Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba arkadaşlar
Sizleri okudukça, inancınızı, güzel yorumlarınızı, meleklerine kavuşanların o eşsiz duygularını gördükçe dünyanın hala yaşanılır bir yer olduğuna olan inancım artıyor. İyi ki varsınız..
Biz de Aralık 2016'da başvurumuzu yaptık ve ilk ev ziyaretimiz gerçekleşti. Bu ayın son haftası da ikinci ev ziyaretimiz olacak inşallah. Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin..

Merhaba arkadaşlar. Temmuz 2015'de başvurmuştuk biz Ankara'dan. Kız bebekte 55. Sıradayız hala. 7 ay önce aramıştım en son 62'ydi, hiç ilerlememiş sıra.
Okadar yavaş ki sinir bozucu.Ayda bir bebek bile verilmiyor.Onca bebek bizleri beklerken bizler de bebeksiz bekliyoruz.Artik hızlandırsalar,yani birşeyler yapsalar da bekleme süresi kısalsa bari.Beklemeye razı olarak girdik bu işe.Sadece biraz daha hızlansin. İnşallah yeni düzenleme getirilir.

Geçen gün çok güzel bir pijama takımı beğendik. Almadan edemedim :)) yatağıma serdim biraz önce baktım uzun uzun. Sanki birazdan banyosunu yaptırıp bebeyağını sürücem ve pijamasını giydircem kızımın. Sonrada aramıza alıp tatlı rüyalara dalıcaz. Ahh o günler çabuk gelse. Mis kokusunu içime çeksem yavrumun :anne:

Merhaba arkadaşlar
Sizleri okudukça, inancınızı, güzel yorumlarınızı, meleklerine kavuşanların o eşsiz duygularını gördükçe dünyanın hala yaşanılır bir yer olduğuna olan inancım artıyor. İyi ki varsınız..
Biz de Aralık 2016'da başvurumuzu yaptık ve ilk ev ziyaretimiz gerçekleşti. Bu ayın son haftası da ikinci ev ziyaretimiz olacak inşallah. Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin..
Neden 2 ev ziyareti olacak ki?

Okadar yavaş ki sinir bozucu.Ayda bir bebek bile verilmiyor.Onca bebek bizleri beklerken bizler de bebeksiz bekliyoruz.Artik hızlandırsalar,yani birşeyler yapsalar da bekleme süresi kısalsa bari.Beklemeye razı olarak girdik bu işe.Sadece biraz daha hızlansin. İnşallah yeni düzenleme getirilir.

Bebek gelmiyormuş, onun için bu kadar çok sıra. Erkekte ilerlemiş ama baya 7 ayda 45'ten 26'ya düşmüşüz. Ama kız istediğimiz için dilekçe vereceğiz, erkek sırasından çıkacağız.

Bilmiyorum Ki uzmanımız ilk ev ziyaretine geldiğinde toplam 3 kez ev ziyareti olacağını söyledi bize bu ilkiydi ikincisi de diğer ayda olacak dedi. Sırası açıklanan arkadaşlara açıklanmadan önce sadece bir kere mi ev ziyareti yapılmıştı Ki?
Benim bildiğim ve hep duyduğum kadarıyla 1 defa ev ziyareti oluyor, sonra onay mektubu alıyorsunuz ve sıranızı öğreniyorsunuz. Bebek geldikten sonra o bir yıl içinde 4 ev ziyareti oluyor.

Benim bildiğim ve hep duyduğum kadarıyla 1 defa ev ziyareti oluyor, sonra onay mektubu alıyorsunuz ve sıranızı öğreniyorsunuz. Bebek geldikten sonra o bir yıl içinde 4 ev ziyareti oluyor.
O zaman bizim burada farklı uygulanıyor. Bize söylenen böyle çünkü. Sonrasında onay mektubu ve sıra öğrenme olacak dedi.

O zaman bizim burada farklı uygulanıyor. Bize söylenen böyle çünkü. Sonrasında onay mektubu ve sıra öğrenme olacak dedi.
Iyice karıştı demekki farklı uygulamalar olabiliyo. Posedürler önemli değil aslında kuzıcuklarımıza kavuşalımda :))

bizede bir kere gelindi ...ama ilden ile prosedür değişiyor

Evet Van'da kız bebek bulunmuş. Bakalım kimin evini şenlendirecek, tez zamanda sıcacık yuvasına kavuşsun inşallah kuzucuk.

kızlar çok stresliyim ...çok kötüyümmm....uyuyamıyorummm strestennn....bebişim gelcekmi acaba bugün yarın haber gelirmi acaba diye düşünmekten gerim gerim geriliyormmm sterese girdim artık gelsin yaaaaaaaa..... :KK12::KK12::KK12::KK12:..... offfff offfff....gel artıkkkk :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

kızlar çok stresliyim ...çok kötüyümmm....uyuyamıyorummm strestennn....bebişim gelcekmi acaba bugün yarın haber gelirmi acaba diye düşünmekten gerim gerim geriliyormmm sterese girdim artık gelsin yaaaaaaaa..... :KK12::KK12::KK12::KK12:..... offfff offfff....gel artıkkkk :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Seni çok iyi anlıyorum canım, sakin olmaya çalış gönlünü ferah tut desemde uygulamak çok zordur eminim, bir nevi doğum sancısı gibi :) tez zamanda sağlıcakla kavuş kuzuna hayırlısıyla inşallah.
hazırlıklarla oyalanmaya çalış eksiklerin varsa onları tamamla, boş kalmamaya çalış insan boş kaldıkça vesvese yapıyor.

Seni çok iyi anlıyorum canım, sakin olmaya çalış gönlünü ferah tut desemde uygulamak çok zordur eminim, bir nevi doğum sancısı gibi :) tez zamanda sağlıcakla kavuş kuzuna hayırlısıyla inşallah.
hazırlıklarla oyalanmaya çalış eksiklerin varsa onları tamamla, boş kalmamaya çalış insan boş kaldıkça vesvese yapıyor.
ne yaptığımı hiç bilmiyorum....acayip stres var ...ağlamak geliyo içimden bi tuhafım yaaa....temizliğe vurdum kendimi eksikleri bitti kuzumun....gerçekten burda bazı arkadaşlar da aynıydı gerçekten bizlerde kalben doğum sancısı olurmu diyordum ama sıra bana gelince anladım doğum sancısı olurmuş.....geceler sabah olmuyor uykusuzluk ağlak olmak ayyy....hayırlısıyla gelsin artık :KK12::KK12::KK12::KK17::KK17::KK17:

kızlar çok stresliyim ...çok kötüyümmm....uyuyamıyorummm strestennn....bebişim gelcekmi acaba bugün yarın haber gelirmi acaba diye düşünmekten gerim gerim geriliyormmm sterese girdim artık gelsin yaaaaaaaa..... :KK12::KK12::KK12::KK12:..... offfff ayni stres ayni heyecan hepsini yasadim cnm ama simdi sanki hic o gunleri yasamamisim kizim yanimda kollarimda buyuyo her gecen gun dahada baglaniyoruz birbirimize... hepsi gececek yavrun gelecek hepsini unutacaksin bu defa baska streslerin uykusuz gecelerin olacak acaba hastami aciktimi usudumu derken gunler gececek koklamaya doyamayacaksin . insallah en kisa zamanda sende anneligi yasayacaksin . beklemedigin bir anda calacak telefonun ve o mutlu haberi alacaksin heyecandan titreyecek ellerin ve aksama yavrun kollarinda insallah. dualarim seninle

Sakin ol diyeceğim ama nasıl sakin olunur bilmiyorum. Sıram çok yakın değil ama inan ben de aynıyım.Ne uykum kaldı ne sükunet.. Çok huzursuzum, özellikle şu bir aydır mahvoldum. Dışarı çık diyorlar ama eve kapandim.Degisik ortamlara girmeye çalış,ne biliyim mağaza gez,kitap oku..Fikir vermek kolay tabii..Rabbim bir an evvel nasip etsin inşallah..

Sakin ol diyeceğim ama nasıl sakin olunur bilmiyorum. Sıram çok yakın değil ama inan ben de aynıyım.Ne uykum kaldı ne sükunet.. Çok huzursuzum, özellikle şu bir aydır mahvoldum. Dışarı çık diyorlar ama eve kapandim.Degisik ortamlara girmeye çalış,ne biliyim mağaza gez,kitap oku..Fikir vermek kolay tabii..Rabbim bir an evvel nasip etsin inşallah..
aminnnnn....yoksa kızım gelmeden hastanelik olucammm

gelsinde ozaman strese razıyım....kokusuyla rahatlarım...inşallah dediğin gibi olur ....saol canım benim....sende kuzunla sağlıklı güzel günlerin olsun inşallah

Back