Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Aaayyy kızlar iyiki böyle bir topik var , iyiki sizler de varsınız Ne güzel birbirimize destek olup sorunlarımızı paylaşıyoruz. Bizi bizden daha iyi kim anlayabilirdi ki

aminnnn ...inşallahhhh.....eminim bu duyguyu sizde yaşayacaksınız ....tarif edilmez bir duygu çok garip ....hiçbiryere sığamıyorsunuz...inanın lavaboya giderken bile telefon elimde çalarsa yetişemem diye yanımda taşıyorum :) ....rabbim hepimizi tez zamanda kavuştursun inşallah....kollarımız tez zamanda dolsunnn

kızlar şimdi araştırıyorum ...çikolata isim yazılı buğlemi görmeye hoşgeldiniz nasıl....şimdiden yaptırsam bayatlarmı acaba ...gelene ikram etmek için ....birde süs istiyorum yarın çıkıp bakıcam lavanta kesesimi alsam gelene çikolata birde süs yada kese herşey çok güzel olsun istiyorum ....şimdi çok güzel süslü kolonyalar çıkmış lavanta kokulu yasemin kokulu onlardanda alıcam ...önce kolonya çikolata hediye nasıl.....bizler hastanede gelene veriliyor ama bende evde vermek istiyorum....

inanmıyorum nasıl yapmazsın hazırlık benim herşey hazır şimdi 1 aydır oda takımı bekliyordum şimdi geldi kurulacak ....biberona kadar herşeyi aldım kıyafet hariç ....hzırlık yap mutlaka sıranda 2 ...ne güzel ...belki benden önce kavuşacaksın ....önündeki aile vazgeçse sıra sende bişe kalmamışmki ....melos kavuşan arkadaş benden 2 ay sonra başvurmuş bak kavuşmuş bile ben bekliyorum ...sonra vaktin olmaz ....gelen giden olur....elin ayağın birbirine girer...ben şimdi misafirlik için bile buzluğa poğça börekler atıcam....sonra kuzumla zaman geçirmek için ....

Eşim boş odaya bakarak nasıl zaman geçer diyor? Hazırlık yapmak istiyorum ama kimse acele etme diyor. Çok moralim bozuluyor benim de

Eşim boş odaya bakarak nasıl zaman geçer diyor? Hazırlık yapmak istiyorum ama kimse acele etme diyor. Çok moralim bozuluyor benim de
ya acelesimi kalmış ...yeni başvuru yapmadın ya...sıran 2 olmuş ....yani sadece 1 aile var önünde ....olurmu senin yerinde olsam şuan hemen alışverişe başlarım....ben aylardır hala bitiremedim....başla anca hazırlanırsınnn

Canım sen uzman öyle desede yap hazırlığını... biz 40 lardayız herseyimizi aldık oda hariç. Sonuçta zaten belli bebek ihtiyacları. Ayrıca sıra hiç belli olmazki bi tanıdığımız var sıraları 7 miş son sorduklarında, fazla zaman gecmeden telefon gelmiş. Ve bütün alışverişi acele acele bebekle birlikte almak zorunda kalmışlar. Nasıl duruyorsun canım ya bizim evde bazalar dolaplar bebek esyasıyla doldu biberon emzik yastık yorgan bi oda takımımız alınıp yerleşecek ama sıramız 10 a fln düşsün de kısmetse. Gönlüne göre al yavas yavas hem vakit gecer hem çok zevkli oluyor

Canım çikolatanın tadı cabuk bozulur diye düşünüyorum ama yapan yere bi sorarsın ne kadar dayanır diye. Ama hediyelikleri hazırlayabilirsin. Kendinde yapabilirsin birseyler hemde kafan dağılır

ozgurrr . Bizimde siramiz 2. Ufak tefek seylerini alabilirsiniz aslinda yastigini,nevresmini,havlusunu,biberonunu,emzigini,alt degistirme minderini,mama sandalyesini, battaniyesini vs vs. Benim esimde basta almayalim falan diyordu. Simdi alışverişe gittigimizde bakıyorum o da inceliyor bir yandan. Bu alacaginiz seyler hem sizi rahatlatir hem de bozulacak kucuk gelecek seylerden degil. Siraniz da azalmisken kenara ne koysaniz sizin icin avantaj. Geldiginde bebeginiz, bulup hemen almak zor olur bence. Ben indirimde gordugum zaman kacirmayip aldim simdi diyorum iyi ki almisim cunku bebegin ihtiyaci cok ,almakla bitmiyor.
Bence siz de ufaktan başlayın

Canım ya. Siz ne güzel insanlarsınız. Konuyla hiç alakam yok aslında, forumda gezerken gördüm.. Harikasınız hepiniz

Arkadaslar merhaba bizde bugun on basvurumuzu yaptik evrak hazirlayacagiz psikiyatri testini nerden ve nasil cikarttiniz buarada istanbul anadolu yakasindayim
Pisikiyatri heyet raporu için kurumdan dilekçe ile dilekçede yazılı olan mazhar osman eah ne gittik. biz avrupa yakasındayız Kurum size hastane için dilekçe vermiş olmalı. Yani bize böyle uyguladı. Sevgiler :))

evrak bizimde var erenkoy eah yazilmis siz kac gunde heyet raporunu cikardiniz encok bunun zaman alacagini dusunuyorum tsk cvp icin...
Rica ederim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana bizim ortalama iki ay kadar sürdü :)) belkide fazlası vardır :)) evlatlarımıza feda olsun :) sevgiler

Rica ederim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana bizim ortalama iki ay kadar sürdü :)) belkide fazlası vardır :)) evlatlarımıza feda olsun :) sevgiler
Hastane yogunluguna gore degisiyor sanırım. 2 ay baya uzun bir sureymis. Bizim 3-4 gunde hepsi hazırlanmıştı. Allah şimdiden başvuracaklara kolayliklar versin. Evrak tesliminden sonra insanin ici bir ferahliyor ne korku kaliyor ne de bir suphe:) Hepimiz kavusalim en yakin zamanda cocuklarimiza insallah

Üç dört günde nasıl hazır olmuş şaşırdım doğrusu. sırf Uyuşturucu ve alkol madde bağımlılığı için her hafta aynı gün giderek dört hafta boyunca tahlil yapıldı. Psikometri için çok yoğunluk vardı birbuçuk ay sonrasına gün verdiler. Sonra heyet raporu için heyete çıktık derken iki ikibuçuk ay sürdü. Nerden başvuru yapmıştınız. Bi biz mi uğraşmışız böyle :))) işlemler geçtiğinde üstümden tır geçti sandım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…