Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kizlar havayi degistirelim zaten aglayasim var....kizlar guzel anneler hele bi beni okuyun...simdi haftaya persembe gunu kahvaltiya komsularim gelecek 4 kisiler...ben onlara ne yapiyim???oglen gelselerdi aklimda cok sey vardi ama kahvalti,ben kendimize bile hazirlarken zorlandigim bi durum...yardiiiiiiimmmmm....ama hala aglayasim var

bayramını kutluyorum küçüğüm:1:
hani şekerim , nerde şeker =)
kizlar havayi degistirelim zaten aglayasim var....kizlar guzel anneler hele bi beni okuyun...simdi haftaya persembe gunu kahvaltiya komsularim gelecek 4 kisiler...ben onlara ne yapiyim???oglen gelselerdi aklimda cok sey vardi ama kahvalti,ben kendimize bile hazirlarken zorlandigim bi durum...yardiiiiiiimmmmm....ama hala aglayasim var

canım benim bak birlikte hazırlayalım kahvaltıyı.
ben diyorumki patetes haşlayalım patatesli puf böregi yapalım.
ne dersin?

ALLh annecigine sifa versin gulum..ama kendinede bakmalisin yoksa annen daha cok uzulur,biliyosun anneler kendinden cok evlatlarini dusunur onu mutlu etmek icin kendine iyi bak

cnm o cocuk kayblurmu hic bu cocukcagiz 1,80 boyunda,kavak agaci gibi mubarek masallah

bir kac tanede ben alabilirmiyim

evet bende adetim zor sokuyo gibiydi sonra bi sanci girdi belimden karnimdan ve o parca dustu,sanki icinden bir varil su bosalmis gibi oluyor,sen bi gitsen cnm dr.a dusuge benziyor,

üzerimizden serpiştirip geçseler hepimize ikişer üçer şöyle:52:

canımmm ben kahvaltı hazırlamaya bayılırımmmm aklıma ilk gelenleri sıralıyorum
-güzel bir omlet böyle biberli falan
-krep
-salçalı sosis
-börek
-patates kızartması
-közlenmiş kırmızı biber
-biber kızartması yoğurtlu veya yoğurtsuz
şimdilik aklıma gelenler bunlar gelirse yine yazarım senin neyin var bakim böyleee

23 Nisan da şiddet yok içimdeki çocuga :)
canım dağılmadı :(

aaammmmmmmmmmmiinnnnnnnnnnn aklıma bugün geldi bazıları kanama olunca hemen ayaklarını yukarı dikiyolardı.

canımbugün 3. gün bakalım.
dün gece 3 e kadar büyük parçalar geldi.
benimde paçama doğru gidiyordu ki zor yetiştim ben de :D
bi anda içim boşaldı sanki.

amin canım senin de yüzünü güldürsün rabbim :D

evet canım lekelenme oluyormuş uzun süre.
bakalım artık inşaallah iyiye alamettir.

içindeki çocuk sopayı hakketti 24 nisanda çekcez artık kulağını:1:

canim kahvaltiya yaprak sarma,kek de guzel gidiyor ben mantari soteliyorum icine hazir kozlenmis biberlerdende atiyorum super bisey oluyor tavsiye ederim pastirma falan koyacaksan pisiripte koymakta guzel oluyor cigdende ben peynir cesidini bol tutarim genelde sende tam yerindesin yani:)) yumurtayida kaynamis suyun icine biraz sirke koyuyorsun sonra yumurtalari icine kiriyorsun teker teker kivami bozulmadan ustu guzelce beyaza burununceye kadarda pisiriyorsun cikarinca uzerine az salcali baharatli bir sos hazirlayip dok birazda maydanoz goruntu ve lezzet bana gore guzel oluyor yardimci olabildiysen ne mutlu bana:)

geldim geldim kizlar benim melegin cinsiyetiiiiiiiiiiiiiiiiii kizmis:46::46::46::46::46::46: yani topigimizin prensesi olacak insallah doktor yanilma payida var alisveris cilginligi yasama dedi:9:iki hafta sonrada turkiyede gorecegiz ozamanda kiz derse kesin insallah cok garip bir duygu kizlar simdi sahiplenebilecegim daha cok esimde basladi kizimmi olacakmis benim deyip sevmeye ailem herkes sevindi herkes kiz bekliyordu ozellikle esimin ailesi cunku o tarafta hic kiz bebek yok RAbbim saglikla sihhatle kucagima almayi nasip etsin insallah ve sizlerede tez zamanda versin canlarim kucaklariniza bi birini alin bi birini alin insallah :16::16::16::16::16::16:

hani şekerim , nerde şeker =)

canım benim bak birlikte hazırlayalım kahvaltıyı.
ben diyorumki patetes haşlayalım patatesli puf böregi yapalım.
ne dersin?

şeker yok ama başbakanlık koltuğuna otura bilirsin 1 güncük:52: ya da sen en iyisi milli eğitim bakanlığı koltuğuna otur ataması yapılmayan öğretmenlere bir çırpıda ata...kız atamaları milli eğitim bakanlığı mı yapıyordu?

Son düzenleme:
geldim geldim kizlar benim melegin cinsiyetiiiiiiiiiiiiiiiiii kizmis:46::46::46::46::46::46: yani topigimizin prensesi olacak insallah doktor yanilma payida var alisveris cilginligi yasama dedi:9:iki hafta sonrada turkiyede gorecegiz ozamanda kiz derse kesin insallah cok garip bir duygu kizlar simdi sahiplenebilecegim daha cok esimde basladi kizimmi olacakmis benim deyip sevmeye ailem herkes sevindi herkes kiz bekliyordu ozellikle esimin ailesi cunku o tarafta hic kiz bebek yok RAbbim saglikla sihhatle kucagima almayi nasip etsin insallah ve sizlerede tez zamanda versin canlarim kucaklariniza bi birini alin bi birini alin insallah :16::16::16::16::16::16:

amanınnnn topiğin prensesi mi oluyor şimdiiiiii:52::52::52::52::52:
maaşallah subhanallah canımmmmmmm ne güzel giydirir süslersin sen onu şimdiiiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:21::21::21::21::21: prenses mi geliyor:21::21::21::21: canımmm güzel kızını öpüp koklayacağın günleri de gör inşallah.amiiiiiiinnnnn

amanınnnn topiğin prensesi mi oluyor şimdiiiiii:52::52::52::52::52:
maaşallah subhanallah canımmmmmmm ne güzel giydirir süslersin sen onu şimdiiiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ayyyy insallah canim ya hayirlisiyla dogsunda bir neler neler giydirilir yapilir icim bir garip hala daha gebeligimi ilk ogrendigim gun gibi RAbbim sizede nasip etsin insallah

hadi hayırlısı canım inşallah kat kat artar değerleriniz de en kısa sürede alırız seninde haberini inşallahhhhhh
Rabbim çok bekletmez hayırla sağlıkla yollar inşallah meleklerimizi:52:
bende spora başladım klavyede yazarken bile ağrıyor kaslarımmm:1::1::1::1:

eeee masa başı çalışanı olmanın zararları... geçen hafta personelle voleybol oynadık 2 gün boyunca kas ağrısı çektik bir de hanımlar beylere karşı oynamıştık yenildik:50:

Back
X