• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Günaydın arkadaslar çok şükür kızıma kavuştum rabbim imtihan etmeden ödüllendirmiyor binlerce şükür tekrar görüsme icin gittigimizde bir kız bebek daha önerdiler yine şehir dışında 8 saatlik yolculuk sonrası bebeğime kavuştum rabbim geciktirdi ama en güzelini verdi sürekli mutluluktan ağlıyorum kızım 1 aylık dünyanın en güzel duygusuymuş rabbim benim gibi bekleyenlere en hayırlısını nasip etsin inş ümitsizliğe düşmeyin arkadaslar o güzel haber mutlaka geliyor o kadar mutluyum ki suan kelimelerle anlatmak mümkün değil
hayırlı olsun ne güzel bayram şekeriniz gelmiş. Allah hayırla saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

xMASALx arkadaşımızda bebeğine kavuşmuş...Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Darısı bekleyenlerin başına....:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
feyzaumranEki.21ANKARAKız :eek:
VerdaOca.22ANTALYAKız :eek:
ezossMar.22ANTALYAKız/Erkek :KK60:
baramanyaMar.22ANKARAKız :eek:
omrum06Nis.22ANKARAKız :eek:
dabalakTem.22İSTANBULKız/Erkek :KK60:
zeynepmhmtEki.22İSTANBULKız :eek:
Gunes gibiOca.23TRABZONKız :eek:
Neslihan1610Şub.23YALOVAKız/Erkek :KK60:
TbursaNis.23BURSAKız :eek:
KalbenAnnelikYolundaNis.23BURSAKız :eek:
Cnm0618May.23ANKARAKız :eek:
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
emaajnKas.23İSTANBULKız/Erkek :KK60:
fatosshrAra.23İSTANBULKız :eek:
kevo4562 BURSA
demyagOca.24İSTANBULErkek :lülülü:
B kuzum AŞub.24İZMİRKız :eek:
Asl11Tem.24İZMİRKız :eek:
KalbiyolojikanneadayıKas.24İZMİRKız :eek:
Sudesude09Kas.24AYDIN
su adaOca.25Eskişehir
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ :nazar::nazar:
Gunes gibi TRABZONKız:emir_bebek:Koruyucu Aile
ballıcicekAra.21ANTALYAErkek:emir_bebek:Nis.23
Rahime63Oca.22ADIYAMANKız:emir_bebek:Mar.24
selinkaMar.21UŞAKErkek:emir_bebek:Eyl.24
mirror1981-Mar.22ANKARAKız/Erkek:emir_bebek:Eyl.24
Umut2022Nis.22ANKARAKız/Erkek:emir_bebek:Eyl.24
ehlikanaatOca.23ANKARAKız/Erkek:emir_bebek:Oca.25
teslaTem.23İZMİR Kız/Erkek:emir_bebek:Şub.25
LimonÇekirdeğiEyl.22KONYAErkek:emir_bebek:Şub.25
melekomerelifKas.21İSTANBULKız:emir_bebek:Mar.25
xMASALxMar.20HATAYKızMar.25:nazar::emir_bebek:

Sizin sıranız nasıl nerden

sizin sıranız nasıl nerden
Ben ankaradayım. Ama henüz sıram yok. daha önce sadece görüşüp detayları öğrenmiştik. Yarın da başvuru için gideceğiz inş. Bize de dua edin nolur şu başvuru aşaması da su gibi geçsin bir engel çıkmasın önümüze

Ben ankaradayım. Ama henüz sıram yok. daha önce sadece görüşüp detayları öğrenmiştik. Yarın da başvuru için gideceğiz inş. Bize de dua edin nolur şu başvuru aşaması da su gibi geçsin bir engel çıkmasın önümüywr

Yarın derken
Ben ankaradayım. Ama henüz sıram yok. daha önce sadece görüşüp detayları öğrenmiştik. Yarın da başvuru için gideceğiz inş. Bize de dua edin nolur şu başvuru aşaması da su gibi geçsin bir engel çıkmasın önümüze

G

galiba pazartesi acılır
Yaaaa kamuya dokuz gün tatildi demi 😪 benim eşim özel sektörde ama izinliydi. Hazır izin almışken gidelim diye konuşmuştuk iyi ki söyledin boşu boşuna gidecektik. Bir türlü izin alış gidememiştik yine nasip olmayacak desene

Yaaaa kamuya dokuz gün tatildi demi 😪 benim eşim özel sektörde ama izinliydi. Hazır izin almışken gidelim diye konuşmuştuk iyi ki söyledin boşu boşuna gidecektik. Bir türlü izin alış gidememiştik yine nasip olmayacak desene
Evet kamu 7 sinde açılacak

Back
X