• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

burada kalabaliklasti ama bii uykum geldiiii uyuyum ben biraz sabaha kadar....hepinise iyi geceler opuldunuz guzel anneleeerrrr:32::32::32:

Nasılsınız kızlar az önce yazarken gözlerim gitti yorgunluktan yazdıklarım silindi yeniden yazıyorum:18:Malum uykusuzluk:18:Dün kızımın kırk mevludu oldu şükür atlatık:emir_bebek::nazar:Güzel geçti:nazar:Topikten Arkadaşlarımın gelmesiylede mutlu oldum:16:.Bugünde evde işlerimi bitirdikten sonra kayınvalidemlere kırk uçurmaya gittik.Çok şükür atlattık bunuda:nazar::emir_bebek: Allah sizlerede nasip eder inşallah.Çok uykum olduğu halde bakayım bir topiğe dedim.Yarın fırsatım olursa gelirim topiğe sizlerle yazışırım diye düşündüm.Allah'a emanet olun iyigeceler görüşmek üzere:3::16:

canım yerleşme kanaması nasıl oluyor onu da bilmiyorum ki :)
erken olduysam eger benim ovulasyonda yanlış oldu demektir.
ama çatladıgını bilmiştim. bu kadar erken olması normal mi ??
4 gn çok erken değil mi.
hadi bir iki gün neyse.
seyyan kursta mısın acaba??
cagrı atayım mı acaba sana??

Şimdik oturma kanaması şöyle oluyomuş :1: :1:

Pembiş yada kahve akıntı,lekelenme tarzında...İnşaallah seinki oturmadır canım,takip et bakalım nasıl olacak devamı :10:

sanada hayırlı pazarlar canımm..henüz adet olmadın sanırım dimii:)))

bu gidişlee sende bahar gibii 6 ayda öğrenecenn hemencik doğuracannnn

inşşş inşşş bakalım sabırsızlıkla senin sonucunu bekliyorum inş olumlu olur canım

Yok kuzum olmadım daha,olcakmışım gibi oluyom ama olmuyom :10: Benim herşeyim inatçı zaten ben gibi,zamanında gelmezler :9:

Rüyamda 2 defa,2 aylıkken öğreniyodum,hayırlısı canım benim,en hayırlısı olsun hakkımızda :16:

Bende ikizlerim oluncaya kadar zorlu bir surecten gectim. Hem dua ettim hem tibben gerekeni uyguladim. Bilginiz olsun belki isinize yara dedim
4444 selati tefriciye
4 cuma ust uste sela vakti 1000 ya evvel. 100 ya basir
Her cuma sela vakti 100 ya Allah
Firsat buldukca kenzul ars, yasin, ismi azam dualari, sifa icin ya Safi
Peygamber efendilerimizin birinin cocuk isteme duasi.
Mubarek aksamlari degerlendirmeye calistim
Bal tarcin corek otu polen, aktardan bir karisim yedim
Kuru incir cok yedim
Klomen kullandigim ay kabak cekirdegi cok yeim
Esim aksamlari 1 fincan turk kahvesi icti
Esime bir sure nohut kuru icirdim
Sonradan ogrendim misir cocuk olmasinda erkekte cok onemliymis.
Cocuklar uyurken cok acele yazdim kusura bakmayin . Allay yar ve yardimciniz olsun kimsenin kucagini bos birakmasin

Allah razi olsun paylaşım için,Rabbim ikizlerinizle birlikte sizlere,hayırlı sağlıklı huzurlu uzun ömürler ihsan eylesin :16:

Canım hadi test yap artık amaaaaaaaa Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin temiz yürekli kardeşim benim
Msjını aldım yağmur başlasın hemen toplamaya başlayacağım inşallah benim eşimde sorun var ya acaba ona mı içirsem ben mi içsem anlayamadım

Testlerim bitti yapamıyom canım :30: :27: Gelen giden yok daha hayırlısı,gelecekse bile bikaç gün sonra gelsin Hatimlerimi bitireyim öyle :31:

Canım kendinde iç eşine de içir,Rabbim şifa versin canım :49: :49:

kızlar sa size bişey sorcam benim yazılar tersten geliyo sizikinde öylemi? soracam şey bu değildi şimdi soruyorum şimdi ben ayın 18 inde 20 sinde ve bu gün ovu testi yaptım hala ikinci çizgi var ve koyu sayılır anacım ben dört gün sonra adet olacam şimdi bu çizgiler neye alamet baıları hamileleiğini bu testlerle anlamışlar ben gebelik testi de yaptım ama hiç bişey yok...... yorumlarınızı bekliyorum inşaallah hepiniz çok çok iisinzdir... muhat kırmızı kartı yemişsin ah canım inş. eslemn deiği gisi yerleşmeir... bizde yarın sbah erkenden yolcuyuz nevşehir kozaklı ya gidiyoruz oralı olan varsa buluşalım ayol:))) ben valiz hazırlamaya gidiyorum p çık arada uğrarım inş. aeo hepiniz hepinizi biyom:))))​

Kaysss inşaallah meleğin seninledir,hayırlısı inşaallah,belli olmaz canım nasip kısmet,sen dikkat et kendine,diyene bak :1:

KEşke bizim buraya gelseydiniz yaa,ama ben yokum bizim orda dimi :27: Neyse bidahakine bizim burdakine gelin,yazda geliyo harika olur buralar,beklerimmmm :16: :16:

hayır eslemlivaaaaaaaaaaaaaaaa:20:
onun adı yerleşme kanaması değillll

OTURMA KANAMASI muhatın bebişi oturuyor bikere
oturan bebek o
oturan bebek işte:27::1:

Evet oturma kanaması :27: İnşaallah Muhatınkide oturtmadır :52: :52: Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla ve sağlıkla hemen hemen hememnnnnn :49: :49: :49:

Ya ben şu nohut kafalıyı çok sefiyom,yüs puan ona :52: :52:

rabbim herkesin duasını kabul etsin en kısa zamanda banada bir bebiş nasip etsin

Aminnn,salihlerden,salihalardan sağlıklı olsunlar inşaallah :49: :49:

sanada geçmiş olsun canım :(( amin canım.RABBim herkese şifa versin inşALLAH

Amin canım tekrar geçmiş olsun,Rabbim anneciğinle birlikte tüm hastalara ŞAfii İsmi ŞErifiyle acil şifalar ihsan eylesin :nazar: :nazar: :nazar:

iyiym canım bana sordun heralde..yada başka baharamı... ama bende cevaplayayım.. yeni listeyi görmeye çalışıyorum ama bulamıyorum yayınlanmadı heralde.bu hafta kimlere okuncak...yarın embiriyom transfer edilicek 1 tane döllenme olmuş 4 yumurta toplanmıştı inş birtanecik embiriyom bana sımsıkı tutunur bana süpriz yapar..sen nasılsın..

İnşaallah sıkı sıkı tutunur meleğin sana,bol bol dua et canım,Rabbim hayırlı haberlerini duymamızı nasip etsin inşaallah :49: :16:

canım haleti ruhiyem aynı ne yazıkki.bugün kendimi okutmaya karar verdim.çünkü bu gidişat iyi değil.moralim bozuk değil ama bu heryerde sıkılma ve darlanma acayip.anlatamıyorum ki.canım burnumda geziyorum var üzerimde bişey anlamadım.o yüzden okutmaya karar verdim.kendim hep okuyorum ama belki başkasınınki daha iyi gelir.sen adımı yaz ben hemen gelirim.

Canımcım İnşirah Suresini oku bol bol,eşinin hali nasıl gözlemledin mi hiç?Belki nazar değiyodur Seyyancım,Ayetel Kürsi oku bol bol...Rabbim nazarlardan,kem gözlerden korusun,afiyet huzur versin,hayırlı bebişler versin :38: :38:

inş canım allahım isteyen herkese nasip etsin kollarımızı boş bırakmasın başkasına özendirmesin benim yok dedirtmesin o eksikliğimizi burukluğumuzu enyakın zamanda bebeğimizle doldursun....bende burda o güzel haberi verebileyim..

Aminnn ecmainnn inşaalah :16: :16:

alistim cnm isime,zaten is arkadaslarim biri gorumcem biride kucuk kaynim,ama kardesim gibi hukukumuz eskiye dayanir,biride arkadas,is dersen temizlik isi okul temizliyoruz,agrimda az bisey var bazen cok giriyor,iste yuvarlanip gidiyoruz bak gene aglayasim geldi :43::43::43::43:
ne güzel yeni işin sana yeni güzelliklerde getirir inşaallah canım.benimde hep ağlayasım var gel bana beraber ağlayalım...........
burada kalabaliklasti ama bii uykum geldiiii uyuyum ben biraz sabaha kadar....hepinise iyi geceler opuldunuz guzel anneleeerrrr:32::32::32:
iyi uykular canım hayırlı sabahlara uyan inşaallah
Nasılsınız kızlar az önce yazarken gözlerim gitti yorgunluktan yazdıklarım silindi yeniden yazıyorum:18:Malum uykusuzluk:18:Dün kızımın kırk mevludu oldu şükür atlatık:emir_bebek::nazar:Güzel geçti:nazar:Topikten Arkadaşlarımın gelmesiylede mutlu oldum:16:.Bugünde evde işlerimi bitirdikten sonra kayınvalidemlere kırk uçurmaya gittik.Çok şükür atlattık bunuda:nazar::emir_bebek: Allah sizlerede nasip eder inşallah.Çok uykum olduğu halde bakayım bir topiğe dedim.Yarın fırsatım olursa gelirim topiğe sizlerle yazışırım diye düşündüm.Allah'a emanet olun iyigeceler görüşmek üzere:3::16:
hadi atlatmışsın canım.artık dinlenirsin tabi nehirimiz buna fırsat verirse.onu kokla benim için.

benim pc yine kapandı bende soğusun diye bekledim.geldim ama siz yoksunuz:5:yetişrmrdim.muhat sana da iyi ders çalışmalar canım.reyyana sana ve ders çalışan diğer arkadaşlara Allah zihin açıklığı versin,versin ki hepiniz bursaya gelin.........ssönmez yoksun bu ara canısı.yine yazılı okuyosun heralde.bana gönder diyom göndermiyon ben nediyim şimdik.özledik gel artık.eslemlivacım canım sende gelemiyosun eskisi gibi.nurusimada yok bu günlerde.ayy Allahım hepimize yardım et.dualarımızı kabul et.gönül ferahlığı ver.şurdaki bitin arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı ve salih evlatlar ver.

kızlar günaydın benim için kötü bir gün test günümü beklemeden kahverengi lekeler ve kırmızı kan geldi.olmadı ilk tüp denememdi çok umutluydum olacak diye ama OLMADI..ne yapacam ben şimdi eşime nasıl söylecem hayat çok zor artık neyazacağımı bilmiyorum.ağlıyorum bir yandan bir yandan yazıyorum bu nasıl bir kader.okuldayım doyasıya ağlayamıyorum bile içime atamıyorum haykırarak ağlamak istiyorum.neden neden neden kalbim sıkışıyor kızlar.nasıl gidecek misıkıntı
birgün bende hamileyim diyecekmiyim .yoksa bu benim kaderimde yok mu.Allah bunu bana nasip etmeyecek mi..

kızlar günaydın benim için kötü bir gün test günümü beklemeden kahverengi lekeler ve kırmızı kan geldi.olmadı ilk tüp denememdi çok umutluydum olacak diye ama OLMADI..ne yapacam ben şimdi eşime nasıl söylecem hayat çok zor artık neyazacağımı bilmiyorum.ağlıyorum bir yandan bir yandan yazıyorum bu nasıl bir kader.okuldayım doyasıya ağlayamıyorum bile içime atamıyorum haykırarak ağlamak istiyorum.neden neden neden kalbim sıkışıyor kızlar.nasıl gidecek misıkıntı
birgün bende hamileyim diyecekmiyim .yoksa bu benim kaderimde yok mu.Allah bunu bana nasip etmeyecek mi..

Gülaydın dur bakalım kanamanın başlaması hamile olmadığın anlamına gelmiyor hemen testi yaptır sakın! ilaçlarını burakma kanaması olup test pozitif çıkanlar var nolur bırakma kendini beklide boş yere üzülüyorsun.Önemli olan testin sonucu vakit kaybetme kanama devam ederse varsa gebeliğe zarar verebilir

ben pazar gününden beri mazeretliyim yasinleri ve enbiya 89.ayeti cumaya yetiştirimeyebilirim.Arkadaşlardan okuyabilenler olursa çok sevinirim okuyan arkadaşların yerine daha sonra bende seve seve okurum.

Kızlar günaydın hafta sonu pek giremedim. şimdi bakınmaya çalıştım ama bulamadım yeni liste yayınlandı mı ?? Kimlere okuyacağız.

günaydın kızlarrr :16::16::16::16::16::16::16::16:güzel bir hafta olsun inşşşş:21::21::21::21::21::21::21: bir sürü süpriz (HAMİŞİMİZ)çıksın İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:BİR SÜRÜ :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:OLSUN

herkese hayırlı haftalar kızlar ......

kaç haftadır haber veremedim bi türlü.....

ama yasinlerimin hepsini okudum.......

tabi haber veremediğim için sizlerde okumuşsunuzdur.......

olsun fazla oldu ama kusura bakmayın nolur:34:

bu hafta son kez katılmak istiyorum listeye.......

zira doğum yaklaştı hazırlıklardan vakit buup okuyamıyorum ......
ama dualarım hep sizlerle olucak:16: bu arada bu haftaki yasinlerimi ve tesbihatlarımı okudum rabbim kabul etsin:16::16:

canim benimde kahverengi akintiyla basladi hamileligim ne kadar geliyor canim cokmu eger adet kanamasi gibi degilse korkma canim ilaclarini sakin birakma bide sol tarafina yat tutunmaya faydasi oluyor cok benim bebiste tutunma yerinde var demisti doktor kanaman 3 hafta surmustu sakin korkma tatlim uzulme ferah ol yarin ne cikacak gorecegiz....

slm kizlar nasilsiniz?gecmisten okuyamadim hafta sonu gezdim hep burada uzun zamandir hava boyle guzeldide:)

Nekadarzor canim dun seni ruyamda gordum topige yazi yazmissin hamileyim kizlar diye nasil oldu anlamadim hic beklemiyordum cok mutluyum diye Rabbim insallah kismet eder sana ve topikteki butun arkadaslarima:16:sizleri seviyorum kizlar:16::16::16::16:

Back
X