Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Stres yooookk.Görcez görcez merak yapma.Ne dedi tırt dr bakem.

hiç bişey ya gittim geçmişimi anlatıyorum işte şöyle oldu falan diye hiç oralı değil bana niye geldiniz onu söyler misiniz dedi enfeksiyon için vajinal ultrasonla da bakmadı regl olduğum için bakmıyorum ben dedi ona da ayrı sinir oldum normal baktı oda yumurta takibine başlayalım diye ilaçda vermedi bu ay normal bakalım olmazsa bi daha ki aya bakarız dedi zaten ultrasonların olduğu kızımla büro kısmı aynı yerde araya bir paravan bile koymamışlar acaip rahatsız oldum falan filan yani

Anlamıyorum... zaten bu tedavi süreci çok stresli biraz kolaylaştırsalar ölürler sanki..inşallah bir daha ki ay gebelik takibi için gidersin..ama en azından bir sorun çıkmamasına sevin tatlım

Anlamıyorum... zaten bu tedavi süreci çok stresli biraz kolaylaştırsalar ölürler sanki..inşallah bir daha ki ay gebelik takibi için gidersin..ama en azından bir sorun çıkmamasına sevin tatlım

Canım benim sorun olup olmadığını bilmiyorum ki muayene etmedi enfeksiyon için inşallah canım inşallahhhhhhhh
bu arada bana bir ft. yığını getirdiler 3.aya kesecekmişim offffffffffffffffffffffffff

canım benim sakin ol bakalım üzerine görme yaşayanlar var biliyorsun dimi şimdi kan testini yaptır önce ona göre konuşalım canım benim

canım benim ama yoğun kanama geldi zaten.

Piedra canım inşaalllah hamilesindir,sıkma o güzel canını,inşaallah en kısa zamanda alırız hayırlı haberini...Okuduğum Kuranı Kerim mealli,bazen bir Ayeti Kerimede takılıyorum acaba manası ne diye,dayanamayıp bakıveriyorum,inanın kızlar bizi anlatıyo,inşaallah sizlerle de paylaşırım birkaçını bulup...Rabbimiz,yoktan var edendir,Yaratmak zor değil Onun için,Ol der olur,hem Ayeti KErime'de de geçiyo Fe teberakallahu ahsenul haligın diye -Bak ne şanlı O Allah,Yaratanların en güzeli- ...Zekeriya (a.s) kıssasında da anlatılıyo canım,ihtiyarlık geldi,karım kısır diyo,Rabbimizde bu bana zor değildir diyor...Ya gerçekten yüreğini ferah tut canım benim,Allahın izniyle olacak inan bana...Nisan yağmurlarında da topla bakalım.....Bide müsait zamanda aramızda konuşalımda,haftalık dualarımızda başka dualarda ekleyelim yada farklı şekilde devam etsek te çok iyi olur...

Benim şimdi çıkmam lazım,sonra gelirim belki,öpüyom hepinizi,sıkmayın canınızı sakın,herşeyin bir vakti saati var,Rabbim duyuyor halimizi biliyor şüphesiz,O Allah o kadar merhametli ki,belki en içten ettiğimiz bi duaya icabet edecek,birbirimize dua edelim,asıl sır burda...Hepiniz Allaha emanet olun,öpüyom çokkk [/B][/QUOTE]
canım çok teşekkür ederim.mesajını da aldım zaten. Artık dua etmekten başaka çarem yok.imkansız benim artık ben hamilelik duygusunu yaşayamacığımı çocuk özlemim bitmeyeceğini biliyorumm.yıllardır uğraş elle tutulur bir neden bile yokken olmaması bir yerlerde bir yanlış yapıyorum ama nerde..

canım adet oldum artık kanama arttı. söyle canım herşeyi söyleyebilirsin ben burda sizinle dertleşerek rahatlıyorum inanın ki kimseye derdimi anlatamıyrum tüm gelgitlerimi anlatıyorum.inanın ki hepiniz söylediklerini benim için çok önemli.artık test yapmaya bile gerek yok.keşeke dediğin gibi olsaydı düşük tehlikesi olsaydı diyorum hemen tövbe estagfirullulah çekiyorum.
ama artık hamile kalmak benim için kaf dağının arkasından daha zor...hayat devam edecek tabiki yaşayacam ama kalbim her çocuk gördüğünde sızlayacak.hiçbirzaman çocuğum olamayacak hissi beni mahvediyor inan ki...
evet mucizeler var hepsine inanıyorumAllah a çok şükür kü inanıyorum..ama benim için artık olamyacağını biliyorum.benim hayatımda böyle sürprizlere yer yok inan ki...
yazdığımı okuyamadım saçmalamış olablirim ne olur kusura bakmayın ama içimde öyle çok şey varki.beynim öyle çok şey düşünüyo ki ..

canim kotu dusunmeyelim RAbbimin bildigi birsey vardir muhakkak sen testini bugun yaptirabilirsen yaptir hemen eger hamileysen ve kanaman varsa dok.prolotmuydu protonmuydu ilacin ismi hatirlayamiyorum o igneyi veriyor dusugu engellemek icin icini ferah tut lutfen

asbelova sana katılıyorum kesinlikle doktorlar çok acımasız.şimdi doktoru aradım konuşmak için meşgulmüş hemşire yle göreşeyim dedim o da meşgül..sonra tekrar armamamı söylediler...

canım çok teşekkür ederim.mesajını da aldım zaten. Artık dua etmekten başaka çarem yok.imkansız benim artık ben hamilelik duygusunu yaşayamacığımı çocuk özlemim bitmeyeceğini biliyorumm.yıllardır uğraş elle tutulur bir neden bile yokken olmaması bir yerlerde bir yanlış yapıyorum ama nerde..

Canım benim sorun olup olmadığını bilmiyorum ki muayene etmedi enfeksiyon için inşallah canım inşallahhhhhhhh
bu arada bana bir ft. yığını getirdiler 3.aya kesecekmişim offffffffffffffffffffffffff

enfeksiyon küçük bir sorun ben bu noktadan sonra sorundan saymıyorum3.ayı kapatmadınızmı beyanname verildi ek beyan mı olcak kız

bazen bu doktorlar kendilerini kaf daginda zannediyorlar tamam yogun bir egitim aliyorlar ama afedersiniz kimileri trene bakan hayvan misali yuzumuze bakiyorlar lafa bak bana niye geldiniz derdimi anlatmaya care bulmaya tabiki ben bir rahatlayayim zaten meseleyi anlatacagim demi canim dedigin gibi bu dok.tirt sana yapacagi tedavide tirt olur sen baska dok arastir tatlim tedavi surecinde moral cok onemli cunku

asbelova sana katılıyorum kesinlikle doktorlar çok acımasız.şimdi doktoru aradım konuşmak için meşgulmüş hemşire yle göreşeyim dedim o da meşgül..sonra tekrar armamamı söylediler...

maalesef canım onlar bizi bir materyal olarak görüyorlar ne yazık ki bizim duygularımızı düşüncelerimizi hiç kaale almıyorlar Rabbim yardım edecek kendiliğinden gelecek meleklerimiz

canım sen nerdesin.hangi doktora gittin Allah aşkına iyi arştır ve içine sinmiyorsa başka doktora bak.tam olarak güvenmezsen rahat olamazsın...zor ama başka doktora bak..herkesi aynı kefeye koyuyorlar.belki bende başka bir problem var onun için olmuyor dayıyorlar ayni ilaçlarii..arştırmalısın...

canım bugün yapacağım testi yinede...baklım bir daha göreyim o 0 olan beta hcg. yi...2 saat sonra mesai bitince gidecem...

canım bugün yapacağım testi yinede...baklım bir daha göreyim o 0 olan beta hcg. yi...2 saat sonra mesai bitince gidecem...

hayirlisi olsun diyelim hayirli olsun insallah canim sonuc negatif ciksada uzulme lutfen biliyorum o hissiyati herkese ne cevap verecegimi sanki sucluymusum gibi hissetmeyi bazen unutuyoruz basimiza gelen Rabbimizden tefekkurle yine Rabbimize siginmamiz gerekiyor herdaim yanindayiz insallah dualarla canim

çok haklısın canım güvendiğim dr.um yüzünden enfeksiyon kaptım antibiyotik vermemiş bana şimdi tavsiye üzerine de bu dr.a gittim ama bu da farklı çıkmadı şimdi bir dr. var ama 150tl muayenesi testler falan tuzlu olacak diye gidemiyorum zaten kredi kartına olan oldu:) istanbuldayım canım ama dr. bulamıyorum böyle birşey var mı yaaa

canım benim az kaldı negatif pozitif sonucu görelim ona göre hareket edelim ama dualarım üzerine görmen yönünde bana 12 günü doldurmadın gibi geldi dimi canım ne zaman doluyordu 12 gün hayırlısı canım hakkımızda

yarın benim test günümdü.ama yarını beklemeden kan geldi...yani adet oldum..

yarın benim test günümdü.ama yarını beklemeden kan geldi...yani adet oldum..

Canım benim inşallah bebeğin seninledir üzerine görüyorsundur ama herşey bizim için bu ay olmasa bile olacak gelecek meleklerimiz hiç merak etme üzülme her istediğinde yanındayız unutma sen dimdik ayakta olacaksın yine çünkü güçlü hatunsun sen

asbelova canım inan artık her ay aynı şeyi beklemek çok yordu. artık vazgeçmem gerektiğini söylüypor bir yanım...bir yanım devam et diyor...
gölcük te bir doktor varmış ya...nasıl acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…