Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
offff offfff......mahkemelerin kapanmasına az kaldı ....:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:.....yine umutlar sönük ....yine aylar sonrasına kaldı kavuşmak malesef.....:KK12::KK12::KK12::KK12:......bu kız beni çatlatacakkkkkkkk hasrettennnnnnn......gelsin acısını çıkarıcam yılların ....kucağımdan hiç bırakmıcam .....:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

offff offfff......mahkemelerin kapanmasına az kaldı ....:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:.....yine umutlar sönük ....yine aylar sonrasına kaldı kavuşmak malesef.....:KK12::KK12::KK12::KK12:......bu kız beni çatlatacakkkkkkkk hasrettennnnnnn......gelsin acısını çıkarıcam yılların ....kucağımdan hiç bırakmıcam .....:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Mahkemeler kapanınca olmuyor mu? Nedenki? :(

Mahkemeler kapanınca olmuyor mu? Nedenki? :KK43:
burda mahkeme kararı olmadan vermiyorlar....anneler geri alabiliyorlar geçen yaz 3 kız çocuğunu geri aldılar....bu aslında birazda biz üzülmeyelim diye korumak için....mahkemeler tatile girmese olmazmıydı sanki.... :(

burda mahkeme kararı olmadan vermiyorlar....anneler geri alabiliyorlar geçen yaz 3 kız çocuğunu geri aldılar....bu aslında birazda biz üzülmeyelim diye korumak için....mahkemeler tatile girmese olmazmıydı sanki.... :KK43:
Aslında en güzeli öyle keşke burasıda öyle olsa aylar sürüyor rıza mahkemesi 1 gün kala bile olsa gelir inşALLAH benim sıram 4 oldu heyecandan duramıyorum okadar çok bekledimki çokzorrr :(

Aslında en güzeli öyle keşke burasıda öyle olsa aylar sürüyor rıza mahkemesi 1 gün kala bile olsa gelir inşALLAH benim sıram 4 oldu heyecandan duramıyorum okadar çok bekledimki çokzorrr :KK43:
Ayy çok sevindim eli kulağında desene, sizlerin sıra yaklaşınca bizim umurlarda artıyor. Yalnız bu mahkeme durumu varsa yazın bu 2-3 aylık dönemde hiç bebek verilmiyor mu o zaman? Anlayamadım :(

Merhabalar bizim basvurduqumuz 7 ay oldu kizlar ama benim esimin annesi babasinin sabika kaydi var esimde ve bende sabikamizda hic bir sknti yok allah rizasi icin soyleyin onaylanmazmi bizim basvurumuz ailelerin sabika kayitlarina bakiliyormu maas ev araba bu sartlarimizin hepsi uyuyor kurumdaki uzmana söyluyemedim basvurumuzda bi sknti varmi dediqimde hic bir sknti yok denildi yardim edin

Sadece eşlerin sabıka kaydına bakıyorlar canım , sanmıyorum sorun olacağını. Zaten öyle bir şey söz konusu olsa başta sorarlar anne-baba nın sabıka kaydı var mı diye. Mesela bizde de eşimin amcasının sabıka kaydı var inşallah bir sorun teşkil etmez , biz başvuralı da 7 ay bitti aynı zamanda başvuru yapmışız

Sadece eşlerin sabıka kaydına bakıyorlar canım , sanmıyorum sorun olacağını. Zaten öyle bir şey söz konusu olsa başta sorarlar anne-baba nın sabıka kaydı var mı diye. Mesela bizde de eşimin amcasının sabıka kaydı var inşallah bir sorun teşkil etmez , biz başvuralı da 7 ay bitti aynı zamanda başvuru yapmışız

İns canim cok endiseleniyorum bi sknti cikicak diye ev ziyaretiniz oldumu peki bizim daha olmadi canim yaa

Yok maalesef hala gelmediler eve. Galiba 6 ay ile 1 sene içinde ev ziyareti yapılıyormus. Beklemekten baska care yok. İnşallah fazla beklemeden evlatlarimiza kavuşuruz.

Yok maalesef hala gelmediler eve. Galiba 6 ay ile 1 sene içinde ev ziyareti yapılıyormus. Beklemekten baska care yok. İnşallah fazla beklemeden evlatlarimiza kavuşuruz.

Evet oyle oluyormus bana daha 3ay daha bekliyeceksin denildi verdiqiniz referanslari aramislarmi hanqi ilden basvurdunuz biz hem kiz hem erkek olarak basvurduk siz? Kafayi yicem herkeze soruyorum kimi anne baba olacak kisiler onemli aile bireylerine bakilmiyo kimide sknti cikarir diyolar cok uzuluyorum yaaa

Ayy çok sevindim eli kulağında desene, sizlerin sıra yaklaşınca bizim umurlarda artıyor. Yalnız bu mahkeme durumu varsa yazın bu 2-3 aylık dönemde hiç bebek verilmiyor mu o zaman? Anlayamadım :KK43:
inşallah 3 düştüm galibaa ölücem heyacandan :) ankarada rıza davası görülmeden bebekler yerleştiriliyor tabi kişinin kararına göre eğer illa davası bitmiş olsun dersen biraz büyümüş oluyor bebek ki onunda gelmesi çok zor çünkü rıza kararı aranmaksızın diyen sıradaki çift bebeği alıyor biraz karışık işler ben hepsine rızalı rıza arnmaksızın dediğim halde 32 aya girdik bekliyorum

Bizim sıramiz da 7 olmuş şükür.Uzun zamandır düşmemişti.Bir ayda 11den 7ye geldik.Hayirlisi bakalım.Bu arada ailenin sabıkasına bakılmıyor,sadece eşlere bakılıyor.

Arkadaşım bi
inşallah 3 düştüm galibaa ölücem heyacandan :) ankarada rıza davası görülmeden bebekler yerleştiriliyor tabi kişinin kararına göre eğer illa davası bitmiş olsun dersen biraz büyümüş oluyor bebek ki onunda gelmesi çok zor çünkü rıza kararı aranmaksızın diyen sıradaki çift bebeği alıyor biraz karışık işler ben hepsine rızalı rıza arnmaksızın dediğim halde 32 aya girdik bekliyorum
Arkadaşım birşey sormak istiyorum.Biz başvuru esnasında sadece rıza bebeğe tmm dedik ama mahkeme falan konusu geçmedi.Ben mahkemesinin bitmesini beklemek istemiyorum.Acaba uzmanımıza bu konuyu acsammi.Bi yanlış anlaşılma olur diye korkuyorum.Neden sormadı acaba?

Arkadaşım bi
Arkadaşım birşey sormak istiyorum.Biz başvuru esnasında sadece rıza bebeğe tmm dedik ama mahkeme falan konusu geçmedi.Ben mahkemesinin bitmesini beklemek istemiyorum.Acaba uzmanımıza bu konuyu acsammi.Bi yanlış anlaşılma olur diye korkuyorum.Neden sormadı acaba?

Arkadaşım bi

Rıza bebek denilince rızası alınmış demek oluyor yani davası sonuçlanmış diye biliyorum. Yanlış birşey söylemek istemem ama danışmanınızla bunu konuşun rahat olun aklınızda ne varsa paylaşın bence.

Back