Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
inşallah 3 düştüm galibaa ölücem heyacandan :) ankarada rıza davası görülmeden bebekler yerleştiriliyor tabi kişinin kararına göre eğer illa davası bitmiş olsun dersen biraz büyümüş oluyor bebek ki onunda gelmesi çok zor çünkü rıza kararı aranmaksızın diyen sıradaki çift bebeği alıyor biraz karışık işler ben hepsine rızalı rıza arnmaksızın dediğim halde 32 aya girdik bekliyorum
Ciddi misin çok sevindimmm :) bizde aynı şekilde kabul ettik davası devam edeni. Tez zamanda kavuşma haberini alırız inşallah. Bu son sıralar daha zor olmalı heyecanını anlıyorum Allah yardımcın olsun.

Merhabalar bizim basvurduqumuz 7 ay oldu kizlar ama benim esimin annesi babasinin sabika kaydi var esimde ve bende sabikamizda hic bir sknti yok allah rizasi icin soyleyin onaylanmazmi bizim basvurumuz ailelerin sabika kayitlarina bakiliyormu maas ev araba bu sartlarimizin hepsi uyuyor kurumdaki uzmana söyluyemedim basvurumuzda bi sknti varmi dediqimde hic bir sknti yok denildi yardim edin
eşin ve sendekine bakıyorlar sadece yoksa problem olmaz bide ailedekinide dile getirmezseniz daha iyi olur tabi suyu bulandırmayın

Arkadaşım bi

Arkadaşım birşey sormak istiyorum.Biz başvuru esnasında sadece rıza bebeğe tmm dedik ama mahkeme falan konusu geçmedi.Ben mahkemesinin bitmesini beklemek istemiyorum.Acaba uzmanımıza bu konuyu acsammi.Bi yanlış anlaşılma olur diye korkuyorum.Neden sormadı acaba?
Tabiki sorabilirsin mahkemesi bitmiş cocuğun gelmesi çok zor uzun olur

Ciddi misin çok sevindimmm :) bizde aynı şekilde kabul ettik davası devam edeni. Tez zamanda kavuşma haberini alırız inşallah. Bu son sıralar daha zor olmalı heyecanını anlıyorum Allah yardımcın olsun.
cok cokkk zor artık biyerde duramıyrum zaten çok uzun bekledik stres heyecan aminn inşaallah

Arkadaşlar herkesin Kadir gecesi mübarek olsun bu güzel günde rabbim bana hediyelerin en güzelini verdi bugün kurumdan arandım yarın bebeğimizi görmeye gideceğiz nasipse. Binlerce kez şükürler olsun... Allah bekleyen tüm arkadaşlarımın gönlüne göre versin bi an önce yavrularınızla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bu heyecanı hepiniz bi an önce tadın.. dualarda buluşalım herkesi çok seviyorum ve çok iyi anlıyorum. Çok mutlu olalım inşallah çok...

Arkadaşlar herkesin Kadir gecesi mübarek olsun bu güzel günde rabbim bana hediyelerin en güzelini verdi bugün kurumdan arandım yarın bebeğimizi görmeye gideceğiz nasipse. Binlerce kez şükürler olsun... Allah bekleyen tüm arkadaşlarımın gönlüne göre versin bi an önce yavrularınızla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bu heyecanı hepiniz bi an önce tadın.. dualarda buluşalım herkesi çok seviyorum ve çok iyi anlıyorum. Çok mutlu olalım inşallah çok...
Facebook da da varsın galiba ... Çok sevindim. Beni en heyecanlandıran haberler bunlar yarın durumunun sonucunu dört gözle bekliyorum inşallah kavuşursun melegine :anne:

ayyy çok sevindimmmm...hayırlı olsunnnn..... sağlıkla büyüt yavrunu....hadi haberini bekliyoruz bebişini anlat bize

canım nerden başvurmuştun ...kız mıydı listeye baktı yoksun listede

Tunada gözün aydın canım sağlıkla büyüt kuzunu. Darısı inşallah bizlere. Aralık ayında başvurmuşsunuz galiba, Hangi ilden acaba? ne kadar hızlı bir kavuşma olmuş çok şanslısınız.

Kızlar yaaa...ben adli tatil bugün çıkılıyo sanıyodum....yanlış alarmmış yaaaa....20 temmuzda adli tatile giriyomuş...yani hala 20 temmuza kadar kavuşma şansım var ollleyyyyyyy

Buraya nasil geldim bilmiyorum ama okudugum seylerle icim isindi, heyecanla yavrularinizi bekleyisiniz beni cok mutlu etti. Allah en kisa zamanda hepinizi yavrularinizla kavustursun insallah, yavrularinizla beraber hep mutlu olun emi guzel anne adaylari. Iyi bayramlar hepinize.

Güzel dileklerin için teşekkürler :)

Back