Evlat Sahibi Olmak İçin

Çok güzel olmuş mervem Allah razı olsun dualar aynı sadece sayılar mı 33 düştü çiçeğim kaçırmışım ben orayı neler okuyoruz

Çok güzel olmuş mervem Allah razı olsun dualar aynı sadece sayılar mı 33 düştü çiçeğim kaçırmışım ben orayı neler okuyoruz
Aynen canım geçenki gibi dualar sadece sayıları 33. Yine geçen sefer yaptığımız gibi okur bitiririz sonra bağışımızı yaparız duamızı ederiz

Hayra vesile olan o hayrı işlemiş gibi olur. Allah razı olsun.

Nefesiimm ayy nasıl mutlu oldum varyaa sizlerin duası çok kıymetli kiii hayır geç kalmadın kurabiyem ekler zatenn
Canlar böyle şeylerde etiketleyin beni bende sizlere dua etmek çok isterim geç kalmamışım tesaduf gördüm nasipte varmış Catlak-kurabiye kurabiyem bende geldim unutma❤❤

Ellerinize sağlık tüm dualarımız kabul olması dileğiyle amiinnn

Canlar böyle şeylerde etiketleyin beni bende sizlere dua etmek çok isterim geç kalmamışım tesaduf gördüm nasipte varmış Catlak-kurabiye kurabiyem bende geldim unutma❤❤
Tamam nefesim çok güzel olduu ben hani hamişlerim için ne bileyim ince düşündüm galiba o sebeble yarına çok güzel olcak

bir mucizee burda çiçeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…