- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Ekleyim tabi ki yalnız bir kaç arkadaşım okumayı bitirdi çünkü sabah kapatmıştım listeyiBenide ekleyebilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekleyim tabi ki yalnız bir kaç arkadaşım okumayı bitirdi çünkü sabah kapatmıştım listeyiBenide ekleyebilir misiniz
Bilmiyorum ki çok etiket etmiştim seni oysa ki bebeğimHajjajja cicegim gormedim senin etiketlerini neden oyle oldu
Bilmiyorum ki çok etiket etmiştim seni oysa ki bebeğim
Düzenledim canımBenim adım Ayfer kızı Gamze ekleyebilirsen canımcım ama değilse sıkıntı değil akşam okuyacağım ben de yüreğine sağlık
Merhaba arkadaşlar
Evlat sahibi olmak için bazı Esmalar ve dualar hazırladık. Eğer katılmak isterseniz toplu bir liste oluşturalım
Kandil gecesi listedeki isimleri niyet alarak okumaya başlıyoruz hepsi bittikten sonra tek tek isimlere bağışlanarak duamızı yapıp bitiriyoruz.
Kısaca sadece birgün kandil günü okunup listedeki bütün kişilere bağışlanıcak.
Toplam 6 duamız var 33er tane çekilecek
4 esmamız var 99ar tane çekilecek
هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Hunalike dea zekeriyya rabbeh, kale rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua'.
33 Adet Çekilecek
Meali: Orada Zekeriya, Rabb'ine dua etti: "Rabb'im! Bana katından iyi bir nesil bağışla. Kuşkusuz, Sen duayı işitensin."
Al İmran suresi 38. Ayet
إِنَّ رَبَّكَ هُوَ الْخَلاَّقُ الْعَلِيمُ
İnne rabbeke huvel hallakul alim
33 Adet Çekilecek
Meali; Rabb'in Her Şeyi Yaratan'dır ve Her Şeyi Bilen'dir.
Hicr suresi 86. Ayet
هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاء الْحُسْنَى يُسَبِّحُ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ
Huvallahul halikul bariul musavviru lehul esmaul husna, yusebbihu lehu ma fis semavati vel ard ve huvel azizul hakim.
33 Adet Çekilecek
Meali: O Allah ki: Halik'dır, Bari'dir , Musavvir'dir. En iyi nitelikler O'na aittir. Göklerde ve yeryüzünde olanlar, O'nu tesbih ederler. O, Mutlak Üstün Olan'dır, En İyi Yasa Koyan'dır.
Haşr suresi 24. Ayet
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
33 Adet Çekilecek
Meali: "Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."
Saffat suresi 100. Ayet
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ
فَسُبْحَانَ الَّذِي بِيَدِهِ مَلَكُوتُ كُلِّ شَيْءٍ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ
İnnema emruhu iza erade şey'en en yekule lehu kun fe yekûn. Fe subhanellezi bi yedihi melekûtu kulli şey'in ve ileyhi turceun.
33 Adet Çekilecek
O, bir şey yaratmak istediğinde, ona: "Ol." der. O da hemen oluverir.
O, çok yüce ve çok üstündür. Her şeyin mülkü ve egemenliği O'nun elindedir. Ve O'na döndürüleceksiniz.
Yasin suresi 82-83 ayetler
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin.
33 Adet Çekilecek
Meali: Ve Zekeriyya'yı da an! Rabb'ine: "Rabb'im! Beni tek başıma bırakma, Sen varislerin en hayırlısısın." diye seslenmişti.
Enbiya suresi 89. Ayet
Ya Musavvir
99 Adet Çekilecek
Ya Hâlık
99 Adet Çekilecek
Ya Varis
99 Adet Çekilecek
Ya Evvelü
99 Adet Çekilecek
Bağışlanacak kişiler
@tiniminihaniim Esra (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Hogwartss Özge (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Meral01 (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Mabellee Nesibe (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
Lna16 Selin (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Ballikabak (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@OraEtLabora Büşra (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Betulx (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Sasa234 (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@bir mucizee Fatma (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@rana20 Rabia (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
M Mavi Menekse (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Medusaaaa (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@papatyamveben Özge (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Mavigrill Burcu (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@LittleDreams Hatice (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Teach_ Meryem (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@madamseker Vildan (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Papatya123321 Zehra (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@H M Hatice (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Mavihali Elif (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Esvera Esra (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
ShiningLife Ayfer kızı Gamze (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
14FatmaZehra Elif (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@in_cim (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Rprnn Hivda (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@tiniminihaniim arkadaşı Hacer (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Esmuad Esra (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@yaren3419 (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Btlaydnz23 Demet (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Maviportikal Demet (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Bademimcp Nesibe (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
C cadiiiiii (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@Omrumu 7 em1ne (Evlat sahibi olabilmek dileğiyle)
@agustos72 (Hamile, sağlıkla kucağına alabilmek dileğiyle)
@Birbasak (Hamile, sağlıkla kucağına alabilmek dileğiyle)
@Ssevincli (Hamile, sağlıkla kucağına alabilmek dileğiyle)
@sweetgirlcandy (Hamile, sağlıkla kucağına alabilmek dileğiyle)
@Nefes0858 Ferda (Hamile, sağlıkla kucağına alabilmek dileğiyle)
Magnifiaque Merve (Hamile, sağlıkla kucağına alabilmek dileğiyle)
@Beklenmedikcevap (Hamile, sağlıkla kucağına alabilmek dileğiyle)
Catlak-kurabiye Merve (Hamile, sağlıkla kucağına alabilmek dileğiyle)
FAİME isimli arkadaşımız duaları okuyamıyor ama duasında yer vermek isteyen olursa (Evlat sahibi olmak için)
Yaaaaa geboşummmm Allah razı olsunnnn bugün hep hamişlerin özellikle duasını almak istiyordum çatlak da oh mis dua etti çok sevindim şuan Allah razı olsun çiçeğim biliyorum hep dualarımdayımmm ama bugün çok güzel birgün değil mi bol bol dua et çiçeğim senden Allah razı olsun amin diyen herkezden Aminnnn inşallah seviyorum seni geboşummmm sana kırılmam ki nasıl kırılabilirimmm sana seviyorum seniiii hep dualarımdasın hergün 5 vaktimde Rabbim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin çiçeğimAh guzel lnam gormedim kusura bakma bugun en cok sana dua etcem soz yeterki kirilma bana
Ah benim canim cicegim Butun kalbimle sen ve tinnime sonra butun arkadaslara dua ediyorum insallah hepimiz anne olalim seneye berat kandiline bebelerimizle girelimYaaaaa geboşummmm Allah razı olsunnnn bugün hep hamişlerin özellikle duasını almak istiyordum çatlak da oh mis dua etti çok sevindim şuan Allah razı olsun çiçeğim biliyorum hep dualarımdayımmm ama bugün çok güzel birgün değil mi bol bol dua et çiçeğim senden Allah razı olsun amin diyen herkezden Aminnnn inşallah seviyorum seni geboşummmm sana kırılmam ki nasıl kırılabilirimmm sana seviyorum seniiii hep dualarımdasın hergün 5 vaktimde Rabbim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin çiçeğim
Allah razı olsun hamişimmmm ağzın bal yesin inşallah kuzum inşallah o güzel haberleri vermek nasip olur bebeğimAh benim canim cicegim Butun kalbimle sen ve tinnime sonra butun arkadaslara dua ediyorum insallah hepimiz anne olalim seneye berat kandiline bebelerimizle girelim
Nasil buyuk mutluluk senin dualarin bana anlatamam insallah bir an once guzel haber ver bize anne olcam de
Valla bende cok inaniyorum betani felan bekliycez InsallahAllah razı olsun hamişimmmm ağzın bal yesin inşallah kuzum inşallah o güzel haberleri vermek nasip olur bebeğim
İnşallah diğer seneye mucizelerle buraya yazmak nasip olur kandil dualarını Aminnnnn
Kuzum benim seni yerim ısırırım heee ağlama duygusal geboşum
Birgün anne olacağız inanıyorum
İnşallah mervem inşallahValla bende cok inaniyorum betani felan bekliycez Insallah
Bu mubarek gunu bos gecirmeyelim sulugoz oldum gitgide ben
Allah kabul etsin, okurken eksiğimiz yanlışımız oldu ise rabbim rahmet melekleri ile tamamlasın. Bana ve burada evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin. Hamile olan kardeşlerimiz de sağ salim evlatlarını afiyet ile kucaklarına almayı nasip etsin. Amin
Catlak-kurabiye geboşum senden Allah razı olsun yine vesile oldunnn okudum, niyetledim çiçeğimHayırlı kandiller
Okuyup bagısladım Rabbim ben ve bütün evlat isteyenlere hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
Hamile olan arkadaslarıma hayırlı kolay dogum bebeklerini saglıklı sekilde kucaklarına almak nasip olsun
Rabbim benim gibi bekleyen çabalayan gözyaşı döken herkeze annelik duygusunu tattırsın ve gebe kalmamızı kolaylaştırsın Aminnnnnnn
Gebe olan arkadaşlarımızında sağlıklı bir şekilde kucaklarına evlatlarını almak nasip etsin Rabbim Aminnnn
aminnnnn kızlar inşallah ne güzel dualar ediyorsunuz Rabbim kabul etsin inşallah bu mübarek gece yüzü suyu hürmetineCatlak-kurabiye arkadaşına da dua ettim kuzum Rabbim ona da hayırlısı ile gebe kalmasını kolaylaştırsın
TeşekkürlerEkledim canım seni de
Benim nickinin yanına Tuğba yazar mısınız rica etsemİsimleri belirtmek isteyenleri ekledim canım belirtmek istemeyenleri de nickiyle dua ederiz
Yazdım canımBenim nickinin yanına Tuğba yazar mısınız rica etsem
Valla herseye sinirleniyor herbiseye agliyorum simdi daha kotuİnşallah mervem inşallah
Bol bol dualar edelim kabul olur inşallah çiçeğim
Zaten sulu idin hepten sulugöz oldun