Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben bu konularda yorum yapmıyorum artık ama turşuyla bir alakası olamaz.parça parça olur bazen korkma canım.iyiki yorum yapmıcaktım.niye yapmıcaktım ki onuda bilmiyom.
noluyo bu topiğe beeee
vampir gibi tek tek geliyonuz:)
sibel hoşgeldin:)

...................................

Ay canım bende tedirgin oldum şimdi...Turşuyla alakası yoktur sanmam...Senin bu adetinde gününde geldi,ama böyle olması anormal bide parça diyosun...Düşük değildir diyosun ama bu parça dediğin şey ne ozaman...Canım yarın bi doktora git en iyisi sen,ihmale gelmez...Bak benim en sonki adetim iki hafta sürmüştü,çok yoğunluklarda yaşadım ama parça falan olmadı...Sen bi git doktora canım....İnşaallah düşük falan değildir,önemli bişey değildir...

sen şimdi dönünce de 1 ay falan uğrayamazsın topiğe.........

Bir ay mı,Seyyanım bir ay çok az bi rakam oldu hihihii

ne işin var bu saatte senin :)

alışık olmadığınız bi durum değil mi :) annemin yanındayım daha.eşim de bugün gelmedi buraya.eve gitti.kendimi bi tuhaf hissettim bugün.ne yemek yedim ne de uykum var.sıkıntı bastı valla

aminnn aminnnn aminnnn
ben çok seviyorum eşimi ya Allah bizi ayırmasın :)
sizi de eşinizden ayırmasın kızlar:)

bana şarja tak pc yi demeyi biliyon. şimdi yatmaya mı gdiyon.
cadaloz işte.

Aminnn canım...Ay vallahi bende çok seviyom yaa hele sevgim bi depreşiyo ki böyle ayrı kalınca,kıymetini anlıyom galiba daha çok

Cuma günü geliyo herüfüm canum ciğerim

canım reglin 4 gün erken geldi.
resmen şok oldum

aminnn aminnnn aminnnn
ben çok seviyorum eşimi ya Allah bizi ayırmasın :)
sizi de eşinizden ayırmasın kızlar:)

bana şarja tak pc yi demeyi biliyon. şimdi yatmaya mı gdiyon.
cadaloz işte.
çıkalım dedim çıkıyom demedim.siz çıkmayınca ben çıkarmıyım kzıııııııııııııııım
ay pardon ya yani süre biçmek ne haddime neyse artık dönersin aramıza elbet birgün
alışık olmadığınız bi durum değil mi :) annemin yanındayım daha.eşim de bugün gelmedi buraya.eve gitti.kendimi bi tuhaf hissettim bugün.ne yemek yedim ne de uykum var.sıkıntı bastı valla

canım yemek yemen gerekir.çünkü senin güçlü olman lazım ki annene yardımcı olabilesin.

:) bu duruma ben de hiç alışkan değilim.
canım yemek yemezsen nasıl olacak o.
hadi bi yogurt al içine de ekmek doğre ye.
hem uyku yapar hem saglıklı:)
Aminnn canım...Ay vallahi bende çok seviyom yaa hele sevgim bi depreşiyo ki böyle ayrı kalınca,kıymetini anlıyom galiba daha çok

Cuma günü geliyo herüfüm canum ciğerim

Allah kavuştursun canım
en büyük ayrılığınız bu olsun:)
hadi ben gidiyorum:) byee byeeee
bak yorma kendini tamam mı,
temziliğide dikkatli yap. kanepe, vb kaldırmaya kalkma. halı çırpma!!!!!!!!!!

bu arada perşembe günü kesin doktora gidiceem.randevuyu aldım. :)
hadi hayırlı olsun canım :)
ama şimdiyemek yiycen demi :)
bak bizim kalsiyuma ihtiyacımız var.
!!!!!!!! kadınlar çok aç kalınca bilin bakalım vücut gerekli besini nerden temin ediyormuş!!!!!!!!!!
rahimdennnnn. ona göre beslenin. rahimi parçalıyomuş vücut kullanıyomuş.
rahimsizde yaşayabiliyor insanAllah nasıl güzel yaratmış demi
Hmm daha önce erken gelmiyo muydu,benim düzensiz olduğundan pek takılmamıştım buna :26:

Öbür aya hamilesin bence inşaallah

ayyyyy hadi inşaallah
bazıları yazmış rahim temizleniyo yumurtalar atılıyo falan diye ama bilmiyorum. canım her ay bi kaç gün geç oluyodum bu ay tuttu 4 gün önce oldu
ayarım bozuldu:)
hadi çıkalımmmmmmmmmmmmmmmmm

hadi canlar ben de gittim.öpüldünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzeslemcim annenlere çok selamlarımızı ilet.sibelcim Allah annene acil şifalar versin.muhatım yarın görüşürük.iyi anayasa çalışmalar sana........

Seyyancımm canım benim,ben sizsiz yapamam ki,gündüzleri kociş olmuyo sayılır evde,kaçar kaçar gelirim

Sibelcim dikkat et kendine,güçlü olman lazım,önce bişeyler ye biraz toparla,sonrada uyumaya çalış canım.Doktor işini anlamadım pek giremediğimden ama inşaallah hayırlı haberlerle dönersin bize taltlım

Muhatcım halıları başkasına kaldırtcam merak etme ama temizliği kendim yapcam fazla incelemeden yapıveririm bende,bebeğim daha kıymetli herşeyden Ayy yaaa nasılda güzel bi hismiş bebeğim demek Aminnn ecmain bu arada duana

Kızlar gözlerim kızardı benim,bende çıkıyom dört saat sonra yakışıklımı kaldırcam Sunucu olcakmış yarın yarışmada,dua edin ablaları

Öpüyommm hayırlı geceler hepinizee,eksik etmeyin dualarınızdan

Son düzenleme:

canım ya ben ilgilenemiyorum.dayımlar geliyor hergün.ayrıyeten anneannemde burda yaşıyor.bana pek gerek kalmıyor.kalabalık olunca yanında bile duramıyorum.ben 2 kişiden fazla oldumu duramam daralırım nefes alamam ondan dolayı ayrı durmak zorunda kalıyorum gün içinde.

inşALLAH.canım.sıradan bi kontrol sadece :) sanada hayırlı geceelerrr canım.

Son düzenleme:

hadi aeo
byeeeeeeeeee kızlarrrrrr

:) sağol canım..kraker filan atıştırıyorum sadece.canım pek yemek istemiyor şuan.uykum da azcık geldi gibi ama daha uyuyamam sanırım. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…