Stres yooookk.Görcez görcez merak yapma.Ne dedi tırt dr bakem.
hiç bişeyya gittim geçmişimi anlatıyorum işte şöyle oldu falan diye hiç oralı değil bana niye geldiniz onu söyler misiniz dedi enfeksiyon için vajinal ultrasonla da bakmadı regl olduğum için bakmıyorum ben dedi ona da ayrı sinir oldum normal baktı oda yumurta takibine başlayalım diye ilaçda vermedi bu ay normal bakalım olmazsa bi daha ki aya bakarız dedi zaten ultrasonların olduğu kızımla büro kısmı aynı yerde araya bir paravan bile koymamışlar acaip rahatsız oldum falan filan yani
Anlamıyorum... zaten bu tedavi süreci çok stresli biraz kolaylaştırsalar ölürler sanki..inşallah bir daha ki ay gebelik takibi için gidersin..ama en azından bir sorun çıkmamasına sevin tatlım
canım benim sakin ol bakalım üzerine görme yaşayanlar var biliyorsun dimi şimdi kan testini yaptır önce ona göre konuşalım canım benim
canım adet oldum artık kanama arttı. söyle canım herşeyi söyleyebilirsin ben burda sizinle dertleşerek rahatlıyorum inanın ki kimseye derdimi anlatamıyrum tüm gelgitlerimi anlatıyorum.inanın ki hepiniz söylediklerini benim için çok önemli.artık test yapmaya bile gerek yok.keşeke dediğin gibi olsaydı düşük tehlikesi olsaydı diyorum hemen tövbe estagfirullulah çekiyorum.Sen cevap yazmayınca yazmaya çekindim ama söylemezsemde kendimi kötü hissedeceğim.Canım testi bir an önce yaptır eşini bekleme imkanın varsa benim ilk tüp bebekte de senin gibi kanamam başladı dr aradım çok acil bir iğne ismi verdi onu yaptır demişti.Eğer tedbir alınması gereken bir durum varsa en azında zamanında mudahale edilmiş olur.
Canım benim keşkke..yoğun değil kaheverengi ve pembe ara ara.zaten benim adetim de öyle başlar 1-2 gün kahve gelir sonra kırmızıya dönüşür.bilemiyorum ne olacak doktora sorduk oda kan testi yaptırın dedi.eşimle akşam kan testi gidip yaptıracağız yarın herşey belli olur.ama kaskatı yım şuan.
Asbelovemmm Allah razi olsun,amin ecmain
Piedra canım inşaalllah hamilesindir,sıkma o güzel canını,inşaallah en kısa zamanda alırız hayırlı haberini...Okuduğum Kuranı Kerim mealli,bazen bir Ayeti Kerimede takılıyorum acaba manası ne diye,dayanamayıp bakıveriyorum,inanın kızlar bizi anlatıyo,inşaallah sizlerle de paylaşırım birkaçını bulup...Rabbimiz,yoktan var edendir,Yaratmak zor değil Onun için,Ol der olur,hem Ayeti KErime'de de geçiyo Fe teberakallahu ahsenul haligın diye -Bak ne şanlı O Allah,Yaratanların en güzeli- ...Zekeriya (a.s) kıssasında da anlatılıyo canım,ihtiyarlık geldi,karım kısır diyo,Rabbimizde bu bana zor değildir diyor...Ya gerçekten yüreğini ferah tut canım benim,Allahın izniyle olacak inan bana...Nisan yağmurlarında da topla bakalım.....Bide müsait zamanda aramızda konuşalımda,haftalık dualarımızda başka dualarda ekleyelim yada farklı şekilde devam etsek te çok iyi olur...
Benim şimdi çıkmam lazım,sonra gelirim belki,öpüyom hepinizi,sıkmayın canınızı sakın,herşeyin bir vakti saati var,Rabbim duyuyor halimizi biliyor şüphesiz,O Allah o kadar merhametli ki,belki en içten ettiğimiz bi duaya icabet edecek,birbirimize dua edelim,asıl sır burda...Hepiniz Allaha emanet olun,öpüyom çokkk
Canım benim sorun olup olmadığını bilmiyorum ki muayene etmedi enfeksiyon için inşallah canım inşallahhhhhhhh
bu arada bana bir ft. yığını getirdiler 3.aya kesecekmişim offffffffffffffffffffffffff
hiç bişeyya gittim geçmişimi anlatıyorum işte şöyle oldu falan diye hiç oralı değil bana niye geldiniz onu söyler misiniz dedi enfeksiyon için vajinal ultrasonla da bakmadı regl olduğum için bakmıyorum ben dedi ona da ayrı sinir oldum normal baktı oda yumurta takibine başlayalım diye ilaçda vermedi bu ay normal bakalım olmazsa bi daha ki aya bakarız dedi zaten ultrasonların olduğu kızımla büro kısmı aynı yerde araya bir paravan bile koymamışlar acaip rahatsız oldum falan filan yani
asbelova sana katılıyorum kesinlikle doktorlar çok acımasız.şimdi doktoru aradım konuşmak için meşgulmüş hemşire yle göreşeyim dedim o da meşgül..sonra tekrar armamamı söylediler...
canim kotu dusunmeyelim RAbbimin bildigi birsey vardir muhakkak sen testini bugun yaptirabilirsen yaptir hemen eger hamileysen ve kanaman varsa dok.prolotmuydu protonmuydu ilacin ismi hatirlayamiyorum o igneyi veriyor dusugu engellemek icin icini ferah tut lutfen
canım bugün yapacağım testi yinede...baklım bir daha göreyim o 0 olan beta hcg. yi...2 saat sonra mesai bitince gidecem...
canım sen nerdesin.hangi doktora gittin Allah aşkına iyi arştır ve içine sinmiyorsa başka doktora bak.tam olarak güvenmezsen rahat olamazsın...zor ama başka doktora bak..herkesi aynı kefeye koyuyorlar.belki bende başka bir problem var onun için olmuyor dayıyorlar ayni ilaçlarii..arştırmalısın...
canım bugün yapacağım testi yinede...baklım bir daha göreyim o 0 olan beta hcg. yi...2 saat sonra mesai bitince gidecem...
çok haklısın canım güvendiğim dr.um yüzünden enfeksiyon kaptım antibiyotik vermemiş bana şimdi tavsiye üzerine de bu dr.a gittim ama bu da farklı çıkmadı şimdi bir dr. var ama 150tl muayenesi testler falan tuzlu olacak diye gidemiyorum zaten kredi kartına olan oldu:) istanbuldayım canım ama dr. bulamıyorum böyle birşey var mı yaaa
canım ben şu gölcükTEKİ doktoru da araştırıyorum..
canım benim az kaldı negatif pozitif sonucu görelim ona göre hareket edelim ama dualarım üzerine görmen yönünde bana 12 günü doldurmadın gibi geldi dimi canım ne zaman doluyordu 12 gün hayırlısı canım hakkımızda
yarın benim test günümdü.ama yarını beklemeden kan geldi...yani adet oldum..
Kızlaar yeni liste ne zaman paylaşılcak.seyyan bisey dedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?