Evlat Sahibi Olmak İçin

Bende katılmak isterim tabi geç kalmadıysam ne güzel kandil günü dualanmak benim bu gruptan haberim yok
Tesekkur ederim tinnisim rabbim dualarimizi kabul etsin insallah hepimiz anne olalim
Bende saglicakla kucagima alayim
Ekledim sizi de canlar katılmanızı çok istemiştim. Davet konusunda biraz çekimserim galiba ama kadir gecesi yine yaparız. Etiketle dürterim sizi

Catlak-kurabiye canım ismimi de ekler misin (Rabia)

Günaydınnn, hepimizin dualarının tez zamanda kabul olması dileğiyle hayırlı kandiller
Günaydınlarr
Hayırlı kandiller kızlar Rabbim edeceğiniz tüm duaları en kısa en kolay en hayırlı şekilde kabul etsin inşallah
Duaları okudum. Bu mübarek günün hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin Hayırlı kandiller

Aminn Aminn kızlar tez vakitte sağlıkla inşallah

Ellerine sağlık canımcımm

Ekledim sizi de canlar katılmanızı çok istemiştim. Davet konusunda biraz çekimserim galiba ama kadir gecesi yine yaparız. Etiketle dürterim sizi
Benden yana çekimser olma bacım okuyabildigim zamanlarda gelirim dürt dürt ismimi de eklermisin canım(Ferda)

Benden yana çekimser olma bacım okuyabildigim zamanlarda gelirim dürt dürt ismimi de eklermisin canım(Ferda)
Ekledim balım Allah razı olsun
Geçen sefer yaptığımız gibi canım sadece bugün okuyup bitireceğiz. Sonra tüm listeye bağış yapacağız
Çok sevindim bu arada masallah hamişlerin arasına ekledim seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…