- 16 Ekim 2015
- 202
- 389
- 53
Aynen öyle konuşmalı.Kendi bilir napalım artık.Bi yönden de seviniyorum bu evden çok memnun değildim,zaten kendi evim de kirada.Sonuçta daha iyi olacak,biraz rahatladım sağolun.durumunuzu ifade edin uzmanınıza. şimdi oturduğum eve mi gelmek istersiniz, yeni taşınacağım eve mi diye sorun. yeni eve gelmek isteyecektir. çünkü çocuğun yaşayacağı evin koşullarını değerlendirmek isteyecek. nisandan sonra gelir, sorun olmaz..
canım bence söleme zaten arıyolar gelicez diye belki taşınmış olursun ozaman ben yeni taşındım dersin yada taşınana kadar belki gelirler gelmezlerse taşındığın zaman ararsın ozaman sölersin bence yine sen bilirsinArkadaşlar merhaba.Bir sorum olacak sizlere.Bu görüşmelerimiz 6ayda tamamlanmak zorunda değil mi?Uzmanımız son görüşmeyi evimizde yapacağımızı söyledi,nisan gibi yaparız dedi.Fakat ben kiradayım ve nisanda evden çıkmak zorundayım.Bunu uzmanımıza söylesem yeni evime gelse diyorum yani öyle daha mantıklı.Acaba söylesem ters teper mi?Çünkü evi değiştirdim yerleştirdim derken uzmanımızın söylediği tarihi aşmış oluruz.Kafam karışık ve canım sıkkın.
Merhaba
bizde 9 şubatta başvurumuzu yaptık tek veya ikiz olabileceğini belirttik gaziantepteyiz ikiz çocuklarım olma ihtimali nedir sizce içimden olacakmış gibi geldi
Hayirli olsun.hosgeldiniz.Merhaba
bizde 9 şubatta başvurumuzu yaptık tek veya ikiz olabileceğini belirttik gaziantepteyiz ikiz çocuklarım olma ihtimali nedir sizce içimden olacakmış gibi geldi
Listeye baktimda 2seneye yaklasmis beklemeniz dimi.Selam canım hoşgeldinn..ayy keşke ikiz olsa seni öyle düşünüyorumda çok gülüyorum ...ya bende ikiz dedim bide ikiz gelirmiş beni düşünsene çıldırmış gibi oluruz galiba.Allah ım tez vakitte kavuşmayı kısmet etsinn..bu arada yaza bekliyoruz sizi unutmaaaa...
Başvurunuz hayırlı olsun Allah gönlünüze göre versinMerhaba
Hayırlı olsun tez vakitte acil şifalar diliyorum miniginizin sizin sevkatinizle çabucak iyileşecegini ve evinize neşe içinde dönmeniz için dua edicem. ..SevgilerAnne oldum ben... hemde o minicik kafalı, koca gozlü, kalkık kaşlı cimcimenin annesi. 2, 5 aylık kızımız şu an hastanede. Uzun bir yoğun bakım serüveni var. Bir aksilik çıkmazsa cuma sabahı evimize getiriyoruz. Bugün annelik eğitimi vermeye başladılar bana. Biberonla besliyorum, gazını çıkarıyorum, azcıkta oynaşıyoruz, küvözüne yatıyorum ve sonra çıkartıyorlar beni yanından. 3 saatte bir yanına girebiliyorum ancak. Şimdilik bu kadar.... Çok uzun bir süreç bizimkisi 80 gündür yoğun bakım kapılarında geçen. İnşallah bundan sonra sağlığı ile ilgili bir problem yaşamaz yavrum. Hepinizin duasını bekliyorum. ... ayrıntıları daha sonraki zamanlarda paylaşırım sizlerle. Bekleme sürecinde desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum burdan.
Hayırlı olsun Rabbim şifa versin cimcimeye size bağışlasın çok mutlu oluyoruz böyle haberlerle mutluluklarAnne oldum ben... hemde o minicik kafalı, koca gozlü, kalkık kaşlı cimcimenin annesi. 2, 5 aylık kızımız şu an hastanede. Uzun bir yoğun bakım serüveni var. Bir aksilik çıkmazsa cuma sabahı evimize getiriyoruz. Bugün annelik eğitimi vermeye başladılar bana. Biberonla besliyorum, gazını çıkarıyorum, azcıkta oynaşıyoruz, küvözüne yatıyorum ve sonra çıkartıyorlar beni yanından. 3 saatte bir yanına girebiliyorum ancak. Şimdilik bu kadar.... Çok uzun bir süreç bizimkisi 80 gündür yoğun bakım kapılarında geçen. İnşallah bundan sonra sağlığı ile ilgili bir problem yaşamaz yavrum. Hepinizin duasını bekliyorum. ... ayrıntıları daha sonraki zamanlarda paylaşırım sizlerle. Bekleme sürecinde desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum burdan.
Hayırlı uğurlu olsun kuzucuğunuz Allah şifalar versin prenseseAnne oldum ben... hemde o minicik kafalı, koca gozlü, kalkık kaşlı cimcimenin annesi. 2, 5 aylık kızımız şu an hastanede. Uzun bir yoğun bakım serüveni var. Bir aksilik çıkmazsa cuma sabahı evimize getiriyoruz. Bugün annelik eğitimi vermeye başladılar bana. Biberonla besliyorum, gazını çıkarıyorum, azcıkta oynaşıyoruz, küvözüne yatıyorum ve sonra çıkartıyorlar beni yanından. 3 saatte bir yanına girebiliyorum ancak. Şimdilik bu kadar.... Çok uzun bir süreç bizimkisi 80 gündür yoğun bakım kapılarında geçen. İnşallah bundan sonra sağlığı ile ilgili bir problem yaşamaz yavrum. Hepinizin duasını bekliyorum. ... ayrıntıları daha sonraki zamanlarda paylaşırım sizlerle. Bekleme sürecinde desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum burdan.
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim Allah şifasını versin minik bebeğinin de mutlu bir hayatınız olsun.Hayırlı uğurlu olsun kuzucuğunuz Allah şifalar versin prensese
Acil şifalar dilerim, hep beraber, sağlıklı, çok çok mutlu uzun yıllarınız olsun...Anne oldum ben... hemde o minicik kafalı, koca gozlü, kalkık kaşlı cimcimenin annesi. 2, 5 aylık kızımız şu an hastanede. Uzun bir yoğun bakım serüveni var. Bir aksilik çıkmazsa cuma sabahı evimize getiriyoruz. Bugün annelik eğitimi vermeye başladılar bana. Biberonla besliyorum, gazını çıkarıyorum, azcıkta oynaşıyoruz, küvözüne yatıyorum ve sonra çıkartıyorlar beni yanından. 3 saatte bir yanına girebiliyorum ancak. Şimdilik bu kadar.... Çok uzun bir süreç bizimkisi 80 gündür yoğun bakım kapılarında geçen. İnşallah bundan sonra sağlığı ile ilgili bir problem yaşamaz yavrum. Hepinizin duasını bekliyorum. ... ayrıntıları daha sonraki zamanlarda paylaşırım sizlerle. Bekleme sürecinde desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum burdan.
Gozun aydin yaa cook sevindim kavusacak olmaniza.Anne oldum ben... hemde o minicik kafalı, koca gozlü, kalkık kaşlı cimcimenin annesi. 2, 5 aylık kızımız şu an hastanede. Uzun bir yoğun bakım serüveni var. Bir aksilik çıkmazsa cuma sabahı evimize getiriyoruz. Bugün annelik eğitimi vermeye başladılar bana. Biberonla besliyorum, gazını çıkarıyorum, azcıkta oynaşıyoruz, küvözüne yatıyorum ve sonra çıkartıyorlar beni yanından. 3 saatte bir yanına girebiliyorum ancak. Şimdilik bu kadar.... Çok uzun bir süreç bizimkisi 80 gündür yoğun bakım kapılarında geçen. İnşallah bundan sonra sağlığı ile ilgili bir problem yaşamaz yavrum. Hepinizin duasını bekliyorum. ... ayrıntıları daha sonraki zamanlarda paylaşırım sizlerle. Bekleme sürecinde desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum burdan.
Anne oldum ben... hemde o minicik kafalı, koca gozlü, kalkık kaşlı cimcimenin annesi. 2, 5 aylık kızımız şu an hastanede. Uzun bir yoğun bakım serüveni var. Bir aksilik çıkmazsa cuma sabahı evimize getiriyoruz. Bugün annelik eğitimi vermeye başladılar bana. Biberonla besliyorum, gazını çıkarıyorum, azcıkta oynaşıyoruz, küvözüne yatıyorum ve sonra çıkartıyorlar beni yanından. 3 saatte bir yanına girebiliyorum ancak. Şimdilik bu kadar.... Çok uzun bir süreç bizimkisi 80 gündür yoğun bakım kapılarında geçen. İnşallah bundan sonra sağlığı ile ilgili bir problem yaşamaz yavrum. Hepinizin duasını bekliyorum. ... ayrıntıları daha sonraki zamanlarda paylaşırım sizlerle. Bekleme sürecinde desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum burdan.
Netere kavusma tarihiniz olarak subat yazmisim.ama subat degil sanirim.haber verilen tarihimi atalim yoksa martmi yaziyimAnne oldum ben... hemde o minicik kafalı, koca gozlü, kalkık kaşlı cimcimenin annesi. 2, 5 aylık kızımız şu an hastanede. Uzun bir yoğun bakım serüveni var. Bir aksilik çıkmazsa cuma sabahı evimize getiriyoruz. Bugün annelik eğitimi vermeye başladılar bana. Biberonla besliyorum, gazını çıkarıyorum, azcıkta oynaşıyoruz, küvözüne yatıyorum ve sonra çıkartıyorlar beni yanından. 3 saatte bir yanına girebiliyorum ancak. Şimdilik bu kadar.... Çok uzun bir süreç bizimkisi 80 gündür yoğun bakım kapılarında geçen. İnşallah bundan sonra sağlığı ile ilgili bir problem yaşamaz yavrum. Hepinizin duasını bekliyorum. ... ayrıntıları daha sonraki zamanlarda paylaşırım sizlerle. Bekleme sürecinde desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?