Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kutlu doğumun içindeyiz. burda öglen bütün şehre yayınladılar kuran okuyup:)
genelde yapıyolar çok hoşuma gidiyo
evet canım.bende senin özel bişeyin var zannettim.birbirimiz içinde bol dua edelim.

tepmek ne demek :)
ben üstüme alındım onu bi kere hıhhhhh

ımmm ay nasıl desem bilemedim kiii
kız işte toprağı bel denen bişeyle alt üst ediyolar

bu ara 8 mi aldım yazmışın sen bi yere

ahhhh ahhh

hayalini bile kuramadım bugüne kadar
:)))Allah kolaylık versin ben kazandığım yıll günde tam 1000 soru çözüyordumm bunun 500 ü tarih di:)en fazlaa yanlışda tarihden çıkmıştı

OOOOOO MAŞALLAHHH
O KADAR ÇÖZMEYE SENDE ÇOKÇA TARİH ANLIŞI ÇIKIYOSA BEN VAZGEÇEYİM BU İŞTEN ARKADAŞ

BEN NAPCAM YA BEN NAPCAMMMMMMMMMMMMMMMMM

reyyan bak 2 ders seç kafandan gk gyden 5 günde onları bitir bide her ders için 1000 soru çöz

siz mi yazmıyosunuz yoksa benim netim mi gitti!!!!!!!!!!!!!
kızarım bak nie yazmıyonuz?
geldiniz madem gece gece

edelim canım :)
bahar mahmurluğu da oluyo bi de duygusal gelgitler kafa kaldırmıyo.

anlaşıldı canım seninde var üzerinde bu günlerde heralde duygusal dalgalanmalar.senide kendimize benzettik sonunda.herbirimize moral vere vere sende kalmadı.ama senin aldığın dualar yeter bu ruh halinden çıkmaya canım merak etme.

reyyan bak 2 ders seç kafandan gk gyden 5 günde onları bitir bide her ders için 1000 soru çöz

nwyyyyyyyyyyyy 5 günde 2 ders ve ben
ahhh keşkeeeeeeeee
ama coğrafyamı bitirdim yüs puan bana
tarihime salı başlayacam (yarısındayım)
yarın evime azcık ilgi alaka göstermem lazıım pek boşladım bugünleri:26:

Canim gecen haftadan kalan bir yasin eksigimle toplam yedi yasin, 707 ya varis, 100 enbiya 89. Ayeti okudum .mevlam kabul etsin insaallah...
cnm sen nerelerdesin insallah hersey yolundadir
Rabbim sifalar versin annecigine,sanada sabir
edelim canım :)
bahar mahmurluğu da oluyo bi de duygusal gelgitler kafa kaldırmıyo.

ayy benim duygusalligim ondanmi yaaa??ben hic bilmiyodum boyle biseyi,cok duygusalim hep aglayasim var...

yok canım ya nw yapabiliyozki sanki.
keşke daha fazlası gelse elimizden
bahane sıraladıgının farkındasın demi :)
ben anlamam bitir tarihi. sonra bi adres var onu bulup yollayım sizlerde ordan mat çalışın. iyi diolar o siteye.

:
sen de dostsun canım ya
benim kanlı canlı 1 tane dostum vardı. şimdi bi çok oldu

kizlaar bizimde bahcemiz var,bizde teze teze yiyooookkkk...kiralik bahceler var burda kv.cok sever ode turkiyeye gidince benim kocis yapiyo,bende yapiyorum severimde,insanin uzerindeki negatif enerjiyi aliyor gecekten,bahceden gelince esimle cok sakin oluyoruz

cnm sen nerelerdesin insallah hersey yolundadir

Rabbim sifalar versin annecigine,sanada sabir

ayy benim duygusalligim ondanmi yaaa??ben hic bilmiyodum boyle biseyi,cok duygusalim hep aglayasim var...

dur şimdi bırak duygusallığı
işler nasıl işyerine alıştın mı iyce.
agrın var mı bu arada

bahane sıraladıgının farkındasın demi :)
ben anlamam bitir tarihi. sonra bi adres var onu bulup yollayım sizlerde ordan mat çalışın. iyi diolar o siteye.

tamammm

sözzzz

canlarım çok dua edinnn olurmuuuu

bahane gibi ama hakkaten evi çok ihmal ettim
bide belki galiba herhalde sanırsam cuma misafirim gelcek arkadaşım ankaradan
ilk defa
hemde en az 6-7 yıldır görmedim

balkonuma 2 büyük saksıya tere ektim:)
bu hafta da maydanoz ekcem :)

kizlar ben cikiyorum uykum geldiii...bugun sunnet dugunu vardi kadinlar arasi,tepindim accik taaa yorulmusum,ama iyi oldu hee stres attim attik daha dogrusu kadinlar acilar hocalar,herkes oynuyodu erkek olmadigi icin iyi oldu

bahane yok bahane. hamiş olunca yerinden kalkamıycan uykudan.
gece deme gündüz deme çalış biraz.saat 1 olmuşşşşşşşş.
daha anayasa çalışacam ben :S

dur şimdi bırak duygusallığı
işler nasıl işyerine alıştın mı iyce.
agrın var mı bu arada

alistim cnm isime,zaten is arkadaslarim biri gorumcem biride kucuk kaynim,ama kardesim gibi hukukumuz eskiye dayanir,biride arkadas,is dersen temizlik isi okul temizliyoruz,agrimda az bisey var bazen cok giriyor,iste yuvarlanip gidiyoruz bak gene aglayasim geldi

kizlar ben cikiyorum uykum geldiii...bugun sunnet dugunu vardi kadinlar arasi,tepindim accik taaa yorulmusum,ama iyi oldu hee stres attim attik daha dogrusu kadinlar acilar hocalar,herkes oynuyodu erkek olmadigi icin iyi oldu

iyi yapmışsın canım:)
Allah rahatlık versin.
ben de çıkayımmmm kızlar

muhaaat varya sen bu kafayla inanki cumhurbaskanida olursun masallah sana Allah korusun seni...baksana el atmadigin bi tere kalmisti onuda yapmissin...anayasada calis,sen ne okuyosun cnm yani buyuyunce ne olacan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…