- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
hadi hayırlısı olsun canım.hayırlı güzel haberlerle gel.anneciğine çok selamlar......
aleyküm selam canım.sağol amin inşALLAH

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlısı olsun canım.hayırlı güzel haberlerle gel.anneciğine çok selamlar......
:) bu duruma ben de hiç alışkan değilim.
canım yemek yemezsen nasıl olacak o.
hadi bi yogurt al içine de ekmek doğre ye.
hem uyku yapar hem saglıklı:)
Allah kavuştursun canım
en büyük ayrılığınız bu olsun:)
hadi ben gidiyorum:) byee byeeee
bak yorma kendini tamam mı,
temziliğide dikkatli yap. kanepe, vb kaldırmaya kalkma. halı çırpma!!!!!!!!!!
hadi canlar ben de gittim.öpüldünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzeslemcim annenlere çok selamlarımızı ilet.sibelcim Allah annene acil şifalar versin.muhatım yarın görüşürük.iyi anayasa çalışmalar sana........
hadi aeo
byeeeeeeeeee kızlarrrrrr
Atlattım canım şükürDinlenmek artık eskilerde kaldı Seyyancığım:)Koklarım canım
Sen nasılsın neler yapıyorsun bu arada
Aminn inşallah
Canım yaşadıkların kolay değil seni senden başkası anlayamaz ama gün doğmadan neler doğar demişler.O kadar umutsuz ve çaresizken Allah'a sığınmak en güzeli vakti zamanı gelince seninde olur inşallah
Allah kabul etsin canım ve Allah kurtarsın sağlıkla al kucağına bebişini
A.s canım hamdolsun sen nasılsınHayır olur inşallah rüyanda umarım herkezin bebeği olur.Sevgi karşılıklı canım kendine ve bebişine iyi bak
Merhaba canım iyi ettin sen nasılsın neler yapıyorsun
Merhaba canım ben yoğunum günlerim bebişle geçiyor,sen nasılsın haklısın her anımız aynı olmuyor kimi zaman hiç vakit bulamıyoruz girmeyeAllah kabul etsin canım kendine iyi bak görüşürüz
Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah hayırlısıyla kısa sürede sende o duyguyu tadarsın canım
Umutsuzluğa kapılmışken Allah başka bir kapı açıyor.Umutsuz olma Allah büyük inşllh en kıs sürede bebeğine kavuşursun canım
Allah gönlünce versin canım hayırlısı neyse o olsun inşallah
Güle güle kullan hayırlı olsun canımTerliyorsan işe yarıyor demekki
Ama daha ilk günden kendini o kadar yorma
![]()
Canım nerelerdesin sen yaa çok merak ettim inşallah bende ağacında yer almak isterim bu perşembe gününe kadar okunacak dimi canım bir de ben reglim sorun olmaz sanırım ama bir sormak istedim. Allahım kabul eylesinnnnnnnselamun aleyküm canlar nasılsınız ben çok fazla uğrayamıyorum misafirlerim vardı 15gündür ama çok özledim sizleri nasılsınız kızlar
canım arkadaşlarım biliyorum ki hepiniz çeşitli dualar ediyorsunuz kuran okuyorsunuz bnim hocam bana salavat ağacı yapmamı söyledi.
ağacımda toplam 125bin salavat olacak her 5bin salavat için bir tane gül yapıştırıcam ağacıma
perşembe günü duası yapılacak kutlu doğum programında bağışlıycaz salavatlarımızı
salavat ağacımda yer almak isteyen olursa lütfen haber versin şimdiden okuyan ve okumayan herkesten Allah razı olsun
Canım çok geçmiş olsun bende geçen cumartesi bir dolgu yaptrdım da zor kendime geldim senin bir de 20lik dişin çekilmiş Diş tedavin bitince gelir inşallah meleğin canım benimmmmmerhaba arkadaşlarr...umarım herkes iyidir...bir ara toplu iyi haberlerinizii alırım inşallah..şuan bilgi vermek için girdim...bi kaç gündür dişimle uğraşıyorum...20 lik diş çekildii...dikişli olanından..birde kanal tedavisine başladım...kafam kazan gibiii hallaaa.diş için.ilaç tedavisine başladım mecburen dayanmak çook güçç....onun dışında eşim iş dolayısıyla il dışına çıkıcak benide bu sefer yanında götürecek uzun süredir birlikte bir yerlerede gidemedik...belki banada moral olur...yarın yolculuk başlıyor...haftasonu döneriz...dualarımı okuyamadım...belki liste sonuna yetişirim ....kusuruma bakmayın lütfen..bir sıkıntı olursada özelden yazabilriisiniz...sayfaları artık okuyamıyorum...ben gelene kadarböyle olun inşallah..allaha emanet olun..
![]()
o çocuğu hiç kaybetmezsiniz inşallahhhhhhhya ya 1.80 lik bir dütçüksün.kız ben yerim seniiiiiiiii..........biliyomusun bende 34 oldum ama hala içimde ki çocuk büyümedi ya...şımarık bir kız çocuğu
Rabbim bunca duayı karşılıksız bırakmayacak inşallah canımmmmmmmmmmGeçmişi okudum kızlar herkesten alıntı yapamadım,hepinize topluca meraba diyim en iyisi![]()
Nekadarzor![]()
![]()
![]()
Oyy yanında olsam yoldun kesin saçımı başımı
![]()
Ay valla ben hiç çatlamıyorum inan merak etmiyorum ya sadece dua ediyorum
![]()
![]()
Gülüm şaka maka inan kan vermeye gidecek durumda değilim,şartlar hiç müsait değil..Keşke versem de sonuca hep beraber sevinsek,yada çekseniz kahrımı![]()
Ortamı bilsen gitmem hiç mümkün değil...
Adetlerim düzensiz benim canım,ikinci adet günümünde tarihi geçti,en son 19 Şubatta olmuştum,iki hafta sürdü,sanırım 6 Marttı,bitiş tarihi...Gelmemesi belirti değil benim için,arada yaşadığım bi durum...
Bugün eşime mesaj attım,napıyon bebeğimin yakışıklı babası diyeAradı hemen konuştuk,test mi yaptın diyo ben hala anlamıyom ne testi diyom
Sonunda jeton düştü yok yapmadım ama öyle olmayacak mı dedim
Annem Orda yaşlı bi teyze bulmuş,onla takılıyomuş gezdiriyomuş götürüyomuş heryere falan...Teyze sormuş,torunun var mı diye,annemde yok demiş.İnşaallah olur,dönünce ararsın beni demiş.Annem diyoki kızım çok dua ediyoruz sürekli senin için,bu sefer olcak inşaallah diyoRabbimin kadrine,annemin babamın ve tüm dua edenlerin dualarına inanıyorum,Allahın izniyle yakında hayırlı haberler hepimiz için inşaallah..
Bugünlük benden bu kadar![]()
Çokk seviliyosunuz
![]()
![]()
![]()
bu arada perşembe günü kesin doktora gidiceem.randevuyu aldım. :)
canım yok ya hiç olmadıgım kadar oluyorum:9
4 günde harcadıgım pedi 2 günde bitirdim.
kızlar yazıyorum ama kusuruma bakmayın. belki fikir verirsiniz bilğiniz vardır diye yazıyorum
benim önceden parçam geliyodu. son 2 3 aydır hiç gelmiyordu. bugün bi kalktım sanki içim boşaldı. wc ye bi gittim avuç içinden büyük parça:S
çok korktumdüşük sandım
hiç bu kadar çok olmamıştım:) hala sancım var.
eger düşükse 30 gün lekelenmem olurmuş.
ama değildir diye düşünüyorum.
bu ay turşuyu çok yemiştim acaba ondan mı oldu ki???
kız niye öyle diyosun:)
canım benim kimlere olmaz dediler de kimler hamile kaldı:)
moral bozma bi :) kanaman nasıl peki?
normal adet gibi mi?
:):)
evettttttttttt doğru demişsin canım:)
bizim bi akrana da anlatmıştı iğneyle durmuştu kanaması bebekler tutunmuştu:)
canım liste paylaşılmadı henüz:) eksikler var da.
bu arada perşembe günü kesin doktora gidiceem.randevuyu aldım. :)
Hadi bakalım kuzum inşallah şu zor günlerinde güzel haberi alırsın bir moral olur sana
slm kizlar nasilsiniz bakalim?ben bugun heyecanliyim cok kizlar sonunda cinsiyet belli olacak Rabbim izin verirsegeceleri uyuyamamaya basladim garip garip ruyalar goruyorum hatta bu gecekinde korktum Rabbim hayirlara cikarsin insallah
muhatcim o parcalar bendende cok gelirdi ama senin durumun icin birsey diyemeyecegim ama bir keresinde( basima iki kere geldi) o parcalardan 3 buyuk geldi adetim 10 gun gecikmisti ve afedersin pacalarimdan akmisti ben banyoya ulasana kadar sanci desen mahvetti beni ama dusuk yapmis olabilirmiyim bilmiyorum cunku o donemler yeni evliydim ve malesef korunuyorduk ve testte yapmamistim belki kendini kiyaslarsin durumla alakali diye yazdim![]()
...............ne diyeceğimi bilemiyorum ama seni çok çok iyi anladığımı bilmeni isterim canım.bende 15 gün önce biliyosun 5.tedavimin negatif sonucunu aldım.yüreğim seninle.üzülme gibi şeyler söylemeyeceğim.Allah yar ve yardımcın olsun.
canım sen nasılsın
yeni listeyi şimdi yayınlayacağım ne yazıkki bu güne sarktı.melek04 ün okumasıyla liste nihayet tamamlandı.yeni liste az sonraaaaaaaa
23 Nisan da şiddet yok içimdeki çocuga :)Muhat tasadüfen dün ben de bu konuyu araştırıyordum pıltılar bende var önemli bişey değilmiş sanırım.Seninki düşüğe de benziyor ama. suya tutmak gerekiyormuş eğer dağılıyorsa kan pıltısı dağılmıyorsa erken düşük olabiliyormuş öyle yazmış kızlar. o bulantılar baş dönmeleri... kulaktan kulaktan dedin durdun...seyyan haklı valla senin içindeki çocuğun kulağını bükmek lazım![]()
aaammmmmmmmmmmiinnnnnnnnnnn aklıma bugün geldi bazıları kanama olunca hemen ayaklarını yukarı dikiyolardı.İnşallah piedra içinde sonuç öyle olur muhatcım![]()
canımbugün 3. gün bakalım.slm kizlar nasilsiniz bakalim?ben bugun heyecanliyim cok kizlar sonunda cinsiyet belli olacak Rabbim izin verirsegeceleri uyuyamamaya basladim garip garip ruyalar goruyorum hatta bu gecekinde korktum Rabbim hayirlara cikarsin insallah
muhatcim o parcalar bendende cok gelirdi ama senin durumun icin birsey diyemeyecegim ama bir keresinde( basima iki kere geldi) o parcalardan 3 buyuk geldi adetim 10 gun gecikmisti ve afedersin pacalarimdan akmisti ben banyoya ulasana kadar sanci desen mahvetti beni ama dusuk yapmis olabilirmiyim bilmiyorum cunku o donemler yeni evliydim ve malesef korunuyorduk ve testte yapmamistim belki kendini kiyaslarsin durumla alakali diye yazdim![]()
amin canım senin de yüzünü güldürsün rabbimgünaydın kızlarrrrrr nasılsınızzzallahım:44::44::44::44: Yüzlerinizi güldürsün inşşş
![]()
evet canım lekelenme oluyormuş uzun süre.hoşgeldin tatlım bakalım güzel haberler getireceksin bugün bize yani
herkesin farklı olabiliyormuş canım mesela geçen ay bende düşük yaparken öyle kocaman bir parça yerine küçük küçük parçalar geldi ama muhat düşük yapıyor olabilir canım
muhatçım düşükse eğer lekelenmen 30gün sürmüyor benim 2hafta sürdü ve bitti ama bir sonraki adetin normal zamanında gelmiyor uzun sürüyor benim her ay düzenli gelen reglim 38gün sonra oldu![]()
23 Nisan da şiddet yok içimdeki çocuga :)
canım dağılmadı
aaammmmmmmmmmmiinnnnnnnnnnn aklıma bugün geldi bazıları kanama olunca hemen ayaklarını yukarı dikiyolardı.
canımbugün 3. gün bakalım.
dün gece 3 e kadar büyük parçalar geldi.
benimde paçama doğru gidiyordu ki zor yetiştim ben de
bi anda içim boşaldı sanki.
amin canım senin de yüzünü güldürsün rabbim
evet canım lekelenme oluyormuş uzun süre.
bakalım artık inşaallah iyiye alamettir.
inşallah canım inşallah hayırlısı
Rabbim herşeyi bilir verir
öyle canım =)
zaten rabbim olmasa sanırım çok yaşamazdık, çatlar ölürdük =)
benim hala umudum var" diye bi şarkı var, işte öyle =)
krizantem belli oldu mu cinsiyeti bebegin.
ya eslem bi yandan sen bi yandan iyce meraklandırıyosunuz bizi :)
Aynen öyle canım çok şükür sığınacak bir kapımız var
sen naptın başladın mı çerezlere![]()