canım yerleşme kanaması nasıl oluyor onu da bilmiyorum ki :)
erken olduysam eger benim ovulasyonda yanlış oldu demektir.
ama çatladıgını bilmiştim. bu kadar erken olması normal mi ??
4 gn çok erken değil mi.
hadi bir iki gün neyse.
seyyan kursta mısın acaba??
cagrı atayım mı acaba sana??
sanada hayırlı pazarlar canımm..henüz adet olmadın sanırım dimii:)))
bu gidişlee sende bahar gibii 6 ayda öğrenecenn hemencik doğuracannnn
inşşş inşşş bakalım sabırsızlıkla senin sonucunu bekliyorum inş olumlu olur canım
Bende ikizlerim oluncaya kadar zorlu bir surecten gectim. Hem dua ettim hem tibben gerekeni uyguladim. Bilginiz olsun belki isinize yara dedim
4444 selati tefriciye
4 cuma ust uste sela vakti 1000 ya evvel. 100 ya basir
Her cuma sela vakti 100 ya Allah
Firsat buldukca kenzul ars, yasin, ismi azam dualari, sifa icin ya Safi
Peygamber efendilerimizin birinin cocuk isteme duasi.
Mubarek aksamlari degerlendirmeye calistim
Bal tarcin corek otu polen, aktardan bir karisim yedim
Kuru incir cok yedim
Klomen kullandigim ay kabak cekirdegi cok yeim
Esim aksamlari 1 fincan turk kahvesi icti
Esime bir sure nohut kuru icirdim
Sonradan ogrendim misir cocuk olmasinda erkekte cok onemliymis.
Cocuklar uyurken cok acele yazdim kusura bakmayin . Allay yar ve yardimciniz olsun kimsenin kucagini bos birakmasin
Canım hadi test yap artık amaaaaaaaa Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin temiz yürekli kardeşim benim
Msjını aldım yağmur başlasın hemen toplamaya başlayacağım inşallah benim eşimde sorun var ya acaba ona mı içirsem ben mi içsem anlayamadım
kızlar sa size bişey sorcam benim yazılar tersten geliyo sizikinde öylemi? soracam şey bu değildi şimdi soruyorum şimdi ben ayın 18 inde 20 sinde ve bu gün ovu testi yaptım hala ikinci çizgi var ve koyu sayılır anacım ben dört gün sonra adet olacam şimdi bu çizgiler neye alamet baıları hamileleiğini bu testlerle anlamışlar ben gebelik testi de yaptım ama hiç bişey yok...... yorumlarınızı bekliyorum inşaallah hepiniz çok çok iisinzdir... muhat kırmızı kartı yemişsin ah canım inş. eslemn deiği gisi yerleşmeir... bizde yarın sbah erkenden yolcuyuz nevşehir kozaklı ya gidiyoruz oralı olan varsa buluşalım ayol:))) ben valiz hazırlamaya gidiyorum p çık arada uğrarım inş. aeo hepiniz hepinizi biyom:))))
hayır eslemlivaaaaaaaaaaaaaaaa
onun adı yerleşme kanaması değillll
OTURMA KANAMASI muhatın bebişi oturuyor bikere
oturan bebek o
oturan bebek işte
rabbim herkesin duasını kabul etsin en kısa zamanda banada bir bebiş nasip etsin
sanada geçmiş olsun canım( amin canım.RABBim herkese şifa versin inşALLAH
iyiym canım bana sordun heralde..yada başka baharamı... ama bende cevaplayayım.. yeni listeyi görmeye çalışıyorum ama bulamıyorum yayınlanmadı heralde.bu hafta kimlere okuncak...yarın embiriyom transfer edilicek 1 tane döllenme olmuş 4 yumurta toplanmıştı inş birtanecik embiriyom bana sımsıkı tutunur bana süpriz yapar..sen nasılsın..
canım haleti ruhiyem aynı ne yazıkki.bugün kendimi okutmaya karar verdim.çünkü bu gidişat iyi değil.moralim bozuk değil ama bu heryerde sıkılma ve darlanma acayip.anlatamıyorum ki.canım burnumda geziyorum var üzerimde bişey anlamadım.o yüzden okutmaya karar verdim.kendim hep okuyorum ama belki başkasınınki daha iyi gelir.sen adımı yaz ben hemen gelirim.
inş canım allahım isteyen herkese nasip etsin kollarımızı boş bırakmasın başkasına özendirmesin benim yok dedirtmesin o eksikliğimizi burukluğumuzu enyakın zamanda bebeğimizle doldursun....bende burda o güzel haberi verebileyim..
ne güzel yeni işin sana yeni güzelliklerde getirir inşaallah canım.benimde hep ağlayasım var gel bana beraber ağlayalım...........alistim cnm isime,zaten is arkadaslarim biri gorumcem biride kucuk kaynim,ama kardesim gibi hukukumuz eskiye dayanir,biride arkadas,is dersen temizlik isi okul temizliyoruz,agrimda az bisey var bazen cok giriyor,iste yuvarlanip gidiyoruz bak gene aglayasim geldi
iyi uykular canım hayırlı sabahlara uyan inşaallahburada kalabaliklasti ama bii uykum geldiiii uyuyum ben biraz sabaha kadar....hepinise iyi geceler opuldunuz guzel anneleeerrrr
hadi atlatmışsın canım.artık dinlenirsin tabi nehirimiz buna fırsat verirse.onu kokla benim için.Nasılsınız kızlar az önce yazarken gözlerim gitti yorgunluktan yazdıklarım silindi yeniden yazıyorum:18:Malum uykusuzluk:18ün kızımın kırk mevludu oldu şükür atlatık Güzel geçti Topikten Arkadaşlarımın gelmesiylede mutlu oldum .Bugünde evde işlerimi bitirdikten sonra kayınvalidemlere kırk uçurmaya gittik.Çok şükür atlattık bunuda Allah sizlerede nasip eder inşallah.Çok uykum olduğu halde bakayım bir topiğe dedim.Yarın fırsatım olursa gelirim topiğe sizlerle yazışırım diye düşündüm.Allah'a emanet olun iyigeceler görüşmek üzere
evet ben köyde yaşıyorum
eşimi imam
ama ben öyle bağ bahçe anlamam
açıkcası çok da sevmem
sadece taze taze toplayıp yeme dışında
kızlar günaydın benim için kötü bir gün test günümü beklemeden kahverengi lekeler ve kırmızı kan geldi.olmadı ilk tüp denememdi çok umutluydum olacak diye ama OLMADI..ne yapacam ben şimdi eşime nasıl söylecem hayat çok zor artık neyazacağımı bilmiyorum.ağlıyorum bir yandan bir yandan yazıyorum bu nasıl bir kader.okuldayım doyasıya ağlayamıyorum bile içime atamıyorum haykırarak ağlamak istiyorum.neden neden neden kalbim sıkışıyor kızlar.nasıl gidecek misıkıntı
birgün bende hamileyim diyecekmiyim .yoksa bu benim kaderimde yok mu.Allah bunu bana nasip etmeyecek mi..
Kızlar günaydın hafta sonu pek giremedim. şimdi bakınmaya çalıştım ama bulamadım yeni liste yayınlandı mı ?? Kimlere okuyacağız.
günaydın henüz yayınlanmadı yeni liste
peki teşkkür ederim cevabın içinn saol ama ndn yayınlanmadı ki okumayanlar mı var ki??
rica ederin ne demek..bilemiyorum ki bazen pazartesiye kalıyor sanırım.sana okunmuşmuydu?
kızlar günaydın benim için kötü bir gün test günümü beklemeden kahverengi lekeler ve kırmızı kan geldi.olmadı ilk tüp denememdi çok umutluydum olacak diye ama OLMADI..ne yapacam ben şimdi eşime nasıl söylecem hayat çok zor artık neyazacağımı bilmiyorum.ağlıyorum bir yandan bir yandan yazıyorum bu nasıl bir kader.okuldayım doyasıya ağlayamıyorum bile içime atamıyorum haykırarak ağlamak istiyorum.neden neden neden kalbim sıkışıyor kızlar.nasıl gidecek misıkıntı
birgün bende hamileyim diyecekmiyim .yoksa bu benim kaderimde yok mu.Allah bunu bana nasip etmeyecek mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?