Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

:) yoğurt yoktu sanırım.uyurum birazdan.sabahta güzel bi kahvaltı yaparım.bişey olmaz canım

amin canım inşALLAH.tabi iletirim.sanada hayırlı geceeler

Son düzenleme:

tşk ederim canımmm bugün kollar bacaklar acaip ağrıyor kaslarım çalıştığına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi

Canım nerelerdesin sen yaa çok merak ettim inşallah bende ağacında yer almak isterim bu perşembe gününe kadar okunacak dimi canım bir de ben reglim sorun olmaz sanırım ama bir sormak istedim. Allahım kabul eylesinnnnnnn

Canım çok geçmiş olsun bende geçen cumartesi bir dolgu yaptrdım da zor kendime geldim senin bir de 20lik dişin çekilmiş Diş tedavin bitince gelir inşallah meleğin canım benimmmm

ya ya 1.80 lik bir dütçüksün.kız ben yerim seniiiiiiiii..........biliyomusun bende 34 oldum ama hala içimde ki çocuk büyümedi ya...şımarık bir kız çocuğu
o çocuğu hiç kaybetmezsiniz inşallahhhhhhh
Rabbim bunca duayı karşılıksız bırakmayacak inşallah canımmmmmmmmmm

bu arada perşembe günü kesin doktora gidiceem.randevuyu aldım. :)

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhhhhh

Muhat tasadüfen dün ben de bu konuyu araştırıyordum pıltılar bende var önemli bişey değilmiş sanırım.Seninki düşüğe de benziyor ama. suya tutmak gerekiyormuş eğer dağılıyorsa kan pıltısı dağılmıyorsa erken düşük olabiliyormuş öyle yazmış kızlar. o bulantılar baş dönmeleri... kulaktan kulaktan dedin durdun...seyyan haklı valla senin içindeki çocuğun kulağını bükmek lazım

İnşallah piedra içinde sonuç öyle olur muhatcım

slm kizlar nasilsiniz bakalim?ben bugun heyecanliyim cok kizlar sonunda cinsiyet belli olacak Rabbim izin verirse geceleri uyuyamamaya basladim garip garip ruyalar goruyorum hatta bu gecekinde korktum Rabbim hayirlara cikarsin insallah

muhatcim o parcalar bendende cok gelirdi ama senin durumun icin birsey diyemeyecegim ama bir keresinde( basima iki kere geldi) o parcalardan 3 buyuk geldi adetim 10 gun gecikmisti ve afedersin pacalarimdan akmisti ben banyoya ulasana kadar sanci desen mahvetti beni ama dusuk yapmis olabilirmiyim bilmiyorum cunku o donemler yeni evliydim ve malesef korunuyorduk ve testte yapmamistim belki kendini kiyaslarsin durumla alakali diye yazdim

günaydın kızlarrrrrr nasılsınızzz allahım:44::44::44::44: Yüzlerinizi güldürsün inşşş

hoşgeldin tatlım bakalım güzel haberler getireceksin bugün bize yani
herkesin farklı olabiliyormuş canım mesela geçen ay bende düşük yaparken öyle kocaman bir parça yerine küçük küçük parçalar geldi ama muhat düşük yapıyor olabilir canım
muhatçım düşükse eğer lekelenmen 30gün sürmüyor benim 2hafta sürdü ve bitti ama bir sonraki adetin normal zamanında gelmiyor uzun sürüyor benim her ay düzenli gelen reglim 38gün sonra oldu

Çok şükür seyyancım iyiyim.Sana dün yazmıştım görmemişsin sanırım ben cuma gününe kadar malum izindeyim yasinleri ve enbiya 89.ayeti okuyamacağım arkadaşlardan okuyan olur mu acaba

23 Nisan da şiddet yok içimdeki çocuga :)
canım dağılmadı
İnşallah piedra içinde sonuç öyle olur muhatcım
aaammmmmmmmmmmiinnnnnnnnnnn aklıma bugün geldi bazıları kanama olunca hemen ayaklarını yukarı dikiyolardı.
canımbugün 3. gün bakalım.
dün gece 3 e kadar büyük parçalar geldi.
benimde paçama doğru gidiyordu ki zor yetiştim ben de
bi anda içim boşaldı sanki.

günaydın kızlarrrrrr nasılsınızzz allahım:44::44::44::44: Yüzlerinizi güldürsün inşşş
amin canım senin de yüzünü güldürsün rabbim
evet canım lekelenme oluyormuş uzun süre.
bakalım artık inşaallah iyiye alamettir.

inşallah canım inşallah hayırlısı
Rabbim herşeyi bilir verir

inşallah canım inşallah hayırlısı
Rabbim herşeyi bilir verir

öyle canım =)
zaten rabbim olmasa sanırım çok yaşamazdık, çatlar ölürdük =)
benim hala umudum var" diye bi şarkı var, işte öyle =)
krizantem belli oldu mu cinsiyeti bebegin.
ya eslem bi yandan sen bi yandan iyce meraklandırıyosunuz bizi :)

Aynen öyle canım çok şükür sığınacak bir kapımız var
sen naptın başladın mı çerezlere

Aynen öyle canım çok şükür sığınacak bir kapımız var
sen naptın başladın mı çerezlere

ceviz ve fındık yiyoruz canım :)
eşim her yerden almıyo çerezleri biraz uzakça bi yer var çerez fabrikası. her şey taze.
işe giderken ordan alacak çerezleri.
yer fıstıgı bulabilir mi bilmiyorum ama =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…