keske atmasanda sende goturseydin....bence dusuk gibi geldi yaaa,bide tursu ne yemissin,,ama dusugun ayaginin teki icerde,derler bizim oralarda bu da hemen arkasina hamis kalabilirsin demek oluyo,hadi obur aya hayirli haberini aliriz insallah

düccügüm tabiki de =)
canım söylemesi ayıptır sanki damar var ve içi dışı kan dolu gibi

selamunaleykum arkadaşlar herkese hayırlı günlerrr...........yeni liste yokmuuu okumaya başlıyacağım da inşallah...

alışık olmadığınız bi durum değil mi :) annemin yanındayım daha.eşim de bugün gelmedi buraya.eve gitti.kendimi bi tuhaf hissettim bugün.ne yemek yedim ne de uykum var.sıkıntı bastı valla
ALLh annecigine sifa versin gulum..ama kendinede bakmalisin yoksa annen daha cok uzulur,biliyosun anneler kendinden cok evlatlarini dusunur onu mutlu etmek icin kendine iyi bak
cnm o cocuk kayblurmu hic bu cocukcagiz 1,80 boyunda,kavak agaci gibi mubarek masallah
bende istiyorum ondan bir tane
bir kac tanede ben alabilirmiyim
düccügüm tabiki de =)
canım söylemesi ayıptır sanki damar var ve içi dışı kan dolu gibi
evet bende adetim zor sokuyo gibiydi sonra bi sanci girdi belimden karnimdan ve o parca dustu,sanki icinden bir varil su bosalmis gibi oluyor,sen bi gitsen cnm dr.a dusuge benziyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…