hani şekerim , nerde şeker =)bayramını kutluyorum küçüğüm
kizlar havayi degistirelim zaten aglayasim var....kizlar guzel anneler hele bi beni okuyun...simdi haftaya persembe gunu kahvaltiya komsularim gelecek 4 kisiler...ben onlara ne yapiyim???oglen gelselerdi aklimda cok sey vardi ama kahvalti,ben kendimize bile hazirlarken zorlandigim bi durum...yardiiiiiiimmmmm....ama hala aglayasim var
hani şekerim , nerde şeker =)
canım benim bak birlikte hazırlayalım kahvaltıyı.
ben diyorumki patetes haşlayalım patatesli puf böregi yapalım.
ne dersin?
ALLh annecigine sifa versin gulum..ama kendinede bakmalisin yoksa annen daha cok uzulur,biliyosun anneler kendinden cok evlatlarini dusunur onu mutlu etmek icin kendine iyi bak
cnm o cocuk kayblurmu hic bu cocukcagiz 1,80 boyunda,kavak agaci gibi mubarek masallah
bir kac tanede ben alabilirmiyim
evet bende adetim zor sokuyo gibiydi sonra bi sanci girdi belimden karnimdan ve o parca dustu,sanki icinden bir varil su bosalmis gibi oluyor,sen bi gitsen cnm dr.a dusuge benziyor,
kizlar havayi degistirelim zaten aglayasim var....kizlar guzel anneler hele bi beni okuyun...simdi haftaya persembe gunu kahvaltiya komsularim gelecek 4 kisiler...ben onlara ne yapiyim???oglen gelselerdi aklimda cok sey vardi ama kahvalti,ben kendimize bile hazirlarken zorlandigim bi durum...yardiiiiiiimmmmm....ama hala aglayasim var
ne dersin?
23 Nisan da şiddet yok içimdeki çocuga :)
canım dağılmadı
aaammmmmmmmmmmiinnnnnnnnnnn aklıma bugün geldi bazıları kanama olunca hemen ayaklarını yukarı dikiyolardı.
canımbugün 3. gün bakalım.
dün gece 3 e kadar büyük parçalar geldi.
benimde paçama doğru gidiyordu ki zor yetiştim ben de
bi anda içim boşaldı sanki.
amin canım senin de yüzünü güldürsün rabbim
evet canım lekelenme oluyormuş uzun süre.
bakalım artık inşaallah iyiye alamettir.
krizantemmmmm gördün mü meleğinin cinsiyetiniiiiiiiiii
hadi söyleeeeeee
bende merakla bekliyorum haber gelmedi mi daha krizantemden
ne dersin?
geldim geldim kizlar benim melegin cinsiyetiiiiiiiiiiiiiiiiii kizmisyani topigimizin prensesi olacak insallah doktor yanilma payida var alisveris cilginligi yasama dedi iki hafta sonrada turkiyede gorecegiz ozamanda kiz derse kesin insallah cok garip bir duygu kizlar simdi sahiplenebilecegim daha cok esimde basladi kizimmi olacakmis benim deyip sevmeye ailem herkes sevindi herkes kiz bekliyordu ozellikle esimin ailesi cunku o tarafta hic kiz bebek yok RAbbim saglikla sihhatle kucagima almayi nasip etsin insallah ve sizlerede tez zamanda versin canlarim kucaklariniza bi birini alin bi birini alin insallah
geldim geldim kizlar benim melegin cinsiyetiiiiiiiiiiiiiiiiii kizmisyani topigimizin prensesi olacak insallah doktor yanilma payida var alisveris cilginligi yasama dedi iki hafta sonrada turkiyede gorecegiz ozamanda kiz derse kesin insallah cok garip bir duygu kizlar simdi sahiplenebilecegim daha cok esimde basladi kizimmi olacakmis benim deyip sevmeye ailem herkes sevindi herkes kiz bekliyordu ozellikle esimin ailesi cunku o tarafta hic kiz bebek yok RAbbim saglikla sihhatle kucagima almayi nasip etsin insallah ve sizlerede tez zamanda versin canlarim kucaklariniza bi birini alin bi birini alin insallah
amanınnnn topiğin prensesi mi oluyor şimdiiiiii
maaşallah subhanallah canımmmmmmm ne güzel giydirir süslersin sen onu şimdiiiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
prenses mi geliyor canımmm güzel kızını öpüp koklayacağın günleri de gör inşallah.amiiiiiiinnnnn
hadi hayırlısı canım inşallah kat kat artar değerleriniz de en kısa sürede alırız seninde haberini inşallahhhhhh
Rabbim çok bekletmez hayırla sağlıkla yollar inşallah meleklerimizi
bende spora başladım klavyede yazarken bile ağrıyor kaslarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?