Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kizlar besigimiz geldi buyuyen besik almistik eve girince baya buyukmus daha net anlasiliyor ben odama kurdurdum cunku diger kucuk odasini genc odasi gibi duzenledik yatagi dolaplari hatta tv bile var besigide yatakodamiza kurdurduk buyuyesiye bizimle yatsin diye.cinsiyet belli degil diye sade rengi tercih ettik zaten pek cicekli suslu seyleri sevmiorum
Ayy gule gule kullanin cok guzel.odanizada cok yakismis.mutlu oldum inanki.hayal gibi geliyo bana bu yasananlar.sizin besigi gorunce gercekmis dedim sanki :))

Kizlar besigimiz geldi buyuyen besik almistik eve girince baya buyukmus daha net anlasiliyor ben odama kurdurdum cunku diger kucuk odasini genc odasi gibi duzenledik yatagi dolaplari hatta tv bile var besigide yatakodamiza kurdurduk buyuyesiye bizimle yatsin diye.cinsiyet belli degil diye sade rengi tercih ettik zaten pek cicekli suslu seyleri sevmiorum

en kısa zamanda içinin de dolması dileğiyle :)

Çok güzel güle güle kullanın:)Vee bi an önce kullanın inşallah...

Ayy gule gule kullanin cok guzel.odanizada cok yakismis.mutlu oldum inanki.hayal gibi geliyo bana bu yasananlar.sizin besigi gorunce gercekmis dedim sanki :))
Tskederim cok sgl banada hayal gibi geliyodu hic zamna gecmicekmis gibi geliyodu ama yavas yavas yaklasioruz isallah sizinde gonlunuze gore olsun en guzel sekilde

Çok güzelmiş canım güle güle kullanın :))en kısa sürede içi dolar inşallah

güle güle kullansın bebiş. allah bir an önce içini doldurmayı nasip etsin...

canım Zaman hayatı zorlaştıran insanları hiç sevmedim onlarda beni sevmedi bu nedenle pekte karşılaşmıyorum böyleleriyle. Allahıma bin şükür her konuda şanslı olduğuma inandım. doğal yolla çocuğum olmaması bile benim için şans. çok şükür bin şükür. inşallah sende kızını kucağına aldığında ne demek istediğimi derinden anlayacaksın. ve bütün çektiklerini unutacaksın. inşallah canım herşey gönlünce olsun.

hayata ne kadar da pozitif bakıyorsun. olumsuz düşüneceğine herşeyi olumlu düşünüyorsun. bir yerde okumuştum ne kadar pozitif düşünürseniz karşınıca o kadar pozitif şeyler çıkar diye. :) Rabbim bebeğini ömür boyu hayırlı bir evlat yapsın inşallah

Bazı şehirlerde bebek olmuyormus onun için Türkiye genelinde sıraya giriliyormus ve herhangi bir şehirden haber gelebilirmis. .. hatta ve hatta haber geldiği 24 saatte söylenen sehire gitme zorunlulugu da var ....
Maalesef bende Kırklareli den başvurdum ama burda 0-6 yaş olmadığı için bende Türkiye genelinde sıraya gireceğim ve kim bilir yavrularım nerden gelecek?

bence de daha iyi tüm şehirlerden seçmek. zaman kısalır diye düşünüyroum

bu kitapları kim veriyor? bize verilmedi.bende okumak isterdim...
Kitap listesi vermişler di bize kurumdan her ilde farklı olabilir. belki size kitaplarla ilgili bir şey sormayacaklardir ama vaktiniz var ise okumanızı tavsiye ederim; ) Haluk Yavuzer Çocuk psikolojisi ve Çocuğunuzun ilk 6 yılı. , Robert J Mackenize Çocuğunuza Sınır Koyma, Prof Dr.Z.Bengi Semerci Birlikte Buyutelim bunlar listede kikitaplardan ben ek olarak Adem Güneş in kitaplarını da okuyorum İllaki kitaba göre yetiştirmek değil ama usul yöntem öğrenmek güzel. .Ben çocuk yetiştirme nin çok ama çok önemli olduğunu sınırları okudukça çok dozunda olması gerektiğini çocuğun hizasında göz göze gelerek ifade edilmesini ve her sorduğu soruya kısa ve öz anlayabileceği şekilde cvp verilmesi gerektiğini öğrendim. ..Okumak iyi geliyor kafayı dağıtıyorum. Sevgiler

Back
X