Evlat Sahibi Olmak İçin

Bu isimlere mi göndercez duaları peki

Bu isimlere mi göndercez duaları peki
Burası canım dualarda burda

Bende okudum RABBİM dualarımızı kabul eylesin... Evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerime hayırlıysa tez vakitte olmaları, hamile olan kardeşlerimin de sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin Dualarımızın açamayacağı kapı yoktur yeterki dualarımızı edip allahtan isteyelim herşeyi
Kûn fe yekûn(ol der ve olur

Çiçeklerimmmm Hepinizin niyetine göre okudum Rabbim mübarek bugünün yüzü suyu hürmetine açılan bu ellerimizi kalplerimizi geri çevirmesin bizleri boş göndermesin.

Seneye inşallah bu zamanlar hayırlısıyla kucaklarımızda evlatlarımız olsun hasretimiz son bulsun. Hamile kardeşlerimiz de hayırla kurtulsunlar inşAllah
Ol der olur. Nolur Rabbim dualarımızın kabul olmuş halini yaşat bizlere

Kadir gecesinde de bu şekilde tekrar kavuşmak dileğiylee.

Okudum. RABBİM bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin inşallah.. Evlat sahibi olmak
Okudum Bu mübarek günde rabbim evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerime tez zamanda hayrıslıyla evlat sahibi olmaları ve hamile olan kardeşlerimin de sağlıkla sıhhatle hayırlı bir şekilde bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin rabbim Dualarımızın kabul olması dileğiyle hayırlı kandiller dilerim Duanın açamayacağı kapı yoktur yeterki dualarımızı edip allahtan isteyelim herşeyi KÛN FE YEKÛN 'OL DER VE OLUR'.

Aminnn canım beniim ağzına sağlık rabbim kabul etsiin hamiş filan olursanız yazın burdan
Sivitim kuzum çok sağol Allah razı olsunn bizler için dua etmeniz gerçekten çok kıymetli Ahsenimizi sağa salim kucağına alırsın inşAllah

Tüm listeye faime arkadaşımızda dahil okudum dualadım Rabbim kabul etsin inşallah sizlere de hayırlısı ile hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin benim ve hamile olan arkadaşlarımın da hayırlısı ile zamanında sağlıkla kucağımıza almamızı kolay doğumlar geçirmemizi nasip etsin inşallah ❤ bu yolda emek eden çabalayan isteyen tüm kadınlara da evlat heyecanını kokusunu tatdırsın
Benim için okuyan tüm arkadaşlarım Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşallah.
Hepimize hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun inşallah

Canım geboşum aminn aminn aminnn rabbim kabul etsiin inşAllah iyiki varsınız

Canım geboşum aminn aminn aminnn rabbim kabul etsiin inşAllah iyiki varsınız
Amin kuzum sizler de iyi ki varsınız kadir gecesi yapacağımız duada hepinizden güzel haberler alırız inşallah
M Morlale8 bacım sanada dua ettim hayırlısı ile senden de güzel haberler alıcaz inşallah

Aminn aminn kızlar dilinize yüreğinize sağlık Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…