Merhaba arkadaşlar 3gundur bu foruma denk geldim evlat edinme ile ilgili arastirma yaparken her bos vakitte acip okuyorum kendimi tutamiyorum sevinçlerinize hüzün lerinize hüngür hüngür agliyorum
Ben 18 yildirdir bir evladim olsun diye ugrastim para goz dr larin elinde perisan oldum ilk esimle 11 yil evli kaldim onunda umarsizligiyla yillar boşu boşuna gecti gitti 2. Evliligimi yaptim üçbuçuk yıllık evliyim gerekli tum arastirmalari yaptirdik enson dış gebelik oldu toplamda 8 dusuk bir dış gebelik soz konusu artik enson tüp bebek dediler oncesinde bir ameliyat olmam gerekiyor onu bekliyorum maddi ve manevi olarak sadece 2 deneme yapicam olursa olur olmazsa evliligim 5. Yila girdiginde bende sizler gibi evlat edinicem canima can katicam cok sey var yuregimden gecen ama yazamiyorum
Rabbim hepimizin gonlune gore versin ..
Koca yurekli insanlarsiniz iyiki varsiniz ..
Hoşgeldiniz:)) inşallah yeni denemeleriniz güzel sonuç verir. Ancak aksi olursa, 2. denemeden sonra doktorların tekrar deneyelim tavsiyesine uymadan önce mutlaka evlat edinme başvurunuzu yapın derim. Zira forumu okudukça, sıraların artık biraz daha zor ilerlediğini farketmişinizdir. Siz başvurunuzu yapın, sıranız ilerlesin, istiyorsanız üçüncü denemenizi zaten yaparsınız:)) bu bir öneri tabii en doğru kararı siz bilirsiniz. Sevgiler