KörfezBemde kocaeli neresinden basvurdun canim verdiqin referanslari aradilarmi benim esimin ailesinde sknti var acaba bunu sknti edip onaylamazlarmi ya
Bizim sıramiz da 7 olmuş şükür.Uzun zamandır düşmemişti.Bir ayda 11den 7ye geldik.Hayirlisi bakalım.Bu arada ailenin sabıkasına bakılmıyor,sadece eşlere bakılıyor.
Ciddi misin çok sevindimmm :) bizde aynı şekilde kabul ettik davası devam edeni. Tez zamanda kavuşma haberini alırız inşallah. Bu son sıralar daha zor olmalı heyecanını anlıyorum Allah yardımcın olsun.inşallah 3 düştüm galibaa ölücem heyacandan :) ankarada rıza davası görülmeden bebekler yerleştiriliyor tabi kişinin kararına göre eğer illa davası bitmiş olsun dersen biraz büyümüş oluyor bebek ki onunda gelmesi çok zor çünkü rıza kararı aranmaksızın diyen sıradaki çift bebeği alıyor biraz karışık işler ben hepsine rızalı rıza arnmaksızın dediğim halde 32 aya girdik bekliyorum
eşin ve sendekine bakıyorlar sadece yoksa problem olmaz bide ailedekinide dile getirmezseniz daha iyi olur tabi suyu bulandırmayınMerhabalar bizim basvurduqumuz 7 ay oldu kizlar ama benim esimin annesi babasinin sabika kaydi var esimde ve bende sabikamizda hic bir sknti yok allah rizasi icin soyleyin onaylanmazmi bizim basvurumuz ailelerin sabika kayitlarina bakiliyormu maas ev araba bu sartlarimizin hepsi uyuyor kurumdaki uzmana söyluyemedim basvurumuzda bi sknti varmi dediqimde hic bir sknti yok denildi yardim edin
Tabiki sorabilirsin mahkemesi bitmiş cocuğun gelmesi çok zor uzun olurArkadaşım bi
Arkadaşım birşey sormak istiyorum.Biz başvuru esnasında sadece rıza bebeğe tmm dedik ama mahkeme falan konusu geçmedi.Ben mahkemesinin bitmesini beklemek istemiyorum.Acaba uzmanımıza bu konuyu acsammi.Bi yanlış anlaşılma olur diye korkuyorum.Neden sormadı acaba?
cok cokkk zor artık biyerde duramıyrum zaten çok uzun bekledik stres heyecan aminn inşaallahCiddi misin çok sevindimmm :) bizde aynı şekilde kabul ettik davası devam edeni. Tez zamanda kavuşma haberini alırız inşallah. Bu son sıralar daha zor olmalı heyecanını anlıyorum Allah yardımcın olsun.
Facebook da da varsın galiba ... Çok sevindim. Beni en heyecanlandıran haberler bunlar yarın durumunun sonucunu dört gözle bekliyorum inşallah kavuşursun melegineArkadaşlar herkesin Kadir gecesi mübarek olsun bu güzel günde rabbim bana hediyelerin en güzelini verdi bugün kurumdan arandım yarın bebeğimizi görmeye gideceğiz nasipse. Binlerce kez şükürler olsun... Allah bekleyen tüm arkadaşlarımın gönlüne göre versin bi an önce yavrularınızla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bu heyecanı hepiniz bi an önce tadın.. dualarda buluşalım herkesi çok seviyorum ve çok iyi anlıyorum. Çok mutlu olalım inşallah çok...
Sen neresindensinBemde kocaeli neresinden basvurdun canim verdiqin referanslari aradilarmi benim esimin ailesinde sknti var acaba bunu sknti edip onaylamazlarmi ya
ayyy çok sevindimmmm...hayırlı olsunnnn..... sağlıkla büyüt yavrunu....hadi haberini bekliyoruz bebişini anlat bizeArkadaşlar herkesin Kadir gecesi mübarek olsun bu güzel günde rabbim bana hediyelerin en güzelini verdi bugün kurumdan arandım yarın bebeğimizi görmeye gideceğiz nasipse. Binlerce kez şükürler olsun... Allah bekleyen tüm arkadaşlarımın gönlüne göre versin bi an önce yavrularınızla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bu heyecanı hepiniz bi an önce tadın.. dualarda buluşalım herkesi çok seviyorum ve çok iyi anlıyorum. Çok mutlu olalım inşallah çok...
canım nerden başvurmuştun ...kız mıydı listeye baktı yoksun listedeArkadaşlar herkesin Kadir gecesi mübarek olsun bu güzel günde rabbim bana hediyelerin en güzelini verdi bugün kurumdan arandım yarın bebeğimizi görmeye gideceğiz nasipse. Binlerce kez şükürler olsun... Allah bekleyen tüm arkadaşlarımın gönlüne göre versin bi an önce yavrularınızla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bu heyecanı hepiniz bi an önce tadın.. dualarda buluşalım herkesi çok seviyorum ve çok iyi anlıyorum. Çok mutlu olalım inşallah çok...
Ben söylim yanlış değilsem 45 günlük kız aldılar bugün.ayyy çok sevindimmmm...hayırlı olsunnnn..... sağlıkla büyüt yavrunu....hadi haberini bekliyoruz bebişini anlat bize
ayyy ne güzel bayramları ne güzel bayram oldu çifte bayram oldu....darısı başımıza artık....Ben söylim yanlış değilsem 45 günlük kız aldılar bugün.
Buraya nasil geldim bilmiyorum ama okudugum seylerle icim isindi, heyecanla yavrularinizi bekleyisiniz beni cok mutlu etti. Allah en kisa zamanda hepinizi yavrularinizla kavustursun insallah, yavrularinizla beraber hep mutlu olun emi guzel anne adaylari. Iyi bayramlar hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?