Merhaba siz kaçıncı sıradasınızselamlar canlar sayılar yaklaştıkça vakit geçmiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba siz kaçıncı sıradasınızselamlar canlar sayılar yaklaştıkça vakit geçmiyor
13Merhaba siz kaçıncı sıradasınız![]()
hayırlı olsun ne güzel bayram şekeriniz gelmiş. Allah hayırla saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahGünaydın arkadaslar çok şükür kızıma kavuştum rabbim imtihan etmeden ödüllendirmiyor binlerce şükür tekrar görüsme icin gittigimizde bir kız bebek daha önerdiler yine şehir dışında 8 saatlik yolculuk sonrası bebeğime kavuştum rabbim geciktirdi ama en güzelini verdi sürekli mutluluktan ağlıyorum kızım 1 aylık dünyanın en güzel duygusuymuş rabbim benim gibi bekleyenlere en hayırlısını nasip etsin inş ümitsizliğe düşmeyin arkadaslar o güzel haber mutlaka geliyor o kadar mutluyum ki suan kelimelerle anlatmak mümkün değil
Ne güzel az kalmış bir an önce kavuşun inşallah
2022 Nisan ayından beri bekliyorum 3 sene olduNe güzel az kalmış bir an önce kavuşun inşallahne zamandır bekliyorsunuz (daha önce sorduysam kusuruma bakmayın o kadar çok kişi ile konuştum ki unutabiliyorum )
Kavuşmanız yakındır Allahın izniyle2022 Nisan ayından beri bekliyorum 3 sene oldu
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
feyzaumran | Eki.21 | ANKARA | Kız | ![]() |
Verda | Oca.22 | ANTALYA | Kız | ![]() |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | ![]() |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | ![]() |
omrum06 | Nis.22 | ANKARA | Kız | ![]() |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | ![]() |
zeynepmhmt | Eki.22 | İSTANBUL | Kız | ![]() |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | ![]() |
Neslihan1610 | Şub.23 | YALOVA | Kız/Erkek | ![]() |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | ![]() |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | ![]() |
Cnm0618 | May.23 | ANKARA | Kız | ![]() |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
emaajn | Kas.23 | İSTANBUL | Kız/Erkek | ![]() |
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | ![]() |
kevo4562 | BURSA | |||
demyag | Oca.24 | İSTANBUL | Erkek | ![]() |
B kuzum A | Şub.24 | İZMİR | Kız | ![]() |
Asl11 | Tem.24 | İZMİR | Kız | ![]() |
Kalbiyolojikanneadayı | Kas.24 | İZMİR | Kız | ![]() |
Sudesude09 | Kas.24 | AYDIN | ||
su ada | Oca.25 | Eskişehir | ||
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | ![]() ![]() |
Gunes gibi | TRABZON | Kız![]() | Koruyucu Aile | |
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Erkek![]() | Nis.23 |
Rahime63 | Oca.22 | ADIYAMAN | Kız![]() | Mar.24 |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Erkek![]() | Eyl.24 |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek![]() | Eyl.24 |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek![]() | Eyl.24 |
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek![]() | Oca.25 |
tesla | Tem.23 | İZMİR | Kız/Erkek![]() | Şub.25 |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek![]() | Şub.25 |
melekomerelif | Kas.21 | İSTANBUL | Kız![]() | Mar.25 |
xMASALx | Mar.20 | HATAY | Kız | Mar.25![]() ![]() |
İnşallah canım bi 2 ay daha varKavuşmanız yakındır Allahın izniyle![]()
sizin sıranız nasıl nerdenKavuşmanız yakındır Allahın izniyle![]()
Ben ankaradayım. Ama henüz sıram yok. daha önce sadece görüşüp detayları öğrenmiştik. Yarın da başvuru için gideceğiz inş. Bize de dua edin nolur şu başvuru aşaması da su gibi geçsin bir engel çıkmasın önümüzeSizin sıranız nasıl nerden
sizin sıranız nasıl nerden
Ben ankaradayım. Ama henüz sıram yok. daha önce sadece görüşüp detayları öğrenmiştik. Yarın da başvuru için gideceğiz inş. Bize de dua edin nolur şu başvuru aşaması da su gibi geçsin bir engel çıkmasın önümüywr
Ben ankaradayım. Ama henüz sıram yok. daha önce sadece görüşüp detayları öğrenmiştik. Yarın da başvuru için gideceğiz inş. Bize de dua edin nolur şu başvuru aşaması da su gibi geçsin bir engel çıkmasın önümüze
Yarın derken
galiba pazartesi acılırYarın derken
Yaaaa kamuya dokuz gün tatildi demiG
galiba pazartesi acılır
Evet kamu 7 sinde açılacakYaaaa kamuya dokuz gün tatildi demibenim eşim özel sektörde ama izinliydi. Hazır izin almışken gidelim diye konuşmuştuk iyi ki söyledin boşu boşuna gidecektik. Bir türlü izin alış gidememiştik yine nasip olmayacak desene