Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sabah 9 gibi hastanede olcam 9.30 yada 10 gibi olur saolun canım allah razı olsun duaya benimde çok ihtiyacım var şansım çok az tutmazsa bidahaki sefere şansım dahada az olur heralde yumurtalarım bitti bitiyo..

sabah 9 gibi hastanede olcam 9.30 yada 10 gibi olur saolun canım allah razı olsun duaya benimde çok ihtiyacım var şansım çok az tutmazsa bidahaki sefere şansım dahada az olur heralde yumurtalarım bitti bitiyo..

inşş olur canımmm rahat ol yarinnn eger transfer esnasında rahat olamazsan sakinleştirici istee .....ayrıyeten banyo yapma ananas yeee ve en önemlisi karın kaslarını sakın sıkmaaa inşallahhh bebegin seninle geleceksin yarinn...dualarımız seninlee

dogru düşünmüşsün canım.
yakız zamanda okut bi.
dün ben de biraz gerg,ndim 12 de eve geldik 02 ye kadar temizlik yatım. sabah ezanına kadar uyuyamadım(sanırım kahveden)
sabah bi kalkktımmmmm aaaaaaaaaaaaa o da ne hasta oldum
bitmez canım allahın izniyle.
hz. Zekeriiyya peygamberin eşine vermiş rabbim. sen sadece stres yapma olur mu.
tutunacak bebişin Allah'ın izniyle :)
:)))allah kolaylık versin ben kazandığım yıll günde tam 1000 soru çözüyordumm bunun 500 ü tarih di:)en fazlaa yanlışda tarihden çıkmıştı
canım sen nerde çalışıyodun
unuttum
kpss den 88 alıp da atanamamış biriyim ben

hastalandınmı ya bebiş haberi alalım artık topikte.yada topikçe bi okutasakmı ne?

ooo çok yüksekkk almışsın hayatım sen bende 90 almıştım ama benim bölüm işletme...ben ptt de çalışıyorum canım
bu arada sana daha öncede demiştim ya öğretmen olmayı çok isterdim kısmet olmadı diee işteee ben bir karar verdimmmm ve bu yıl sosyoloji okumaya başlayacam inşallahhhhhhsonrasında formasyonnn veee gelsin öğretmenlikkk:)))inşşş bayana en iyi meslek bence öğretmenlikk benim düz memurlukk hele hele kit oldugu için canımız çıkıyor resmen

amin canım inş.. tavsiyelerine uymaya çalışcam..transferden önce banyo yapmamın bi sakıncası olurmu acaba..

kız muhattt hep benden önde gidiyorsun sennnn bacımmm beklee ovülasyon günlerinde birbirimize gaz variozzzz çalışmalara hız katıozz ama olmaz kiiiiii

bu ay son olur inş güzelimmm önümüzdeki ay 3 ay oluyor veee sizin süpermler artıkkk yenilenmiş oluyorrr:)::))))))))))

hastalandınmı ya bebiş haberi alalım artık topikte.yada topikçe bi okutasakmı ne?
evet seyyan 4 gün erken oldu
panik yaptım acaba bebek varda düşüyo mu diye
Allahtan düşük değil, bu seferde kendimi suçlardım.

canım sosyoloji yerine başka bölümler de dşünsen. çünkü sosyolojinin ataması neredeyse yok.
bugün tv de izledim.
meclis eleman yetiştirecekmiş. şifreli bi yazı dili öğretiyolamış.ona da bak istersen.
aslında sende mi edebiyat okusan

inş canım allahım isteyen herkese nasip etsin kollarımızı boş bırakmasın başkasına özendirmesin benim yok dedirtmesin o eksikliğimizi burukluğumuzu enyakın zamanda bebeğimizle doldursun....bende burda o güzel haberi verebileyim..

amin canım inş.. tavsiyelerine uymaya çalışcam..transferden önce banyo yapmamın bi sakıncası olurmu acaba..

hayır canım sonrasında en az 4 gün yapmaa abartmamak kaydıyla ananas yee ve sevdiğin şeyleri yap örneğinn sevdiğin filmleri izleee sevdiğin müzikleri dinleee kendiniii şımartttttt seni olumsuz etkileyn herseyden uzaklaşşşş:)))bilgisayar artııı telefonu fazla kullanmaa ....

bende bi iki ay içinde yaptıracağım için inanılmaz araştırıyorummm bakalım kısmett sonra görüpde ben bunu neden yapmadım demimmm gönlüm rahat bir şekilde başlim tedaviyee:))

yakın zamanda bir arkadaşın haberini aldıkkk bu şekilde yaptı ooo tavsiyelerr artı araştırmalar saglamm yaniiii:)))inannnnn olacagınaaa inşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yok kuzum ya edebiyat agır geliyor banaa:)))

sosyoloji seviorum hem insanlar toplumlar psikolojiii felannn ne bilim güzel olur die düşündümm:))

o ne ki kız hemen bakam memurlar netee şifreli yazı dili diemi geçiooo

canım ben de anlamadım ki.
canım 1 ml deki sayımız 13 milyonmuş. ileri hızlı sayısı 1 milyon.
bugün bayag bi takmışttım kafaya 1 milyonla biraz zorlanırız falan diye.
sonra dedim ki sanki 1 ml geliyo benim bünyeye:)
10 ml sperm geliyosa 10 milyon oluyodur dedim :)
hihihiihihihihihiiii
bu degerleri olanlara tüp önermişler okudum da biraz.
fındıkla ceviz yedirdim:)
yarın amcasıgilden marul getirtirim hergün salata yesin.
yarın kabak çekirdeği ve yer fıstıgı da alacak.
Allah ümitsiz bırakmasın :):)
bugün çok önemli bi gün. çoooookkkkkkk dua edin.....

yarın eşime ananas aldırayım bilmiyodum hiç faydası olduğunu..yarın transferden sonra kayınvalideme gidicem o ilgilenicek benimle bilgisayarımıda götürcem fazla girmem arada bi bakarım nevar neyok diye... inş senin tedavinde çok güzel geçer bebeğine kavuşursun.. içimde bi ümit var olcak gibi hissediyorum ama sonucu görmedende kendimi kaptırmak istemiyorum.hayırlısıyla inş hepimizin olcak ..

olsun canım bidahaki ay olur inşaalah.bu arada benim pc ikide bir kapanıyo.biraz fazla ısındı galiba.o yüzden gidip geliyorum ben.

inşaallahhhhhhhh :)
krizantem de bol bol ayetel kürsi okumuş.
yok kuzum ya edebiyat agır geliyor banaa:)))

sosyoloji seviorum hem insanlar toplumlar psikolojiii felannn ne bilim güzel olur die düşündümm:))

o ne ki kız hemen bakam memurlar netee şifreli yazı dili diemi geçiooo

evet canım zor ama osmanlıcayı falan seviyorum.
:)
bide zoru seviyorum ben :)
seyyanla birlikte hazırlanırsınız artık :)
canım orda yok. tv de dediler de adını unuttum.

canım az önce yazdım ama gözünden kaçmış olabilir.dualarım seninle.inşaallah bebeğin sımsıkı tutunur sana.bir embriyo olmasına takılma sakın.sadece pozitif ve mutlu ol.inşaallah bir bebiş haberide sen verirsin topiğe de moral olur bizede.

hayırdır canım ne var bugün.duam hep sizlerle zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…