- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
amin canım. saat kaçgibi olacak. bizde burda dualarla eşlik etmeye çalışırız.
evet canım sana yazmıştım.
manyaaaaaakkkkkkk
dünki hal,nden sonra gelmeyince korktum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arayacaktım az önce geç oldu diye aramadımmm
ama buraya adını yazınca hemen geliyosun
siteleri alt üst ediyorum
sabah 9 gibi hastanede olcam 9.30 yada 10 gibi olur saolun canım allah razı olsun duaya benimde çok ihtiyacım var şansım çok az tutmazsa bidahaki sefere şansım dahada az olur heralde yumurtalarım bitti bitiyo..
dogru düşünmüşsün canım.canım haleti ruhiyem aynı ne yazıkki.bugün kendimi okutmaya karar verdim.çünkü bu gidişat iyi değil.moralim bozuk değil ama bu heryerde sıkılma ve darlanma acayip.anlatamıyorum ki.canım burnumda geziyorum var üzerimde bişey anlamadım.o yüzden okutmaya karar verdim.kendim hep okuyorum ama belki başkasınınki daha iyi gelir.sen adımı yaz ben hemen gelirim.
bitmez canım allahın izniyle.sabah 9 gibi hastanede olcam 9.30 yada 10 gibi olur saolun canım allah razı olsun duaya benimde çok ihtiyacım var şansım çok az tutmazsa bidahaki sefere şansım dahada az olur heralde yumurtalarım bitti bitiyo..
canım sen nerde çalışıyodun:)))allah kolaylık versin ben kazandığım yıll günde tam 1000 soru çözüyordumm bunun 500 ü tarih di:)en fazlaa yanlışda tarihden çıkmıştı
hastalandınmı ya bebiş haberi alalım artık topikte.yada topikçe bi okutasakmı ne?dogru düşünmüşsün canım.
yakız zamanda okut bi.
dün ben de biraz gerg,ndim 12 de eve geldik 02 ye kadar temizlik yatım. sabah ezanına kadar uyuyamadım(sanırım kahveden)
sabah bi kalkktımmmmm aaaaaaaaaaaaa o da ne hasta oldum
bitmez canım allahın izniyle.
hz. Zekeriiyya peygamberin eşine vermiş rabbim. sen sadece stres yapma olur mu.
tutunacak bebişin Allah'ın izniyle :)
canım sen nerde çalışıyodun
unuttum
kpss den 88 alıp da atanamamış biriyim ben
dogru düşünmüşsün canım.
yakız zamanda okut bi.
dün ben de biraz gerg,ndim 12 de eve geldik 02 ye kadar temizlik yatım. sabah ezanına kadar uyuyamadım(sanırım kahveden)
unuttum
inşş olur canımmm rahat ol yarinnn eger transfer esnasında rahat olamazsan sakinleştirici istee .....ayrıyeten banyo yapma ananas yeee ve en önemlisi karın kaslarını sakın sıkmaaa inşallahhh bebegin seninle geleceksin yarinn...dualarımız seninlee
evet seyyan 4 gün erken olduhastalandınmı ya bebiş haberi alalım artık topikte.yada topikçe bi okutasakmı ne?
ooo çok yüksekkk almışsın hayatım sen bende 90 almıştım ama benim bölüm işletme...ben ptt de çalışıyorum canım
bu arada sana daha öncede demiştim ya öğretmen olmayı çok isterdim kısmet olmadı diee işteee ben bir karar verdimmmm ve bu yıl sosyoloji okumaya başlayacam inşallahhhhhhsonrasında formasyonnn veee gelsin öğretmenlikkk:)))inşşş bayana en iyi meslek bence öğretmenlikk benim düz memurlukk hele hele kit oldugu için canımız çıkıyor resmen
dogru düşünmüşsün canım.
yakız zamanda okut bi.
unuttum
amin canım inş.. tavsiyelerine uymaya çalışcam..transferden önce banyo yapmamın bi sakıncası olurmu acaba..
evet seyyan 4 gün erken oldu
panik yaptım acaba bebek varda düşüyo mu diye
Allahtan düşük değil, bu seferde kendimi suçlardım.
canım sosyoloji yerine başka bölümler de dşünsen. çünkü sosyolojinin ataması neredeyse yok.
bugün tv de izledim.
meclis eleman yetiştirecekmiş. şifreli bi yazı dili öğretiyolamış.ona da bak istersen.
aslında sende mi edebiyat okusan
canım ben de anlamadım ki.kız muhattt hep benden önde gidiyorsun sennnn bacımmm beklee ovülasyon günlerinde birbirimize gaz variozzzz çalışmalara hız katıozz ama olmaz kiiiiii
bu ay son olur inş güzelimmm önümüzdeki ay 3 ay oluyor veee sizin süpermler artıkkk yenilenmiş oluyorrr:)::))))))))))
hayır canım sonrasında en az 4 gün yapmaa abartmamak kaydıyla ananas yee ve sevdiğin şeyleri yap örneğinn sevdiğin filmleri izleee sevdiğin müzikleri dinleee kendiniii şımartttttt seni olumsuz etkileyn herseyden uzaklaşşşş:)))bilgisayar artııı telefonu fazla kullanmaa ....
bende bi iki ay içinde yaptıracağım için inanılmaz araştırıyorummm bakalım kısmett sonra görüpde ben bunu neden yapmadım demimmm gönlüm rahat bir şekilde başlim tedaviyee:))
yakın zamanda bir arkadaşın haberini aldıkkk bu şekilde yaptı ooo tavsiyelerr artı araştırmalar saglamm yaniiii:)))inannnnn olacagınaaa inşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
evet seyyan 4 gün erken oldu
panik yaptım acaba bebek varda düşüyo mu diye
Allahtan düşük değil, bu seferde kendimi suçlardım.
canım sosyoloji yerine başka bölümler de dşünsen. çünkü sosyolojinin ataması neredeyse yok.
bugün tv de izledim.
meclis eleman yetiştirecekmiş. şifreli bi yazı dili öğretiyolamış.ona da bak istersen.
aslında sende mi edebiyat okusan
inşaallahhhhhhhh :)hayır canım sonrasında en az 4 gün yapmaa abartmamak kaydıyla ananas yee ve sevdiğin şeyleri yap örneğinn sevdiğin filmleri izleee sevdiğin müzikleri dinleee kendiniii şımartttttt seni olumsuz etkileyn herseyden uzaklaşşşş:)))bilgisayar artııı telefonu fazla kullanmaa ....
bende bi iki ay içinde yaptıracağım için inanılmaz araştırıyorummm bakalım kısmett sonra görüpde ben bunu neden yapmadım demimmm gönlüm rahat bir şekilde başlim tedaviyee:))
yakın zamanda bir arkadaşın haberini aldıkkk bu şekilde yaptı ooo tavsiyelerr artı araştırmalar saglamm yaniiii:)))inannnnn olacagınaaa inşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yok kuzum ya edebiyat agır geliyor banaa:)))
sosyoloji seviorum hem insanlar toplumlar psikolojiii felannn ne bilim güzel olur die düşündümm:))
o ne ki kız hemen bakam memurlar netee şifreli yazı dili diemi geçiooo
olsun canım bidahaki ay olur inşaalah.bu arada benim pc ikide bir kapanıyo.biraz fazla ısındı galiba.o yüzden gidip geliyorum ben.
canım ben de anlamadım ki.
canım 1 ml deki sayımız 13 milyonmuş. ileri hızlı sayısı 1 milyon.
bugün bayag bi takmışttım kafaya 1 milyonla biraz zorlanırız falan diye.
sonra dedim ki sanki 1 ml geliyo benim bünyeye:)
10 ml sperm geliyosa 10 milyon oluyodur dedim :)
hihihiihihihihihiiii
bu degerleri olanlara tüp önermişler okudum da biraz.
fındıkla ceviz yedirdim:)
yarın amcasıgilden marul getirtirim hergün salata yesin.
yarın kabak çekirdeği ve yer fıstıgı da alacak.
Allah ümitsiz bırakmasın :):)
bugün çok önemli bi gün. çoooookkkkkkk dua edin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?