Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım benim keşkke..yoğun değil kaheverengi ve pembe ara ara.zaten benim adetim de öyle başlar 1-2 gün kahve gelir sonra kırmızıya dönüşür.bilemiyorum ne olacak doktora sorduk oda kan testi yaptırın dedi.eşimle akşam kan testi gidip yaptıracağız yarın herşey belli olur.ama kaskatı yım şuan.

muhaaat varya sen bu kafayla inanki cumhurbaskanida olursun masallah sana Allah korusun seni...baksana el atmadigin bi tere kalmisti onuda yapmissin...anayasada calis,sen ne okuyosun cnm yani buyuyunce ne olacan???

dün sitede sıkıntımı vardı?
mesajımı yollayamadım bi türlü.

canım ne güzel işte
bende yufkacıda çalışmıştım okurken yaz tatilinde. gece 3te eve geliyodum. oruç zamanıydı sahuru zor yapıyodum
güzeldür çalışmak , en iyisini yapıyosun.
aman hemen aglayın hemen aglayınnnn
şu geceyi mutlu kapatalım demi ama
aglayacak neyin var 2 polip mi neyse işte ondan dogurdun
gerçek doğuma ön hazırlık oldu :)
kendini toparlayıp tekrar tedaviye gideceksin:)
o zilli dr polipi farketmedi ama vardır bi hayır bunda da. belkide evladının eşine göredir kaderi.
ben ünivi kazanayım diye kendimi paraladım. dersane müdürü krize giriyodu her kaybettiğimde. 4, de kazandım
eger erken kazansaydım herifimi bulamayacaktım
diye yazmıştım :) Allahtan kopyladım :)

Merhaba kızlar nasılsınız?

Seyyancım evet eskisi gibi giremiyorum,2. Hatimi bitirmeme 3 cüz kaldı...Onu bugün bitirip eşiminkine de yardım etmek istiyorum.Eşim çok yoğun,dolu dolu geçiyo günleri,sanırım yetişmeyecek onunkisi,bi şekilde onada yardım etmem lazım.Oyüzden sık giremiyorum..

Herkes iyidir inşaallah,hayırlı haftalar olsun,bol süprizli bol müjdeli

Son düzenleme:

canım benim arkadaşım 4, tüp bebeginde hastalık gördü artık umudu falanda kalmamıştı.
bir sonraki ay belli oldu hamileliği.
belki seninki de öyle birşeydir.
üzme kendini. sağlığından olma. şuan ben ne desem boş.

SEN TEST YAPTIN MI ONDAN HABER VER BAKALIMMMMMMMMMM

ay ne bileyimm işte öyle hafif dalgalı yer yer poyraz esintili bir ruh halim var bugün..Sen nasılsın geldimi plates setin...

bende sabah öyleydim canım ama şimdi biraz işleri toparlayınca kendime geldim işlerin stresiymiş meğerse
gelmedi yaa bugün gelecek inşallah yolda şimdi akşam başlıyorum Allahın izniyle

saoll muhatımm gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum donmuşum.topiklerde geziniyorum deli gibi.benim durumumda olan var mı.artık bitkisel deneyecem herhalde.kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum başka birşey değil.
benim ki kendiliğinden olması imkansız eşimin değerler kötü.ve biz hiçbirzaman yumurtlama dönemlerinde yapamıyoruz.çünkü 2 gün çalışmadan sonra eşim yapmak istemiyor.çabuk tükeniyor ..ve tabi sonu böyle oldu.tüp te olmadı.artık gerçektenn umudum yok.

Seni gidi tığ gibi olasıca... başla bakalım

Son düzenleme:
Testleri bitirdim canım,duuyom öyle bakalım

Amaann hayırlısı,hamile değilsem bikaç gün daha gelmesinde sonra gelsin ve hemen bitsin,bende başlıyım artık bi yerden

hayırlısı canım inşallah Rabbim senin için hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

canım benim noldu sana bu kadar bıraktın kendini kıyamammmm olacak olacak Allahımın izniyle olacak

Seni gidi tığ gibi olasıca... başla bakalım

hadi inşallahh ya hamiş kalsam da tığ gibi olmasam da olur

Doğru nasılsa doğurunca peşinden koşmaktan tığ kalırsın hayırlısıyla olsun yeterki

canım benim sakin ol bakalım üzerine görme yaşayanlar var biliyorsun dimi şimdi kan testini yaptır önce ona göre konuşalım canım benim

Asbelovemmm Allah razi olsun,amin ecmain

Piedra canım inşaalllah hamilesindir,sıkma o güzel canını,inşaallah en kısa zamanda alırız hayırlı haberini...Okuduğum Kuranı Kerim mealli,bazen bir Ayeti Kerimede takılıyorum acaba manası ne diye,dayanamayıp bakıveriyorum,inanın kızlar bizi anlatıyo,inşaallah sizlerle de paylaşırım birkaçını bulup...Rabbimiz,yoktan var edendir,Yaratmak zor değil Onun için,Ol der olur,hem Ayeti KErime'de de geçiyo Fe teberakallahu ahsenul haligın diye -Bak ne şanlı O Allah,Yaratanların en güzeli- ...Zekeriya (a.s) kıssasında da anlatılıyo canım,ihtiyarlık geldi,karım kısır diyo,Rabbimizde bu bana zor değildir diyor...Ya gerçekten yüreğini ferah tut canım benim,Allahın izniyle olacak inan bana...Nisan yağmurlarında da topla bakalım.....Bide müsait zamanda aramızda konuşalımda,haftalık dualarımızda başka dualarda ekleyelim yada farklı şekilde devam etsek te çok iyi olur...

Benim şimdi çıkmam lazım,sonra gelirim belki,öpüyom hepinizi,sıkmayın canınızı sakın,herşeyin bir vakti saati var,Rabbim duyuyor halimizi biliyor şüphesiz,O Allah o kadar merhametli ki,belki en içten ettiğimiz bi duaya icabet edecek,birbirimize dua edelim,asıl sır burda...Hepiniz Allaha emanet olun,öpüyom çokkk

Son düzenleme:

Canım bana da cevap verdin bilmeden bende bir sürü dr. gezdim hepsi sinirimi bozdu hala başka bir dr.a gitsem mi yoksa bu ay dinlensem mi diye düşünüp duruyorum sanki dr.a gidince kesin olacakmış gibi Rabbim ol dedikten sonra dr.lar ne yapabilir ki bunu ben bizzat yaşadım dr.ların hepsi normal yoldan hamile kalamazsın imkanı yok dedi ve ben geçen ay düşük yaşadım Rabbime bıraktım ol desin inşallahhhhhh

Sen cevap yazmayınca yazmaya çekindim ama söylemezsemde kendimi kötü hissedeceğim.Canım testi bir an önce yaptır eşini bekleme imkanın varsa benim ilk tüp bebekte de senin gibi kanamam başladı dr aradım çok acil bir iğne ismi verdi onu yaptır demişti.Eğer tedbir alınması gereken bir durum varsa en azında zamanında mudahale edilmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…