Evlat Sahibi Olmak İçin

Sivitiimm gell ya hamiş duası alalım bizde Sen aslında aklımdan geçirdim ama hani gebelek yorgunlu falan vardır diye ama iyiki geldin
Yaa tinnoşum beni etiketleyin listeye eklenmesem bile sizlere okumaya çalışırım

Sadece 1 kez mi okuyoruz tüm listeye ayrı ayrı değil yani doğru mu anladım

Yaa tinnoşum beni etiketleyin listeye eklenmesem bile sizlere okumaya çalışırım

Sadece 1 kez mi okuyoruz tüm listeye ayrı ayrı değil yani doğru mu anladım
Oy canımm sivitiimmm olur mu Ahsenimizi sağ salim kucağına alman için tabikide okuruz

Birinci sayfada listemiz olacak onu düzenleyecek kurabiyeem Onlara niyet edilecek esmalar 99 kere Dualarda 33 kere bir seferlik okuncak çiçeğim

Merhaba bende katılmak isterim

Oyy balım hoşgeldin bende tam listeyi kontrol ediyordum. Tinnoşumun da aklından geçmiş bende düşündüm ama yoğunsundur diye ses etmedim iyi ki geldin ekliyorum hemen

Canlarım

Kızlar listemiz ilk sayfadaki gibi şimdilik. Yine gece katılmak isteyen olursa sabah eklerim ben

Bu ara ismini yazmadığım yanlış yazdığım varsa kontrol edin düzelteyim

Yarın okumaya başlıyoruz müsait olduğunuz her hangi bir vakitte okuyabilirsiniz.
Listedeki herkesin adına bağış yapmayı unutmayalım

Bir de FAİME isimli bir arkadaşımız var kendiside 13 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyor ama duaları özel nedenlerden dolayı okuyamıyor. Duasında yer vermek isteyen olursa şimdiden Allah razı olsun

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Tiniminimavihanim

Cookiie

Meral01

M MaviMabellee

Lna16

Ballikabak

OraEtLabora

Mavimsikelebek61

MaviSasa234

bir mucizee

R rana20

M Mavi Menekse

Novaa

Papatyamveben-Mavi

Mavigrill

MaviMujdem

Teach_Mavi

madamseker

P Papatya123321

H M

Hali

E Esragull

ShiningLife

14FatmaZehra

in_cim

Rprnn

Tiniminimavihanim arkadaşı

E Esmuad

Y yaren3419

@Btlaydnz23

Yesmar Yesmarr

Bademimmmm

agustos72

Birbasak

Ssevincli

sweetgirlcandy

Ellerine sağlık bal kurabiyemmm çok güzel olmuş listemizz herkesin tek tek şifa bulması niyetiyle

Çok teşekkürler
Yarın hayırlısıyla başlarım okumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…