Evlat Sahibi Olmak İçin

Allah kabul etsin, okurken eksiğimiz yanlışımız oldu ise rabbim rahmet melekleri ile tamamlasın. Bana ve burada evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin. Hamile olan kardeşlerimiz de sağ salim evlatlarını afiyet ile kucaklarına almayı nasip etsin. Amin

Ah guzel lnam gormedim kusura bakma bugun en cok sana dua etcem soz yeterki kirilma bana
Yaaaaa geboşummmm Allah razı olsunnnn bugün hep hamişlerin özellikle duasını almak istiyordum çatlak da oh mis dua etti çok sevindim şuan Allah razı olsun çiçeğim biliyorum hep dualarımdayımmm ama bugün çok güzel birgün değil mi bol bol dua et çiçeğim senden Allah razı olsun amin diyen herkezden Aminnnn inşallah seviyorum seni geboşummmm sana kırılmam ki nasıl kırılabilirimmm sana seviyorum seniiii hep dualarımdasın hergün 5 vaktimde Rabbim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin çiçeğim

Ah benim canim cicegim Butun kalbimle sen ve tinnime sonra butun arkadaslara dua ediyorum insallah hepimiz anne olalim seneye berat kandiline bebelerimizle girelim
Nasil buyuk mutluluk senin dualarin bana anlatamam insallah bir an once guzel haber ver bize anne olcam de

Catlak-kurabiye geboşum senden Allah razı olsun yine vesile oldunnn okudum, niyetledim çiçeğim
Rabbim benim gibi bekleyen çabalayan gözyaşı döken herkeze annelik duygusunu tattırsın ve gebe kalmamızı kolaylaştırsın Aminnnnnnn
Gebe olan arkadaşlarımızında sağlıklı bir şekilde kucaklarına evlatlarını almak nasip etsin Rabbim Aminnnn

Allah razı olsun hamişimmmm ağzın bal yesin inşallah kuzum inşallah o güzel haberleri vermek nasip olur bebeğim
İnşallah diğer seneye mucizelerle buraya yazmak nasip olur kandil dualarını Aminnnnn
Kuzum benim seni yerim ısırırım heee ağlama duygusal geboşum
Birgün anne olacağız inanıyorum

Valla bende cok inaniyorum betani felan bekliycez Insallah
Bu mubarek gunu bos gecirmeyelim sulugoz oldum gitgide ben

Catlak-kurabiye geboşum senden Allah razı olsun yine vesile oldunnn okudum, niyetledim çiçeğim
Catlak-kurabiye arkadaşına da dua ettim kuzum Rabbim ona da hayırlısı ile gebe kalmasını kolaylaştırsın
aminnnnn kızlar inşallah ne güzel dualar ediyorsunuz Rabbim kabul etsin inşallah bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…