Bizim de 2 günde tamamlandı her şey. Ankara'da heyet raporu dışında bir şey istenmiyor. Uyuşturucu testi falan yok yanı.Üç dört günde nasıl hazır olmuş şaşırdım doğrusu. sırf Uyuşturucu ve alkol madde bağımlılığı için her hafta aynı gün giderek dört hafta boyunca tahlil yapıldı. Psikometri için çok yoğunluk vardı birbuçuk ay sonrasına gün verdiler. Sonra heyet raporu için heyete çıktık derken iki ikibuçuk ay sürdü. Nerden başvuru yapmıştınız. Bi biz mi uğraşmışız böyle :))) işlemler geçtiğinde üstümden tır geçti sandım :)))
Nereden olduğunu soylememin buradan uygun olacagini düşünmüyorum kusura bakmayın. Bize doktorumuz normalde 556 soruluktu sanirim tam hatırlamıyorum normalde Psikometri testi yaptigini söyledi. Bize birkac soru sorduktan sonra buna gerek olmadigini soyledi. Hatta o kadar iyi bir doktordu ki evlat edindikten sonra gercegi soyleme aşamasında getirirseniz seve seve yardimci olurum dedi.Üç dört günde nasıl hazır olmuş şaşırdım doğrusu. sırf Uyuşturucu ve alkol madde bağımlılığı için her hafta aynı gün giderek dört hafta boyunca tahlil yapıldı. Psikometri için çok yoğunluk vardı birbuçuk ay sonrasına gün verdiler. Sonra heyet raporu için heyete çıktık derken iki ikibuçuk ay sürdü. Nerden başvuru yapmıştınız. Bi biz mi uğraşmışız böyle :))) işlemler geçtiğinde üstümden tır geçti sandım :)))
kızlar kaç gündür bebişimin odasıyla uğraştım perşembe geldi .....onu oraya bunu buraya yerleştiriyorum ...inanın ağlaya ağlaya temizledim saatlerce .....ben bunu görecekmiydim diye....hayaldi ama gerçek olacak inşallahhhh.....eşim yorulma beraber temizleriz ben işten gelince dedi....olurmu ne yorulması .....zevkle temizledim kuzumun odasını .....saatlerce kaç kere sildim mobilyayı artık hatırlamıyorum ağlaya ağlaya.....temiz olsun kokusu kalmasın diye .....eşim geldi işten koşarak nasıl oldu odamız koşarak attım kendimi eve dedi.....bu muhteşem bir duygu.....bir güzel dekore ettik yerleştirdik beraber eşimle.....bir halımız kaldı onuda alıcaz .....çok güzel oldu odası kızımın.....bakıp bakıp Allahım tez zamanda kavuştur yavruma diye dua ediyorum....odamın içinide dolu görürmüyüm......geçenlerde bi kaza atlattım....yan binanın balkon camı ayaklarımın dibine düştü ....bir adımla ölümden döndüm....halamın kızına vasiyet ettim ölürsem mezarımın başına kız bebek koyun diye....anneliği tadamadan ölmek istemiyorum.....çocukken bile evcilik oynardık hep anne olurdum....hayatta en çok istediğim şey anne olmak...herkes ister ama ben çok farklı .....rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun
kızlar kaç gündür bebişimin odasıyla uğraştım perşembe geldi .....onu oraya bunu buraya yerleştiriyorum ...inanın ağlaya ağlaya temizledim saatlerce .....ben bunu görecekmiydim diye....hayaldi ama gerçek olacak inşallahhhh.....eşim yorulma beraber temizleriz ben işten gelince dedi....olurmu ne yorulması .....zevkle temizledim kuzumun odasını .....saatlerce kaç kere sildim mobilyayı artık hatırlamıyorum ağlaya ağlaya.....temiz olsun kokusu kalmasın diye .....eşim geldi işten koşarak nasıl oldu odamız koşarak attım kendimi eve dedi.....bu muhteşem bir duygu.....bir güzel dekore ettik yerleştirdik beraber eşimle.....bir halımız kaldı onuda alıcaz .....çok güzel oldu odası kızımın.....bakıp bakıp Allahım tez zamanda kavuştur yavruma diye dua ediyorum....odamın içinide dolu görürmüyüm......geçenlerde bi kaza atlattım....yan binanın balkon camı ayaklarımın dibine düştü ....bir adımla ölümden döndüm....halamın kızına vasiyet ettim ölürsem mezarımın başına kız bebek koyun diye....anneliği tadamadan ölmek istemiyorum.....çocukken bile evcilik oynardık hep anne olurdum....hayatta en çok istediğim şey anne olmak...herkes ister ama ben çok farklı .....rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun
aminnnn inşallahhhhAllah korusun düşünme öyle şeyler daha güzel günler göreceksin. Bak ne güzel anlatmışsın odayı hazırlarken ki duygularını sanki ben silmişim gibi oldu o mobilyaları inan.. inşallah tez zamanda da içini doldurur mevlam Buğleminle :)
inşallahhhh....sepet beşikte aldım yanımda uyusun diye ....inşallah görürüm o günleri....Canım hayırlı olsun odanız. Güle güle kullansın meleğin , huzurlu mutlu sağlıklı günlerde kullansınİnşallah biz de o günleri görebiliriz. Gerçi ben hemen oda almayı düşünmüyorum. Öncelikle anne yanı beşiklerden alıp yanımda yatırmayı düşünüyorum. Biraz büyüdükten sonra odasını hazırlayacağız inşallah kısmet olursa.
Adınıza çok sevindim. Bebeğinizde böyle şanslı gelir inşallah :)) tüm emeklerimize değer onlar :))Nereden olduğunu soylememin buradan uygun olacagini düşünmüyorum kusura bakmayın. Bize doktorumuz normalde 556 soruluktu sanirim tam hatırlamıyorum normalde Psikometri testi yaptigini söyledi. Bize birkac soru sorduktan sonra buna gerek olmadigini soyledi. Hatta o kadar iyi bir doktordu ki evlat edindikten sonra gercegi soyleme aşamasında getirirseniz seve seve yardimci olurum dedi.
Alkol testi icin sadece kan testi yapildi. Bunun haricinde benim esimin yakin zamanda bircok tahlilimiz bulunduğu ve sistemde gorundugu icin gittigimiz dahileye,goz,noroloji,intaniye oyle cok buyuk testler yapmadi. Ayrıca biz heyette çıkmadık. Ben de normalde cikilir diye biliyorum. Gelmenize gerek yok su tarihte gelip raporunuzu alırsınız dediler. Su guzel yani da oldu evlat edinme icin basvurdugumuzu duyan hemen her doktor bize cok iyi davrandı bir seye ihticaniz var mi diye sordu. Sanirim biraz sansliydik:) Bir hafta sonrada evraklari verdik 15 20 gun sonra sanirim uzmanimiz ev ziyaretine geldi. Uzmanimizda cok guleryuzlu sakin anlayışlı.:)) şimdilik her seyimiz mutlu yolunda gidiyor tek dilegim bebegimiz geldiginde de bu kadar guzel ve olumlu gitmesi....
merhaba arkadaşlar ankarada yuvada eğitim yapılıyor sırada olan aileler katılıyor cumartesi gün proğrama gazi üniversitesi emzirme bölümü kurucusu dr canan hanım katıldı çok tatlı bir bayan ağlayarak anlattı bu yola nasıl cıktığını evlat edinen ve bebeğini ilk kucağına alınca sütü gelen bir Anne geldi dedi 7 gün olmuştu bebeği geleli sütüm geliyor diye geldi dedi ağladı anlattı bu tamamen anne ve bağlı sütün gelmesi dedi büyük önemi var emzirmenin dedi ankara dışındaki anneleri telefon ile takip ediyoruz dedi bebek gelmeden yaklaşık 2 ay kadar önce başlamak lazım dedi sırası yakın olan arkadaşlara tavsiye ederim nisan gibi bende başlıycam inşAllah :)
Merhaba sizin islemler 2 3 gunde bitmisne guzel hangi hast.gittiniz bide merak ettim tahliller numune olarak kanmi idrarmi veye baska bideymi bakiliyo sevgilerHastane yogunluguna gore degisiyor sanırım. 2 ay baya uzun bir sureymis. Bizim 3-4 gunde hepsi hazırlanmıştı. Allah şimdiden başvuracaklara kolayliklar versin. Evrak tesliminden sonra insanin ici bir ferahliyor ne korku kaliyor ne de bir suphe:) Hepimiz kavusalim en yakin zamanda cocuklarimiza insallah
galiba öyle aşırı bir duygusallık var üzerimde....amin inşallah tez zamanda kavuşuruzAy ne güzel canım inşallah güle güle büyür odasında kuzun, hayırlı olsun. Ayrıca çok geçmiş olsun, kötü şeyler getirme aklına bu dönem çok duygusalsın malum doğum öncesi :) inşallah tez vakitte kavuşursun bunların hepsi geride kalır.
Bizim de 2 günde tamamlandı her şey. Ankara'da heyet raporu dışında bir şey istenmiyor. Uyuşturucu testi falan yok yanı.[/QUO
Demekki şartlar ilden ile değişiyor :))
yaaa zaten stresliyim ....duygusalım....birde bu akşam üzüldüm....kaynımın bir kızı oldu 6 aylık....kayınvaldeme gitmişler bizi sormuşlar ....bizde kaynımlarla konuşmuyoruz....ve demişlerki çocuk gelsin görürler....biz kendimizin olduğu halde uyutmuyor gırtlaklamak istiyoruz....onlar elin çocuğunu dışarı atarlar dayanamazlar ... bu nasıl bir zihniyet....o kadar çok üzüldümki....Allah sana nasip etti diye bu havalanmak nedir....sen nerden biliyorsun benim o çocuğu dışarı atacağımı ben senin gibi merhametsizmiyim....o elin çocuğu değil benim çocuğum....arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum ....ama bir yanım Allah de Allaha bırak diyor....ve bunu en yakının söleyince için daha çok acıyor malesef....çok üzgünüm çok üzüldüm ...bebişimin heyecanının önüne geçti üzüntü....hayatta böle düşüncesis merhametsiz yobazlarda var malesef.....
Tekrar olacağını sanıyorum canım önce bizim inanmamız lazım başaracağımıza dr herşey anne ve bebekte bitiyor dedi bende fibrokist var ama değer denemeye :)Bize hiç haber veren olmadı bu eğitimleri, çalıştığım için galiba...acaba ilerde tekrarı olacak mı? Hafta sonu çalışmıyorum aslında ankaradaki diğer arkadastan duydum ama tam bir aydır hastayım iki gün iyi oluyorum geri başlıyor, grip ateş öksürük... ondanda üstüne düşemedim hafta sonu biraz ev işi biraz dinlenmeyle geçiyor. Keşke baharda falan olsa da katılsam çok üzüldüm kaçırdığıma. Emzirme içinde dediğin gibi sıra yaklaşınca randevu mu alıp gideceğiz. Ben hiç ummuyorum başarabileceğimiama yine de denemek istiyorum. Fibrokist hastasıyım göğüslerime dokunmak bile mümkün değil ağrıdan ama hastalığım için emzirmem tam bir şifa, bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?