Canım beşiğiniz cok guzel kızınızda inşallah cok bekletmeden gelir.arka arkaya kavuşuruzay çok güzelmiş bayıldım ..bebişine tez zamanda kavuşursun inşallah arkadaşım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım beşiğiniz cok guzel kızınızda inşallah cok bekletmeden gelir.arka arkaya kavuşuruzay çok güzelmiş bayıldım ..bebişine tez zamanda kavuşursun inşallah arkadaşım
Sizin de mahkemeniz bir an önce güzelce sonuçlansın inşallah.Merhaba arkadaşlar kızımıza kavuşalı 1 yılımız doldu ve sonunda mahkememizi açtık inşallah sorunsuz bir şekilde bu sürecide atlatırız bekleyen arkadaşlar sıralarınız su gibi aksın bir an önce kuzularînîza kavuşmaniz dilegiyle![]()
Merhaba.. Bende anakaradayım ve hatta 15 gün önce kızımıza kavuştuk.. İlk goruşmeden kastın sanırım başvuru.. Evet eşinle gitmen gerekiyor.. Bizim ev ziyaretimizde de eşimle birlikteydim.. Çünkü ev ziyaretinde her ikimizi de tanıyor birbirimiz hakkında soruda soruyorArkadaşlar ilk görüşmede eşle mi gidilmesi lazım. Ben Ankara dayım.
Arkadaşlar merhaba ben yeni gördüm bu siteyi ve çok sevindim kafayı yicektim biz izmirden başvurduk türkiye geneli diye 2014 aralıkta cinsiyet farketmez dedik ama sıra o kadar yavaşki erkekte 12 kızda 22 sıradayız sizce sıranın gelmesi daha çok uzun sürermi
Rıza ne demek![]()
Anladım saol bilmeyince insan
Amin canım çok beklemeyiz inşallah kavuşuruz sizin sıranız belli oldumu canımCanım beşiğiniz cok guzel kızınızda inşallah cok bekletmeden gelir.arka arkaya kavuşuruz
Merhaba.. Bende anakaradayım ve hatta 15 gün önce kızımıza kavuştuk.. İlk goruşmeden kastın sanırım başvuru.. Evet eşinle gitmen gerekiyor.. Bizim ev ziyaretimizde de eşimle birlikteydim.. Çünkü ev ziyaretinde her ikimizi de tanıyor birbirimiz hakkında soruda soruyor
Kızlaar bi bakın :)
Şimdi kızımı uyuturken ninni dışında dinletebileceğim, sonrasında yıllarca bizim şarkımız diyebileceğimiz bir şarkı arıyorum. Öncelikle türkçe olsun, sonrasında pop olmasın, en azından günümüz poplarından. Biraz yavaş bir şarkı olsun, yani böyle ruha hitap etsin... Herkes bilmesin, açıp da sadece bizim için dinlesin... Bunalımlı olmasın sözleri, ayrılık, ölüm vs olmasın... Ama diğer yandan hüzünlüyken bile dinlesen o hüzünden bir umut bulsun istiyorum... Ezgi'nin Günlüğü üstünde duruyorum. Küçük Gemi veya Zerdaliler... Yada Fikret Kızılok Farketmeden...
Şarkıları bilen varsa üçü içinde hangisi olur sizce...
Yada bu tarz önerebileceğiniz şarkı var mı
Kızlaar bi bakın :)
Şimdi kızımı uyuturken ninni dışında dinletebileceğim, sonrasında yıllarca bizim şarkımız diyebileceğimiz bir şarkı arıyorum. Öncelikle türkçe olsun, sonrasında pop olmasın, en azından günümüz poplarından. Biraz yavaş bir şarkı olsun, yani böyle ruha hitap etsin... Herkes bilmesin, açıp da sadece bizim için dinlesin... Bunalımlı olmasın sözleri, ayrılık, ölüm vs olmasın... Ama diğer yandan hüzünlüyken bile dinlesen o hüzünden bir umut bulsun istiyorum... Ezgi'nin Günlüğü üstünde duruyorum. Küçük Gemi veya Zerdaliler... Yada Fikret Kızılok Farketmeden...
Şarkıları bilen varsa üçü içinde hangisi olur sizce...
Yada bu tarz önerebileceğiniz şarkı var mı
Ben katilirim.biribirimize sadece beklerken degil herzamn ihtiyacimiz olacak bence.baglarimizi koparmiyalim.
Bebeklerimizin fotolarini gelismelerini paylasiriz.bilmediklerimizi sorariz.cok sevinirim.herkes katilsin bence
Ama ben grup kurmayi bilmiyorum.ben nomu veriyim sana sen yoneticimiz ol.
Belki bigun cocuklarimizida tanistiririz :))
Merhaba kızlar. Bir süredir foruma giremedim, bugüne kadar ne sıkıntım, tereddütüm, acabam varsa bunları sayenizde aştım. Pek aktif bir katılımcı olamasamda sizleri hep takip ettim, dualarım her daim sizlerleydi. Bu gece sizlerle paylaşmak istediğim bambaşka bir konu var o kadar heycanlıyımki... Buradan kavuşma hikayelerini gözlerim yaşlı okurken bir gün kendi hikayemi paylaşacağımı hayal edip durdum... Sonunda oğluşuma kavuştum kızlar. Kelimelerin anlatmaya yetmeyeceği bir duygu, oğlum o kadar güzel, öyle tatlı bir bebişki, benim şekerparem o :) sizlerden ricam lütfen kriterlerinizi esnetin cinsiyetmiş, başka bir şeymiş takılıp kalmayın, kendinizi bu duygudan mahrum bırakmayın. Sıra beklerken bile içimde acabalar vardı, ama oğlumu görünce hepsi uçtu gitti. O gülümsemesi sımsıkı sarılması ne bilim öyle güzel şeylerki ilk görüşte aşık olduk :) oğlumun sağlık sorunları olduğu için ilk gecemiz hastanede geçti, sabaha karşı eve döndük, anneliğe baya bir hızlı giriş yapmış oldum sayesinde... Şimdi çok iyi şükür, gittikçe düzeliyor bronşiti. Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin, Rabbim tüm meleklere şifa versin. Tek istedikleri sevilmek kavuşalı kısa bir süre olmasına rağmen inanın kucağımdan başka yerde uyumuyor, en kısa zamanda kavuşma mutluluğunu yaşamanız dileğiyle...
edip akbayram güzel günler göreceğiz çocuklar da sürekli dinlediğim güzel şarkıdırben demet akalın ın vazgeçilmezimsin şarkısına bayılmıştım... Sözleri hislerimi çok güzel anlatıyor.
Evlat edinmeye karşı olanlardan bir sürü şey okudum ama en saçmalarından biri bu sanırım. Terslemekle az bile yapmışsınız. Kendisi nasıl sevgisiz bir anne. Çok acıdım yetiştirdiği çocuklara. Böyle insanları hayatımda istemem açıkçası. Biz çocuğumuzu mutlu etmek ve onun mutluluğuyla mutlu olmak için çabalıyoruz. Böyle kalpsizler olduğunu duyunca onlar adına üzülüyorum sadece.Allah mutluluğunu artırsın.. hadi gözünüz aydın arkadaşım. cinsiyet bence de önemli değil.eskiden hep kızım olsun derim şimdi ise ne olursa diyorum :) genelde yuvada sağlık sıkıntısı oluyor sanırım.. dün bir arkadaşım bana birşeyler dedi. çok kızdım. kendinin 2 çocuğu var hiç zorlanmadan çocuk sahibi olmuş.. bana diyorki evlat edinmeyin o çocuğun haklarını elinden alıyorsunuz. devlet onlara iş buluyor okula sınav derdi yok falan. imkanlarınız yetmez devletin onlara verdiği imkanlara karşı.. ya aile özlemi ne olacak çocukların. kendi menfaatimiz için o çocuğun hayatıyla oynuyormuşuz. tersledim biraz açıkçası.sonra da çok üzüldüm. yaşamayan bilemez diye. bugün de aradı açmadım bile telefonu. yani demem şu ki hani oradaki çocukların imkanlarını elinden alıyormuşuz ya neden o zaman hep bu kurumdaki çocuklar hasta falan dimi yani. ay neyse çok kızmışım kusura bakma canım. inşallah oğluşunla çooook mutlu olursun böyle diyenlere karşı bir örnek oluruz