aminnnn ...inşallahhhh.....eminim bu duyguyu sizde yaşayacaksınız ....tarif edilmez bir duygu çok garip ....hiçbiryere sığamıyorsunuz...inanın lavaboya giderken bile telefon elimde çalarsa yetişemem diye yanımda taşıyorum :) ....rabbim hepimizi tez zamanda kavuştursun inşallah....kollarımız tez zamanda dolsunnnmenzil54 Biz de gecen esimle sizi konuşuyorduk. Ben dedim bir ailenin sirasi gelmis bayan cok heyecanli,cok stresli butun duygulari ayni anda yasiyor,bizim siramiz da iki acaba bizde siramiz gelince oyle mi olacagiz dedim. Esim de tabi insan hic bir yere sigamaz dedi:)
Ben onumde ki aileye dua ediyorum bir an once bebeklerine kavussunlar sira bana gelsin diye.) siz de aklima geldikce cok dua ediyorum bir an once dolsun kollariniz diye. En kisa zamanda sevindirici habeinizi aliriz inşallah
Bize de 2 aile kaldı :) ben de ara ara strese giriyorum. Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.sıra bende ondan stresliyimm
Hayırlı olsun. Darısı bize. :)arkadaşlar bende yavruma kavuştum darısı sıra bekleyen sizlerin olsun. sıradan düşebilirsiniz
inanmıyorum nasıl yapmazsın hazırlık benim herşey hazır şimdi 1 aydır oda takımı bekliyordum şimdi geldi kurulacak ....biberona kadar herşeyi aldım kıyafet hariç ....hzırlık yap mutlaka sıranda 2 ...ne güzel ...belki benden önce kavuşacaksın ....önündeki aile vazgeçse sıra sende bişe kalmamışmki ....melos kavuşan arkadaş benden 2 ay sonra başvurmuş bak kavuşmuş bile ben bekliyorum ...sonra vaktin olmaz ....gelen giden olur....elin ayağın birbirine girer...ben şimdi misafirlik için bile buzluğa poğça börekler atıcam....sonra kuzumla zaman geçirmek için ....Bize de 2 aile kaldı :) ben de ara ara strese giriyorum. Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Hazırlık yaptınız mı? Neler yaptınız?
Biz daha hiçbirşey yapmadık. Uzmanımız yapmayın diye ısrar ediyo.
Eşim boş odaya bakarak nasıl zaman geçer diyor? Hazırlık yapmak istiyorum ama kimse acele etme diyor. Çok moralim bozuluyor benim deinanmıyorum nasıl yapmazsın hazırlık benim herşey hazır şimdi 1 aydır oda takımı bekliyordum şimdi geldi kurulacak ....biberona kadar herşeyi aldım kıyafet hariç ....hzırlık yap mutlaka sıranda 2 ...ne güzel ...belki benden önce kavuşacaksın ....önündeki aile vazgeçse sıra sende bişe kalmamışmki ....melos kavuşan arkadaş benden 2 ay sonra başvurmuş bak kavuşmuş bile ben bekliyorum ...sonra vaktin olmaz ....gelen giden olur....elin ayağın birbirine girer...ben şimdi misafirlik için bile buzluğa poğça börekler atıcam....sonra kuzumla zaman geçirmek için ....
ya acelesimi kalmış ...yeni başvuru yapmadın ya...sıran 2 olmuş ....yani sadece 1 aile var önünde ....olurmu senin yerinde olsam şuan hemen alışverişe başlarım....ben aylardır hala bitiremedim....başla anca hazırlanırsınnnEşim boş odaya bakarak nasıl zaman geçer diyor? Hazırlık yapmak istiyorum ama kimse acele etme diyor. Çok moralim bozuluyor benim de
kızlar şimdi araştırıyorum ...çikolata isim yazılı buğlemi görmeye hoşgeldiniz nasıl....şimdiden yaptırsam bayatlarmı acaba ...gelene ikram etmek için ....birde süs istiyorum yarın çıkıp bakıcam lavanta kesesimi alsam gelene çikolata birde süs yada kese herşey çok güzel olsun istiyorum ....şimdi çok güzel süslü kolonyalar çıkmış lavanta kokulu yasemin kokulu onlardanda alıcam ...önce kolonya çikolata hediye nasıl.....bizler hastanede gelene veriliyor ama bende evde vermek istiyorum....
Canım yainanmıyorum nasıl yapmazsın hazırlık benim herşey hazır şimdi 1 aydır oda takımı bekliyordum şimdi geldi kurulacak ....biberona kadar herşeyi aldım kıyafet hariç ....hzırlık yap mutlaka sıranda 2 ...ne güzel ...belki benden önce kavuşacaksın ....önündeki aile vazgeçse sıra sende bişe kalmamışmki ....melos kavuşan arkadaş benden 2 ay sonra başvurmuş bak kavuşmuş bile ben bekliyorum ...sonra vaktin olmaz ....gelen giden olur....elin ayağın birbirine girer...ben şimdi misafirlik için bile buzluğa poğça börekler atıcam....sonra kuzumla zaman geçirmek için ....
Pisikiyatri heyet raporu için kurumdan dilekçe ile dilekçede yazılı olan mazhar osman eah ne gittik. biz avrupa yakasındayız Kurum size hastane için dilekçe vermiş olmalı. Yani bize böyle uyguladı. Sevgiler :))Arkadaslar merhaba bizde bugun on basvurumuzu yaptik evrak hazirlayacagiz psikiyatri testini nerden ve nasil cikarttiniz buarada istanbul anadolu yakasindayim
Pisikiyatri heyet raporu için kurumdan dilekçe ile dilekçede yazılı olan mazhar osman eah ne gittik. biz avrupa yakasındayız Kurum size hastane için dilekçe vermiş olmalı. Yani bize böyle uyguladı. Sevgiler :))[/QU
Rica ederim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana bizim ortalama iki ay kadar sürdü :)) belkide fazlası vardır :)) evlatlarımıza feda olsun :) sevgilerevrak bizimde var erenkoy eah yazilmis siz kac gunde heyet raporunu cikardiniz encok bunun zaman alacagini dusunuyorum tsk cvp icin...
Hastane yogunluguna gore degisiyor sanırım. 2 ay baya uzun bir sureymis. Bizim 3-4 gunde hepsi hazırlanmıştı. Allah şimdiden başvuracaklara kolayliklar versin. Evrak tesliminden sonra insanin ici bir ferahliyor ne korku kaliyor ne de bir suphe:) Hepimiz kavusalim en yakin zamanda cocuklarimiza insallahRica ederim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana bizim ortalama iki ay kadar sürdü :)) belkide fazlası vardır :)) evlatlarımıza feda olsun :) sevgiler
Üç dört günde nasıl hazır olmuş şaşırdım doğrusu. sırf Uyuşturucu ve alkol madde bağımlılığı için her hafta aynı gün giderek dört hafta boyunca tahlil yapıldı. Psikometri için çok yoğunluk vardı birbuçuk ay sonrasına gün verdiler. Sonra heyet raporu için heyete çıktık derken iki ikibuçuk ay sürdü. Nerden başvuru yapmıştınız. Bi biz mi uğraşmışız böyle :))) işlemler geçtiğinde üstümden tır geçti sandım :)))Hastane yogunluguna gore degisiyor sanırım. 2 ay baya uzun bir sureymis. Bizim 3-4 gunde hepsi hazırlanmıştı. Allah şimdiden başvuracaklara kolayliklar versin. Evrak tesliminden sonra insanin ici bir ferahliyor ne korku kaliyor ne de bir suphe:) Hepimiz kavusalim en yakin zamanda cocuklarimiza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?