kızlar çok stresliyim ...çok kötüyümmm....uyuyamıyorummm strestennn....bebişim gelcekmi acaba bugün yarın haber gelirmi acaba diye düşünmekten gerim gerim geriliyormmm sterese girdim artık gelsin yaaaaaaaa.......... offfff offfff....gel artıkkkk
Sıranız kaçtı acaba?gelsinde ozaman strese razıyım....kokusuyla rahatlarım...inşallah dediğin gibi olur ....saol canım benim....sende kuzunla sağlıklı güzel günlerin olsun inşallah
ayyyy inşallahhh ..... rabbim sizede nasip etsin inşallah herkese nasip etsin ....stres tatlı telaş tuhaf bir haldeyimmm ...Canım stres yapma , bak ne güzel sıra sana gelmiş ve sen her an bebeğinin haberini alabilirsin. Ya ben , daha başvuralı 2 ay oldu, keşke senin yerinde olsaydım sıra bana gelmiş olsaydı , daha çooookkk bekleyeceğim . Bak ne güzel bir sürü yol almışsın sonuna kadar gelmişsin , senin için mutlu son çok yakın. Rahat ol , başka şeylerle uğraşmaya çalış , kuaföre git , oturmalara git , gez toz , bi bakmışsın telefon çalmış ve mutlu haber gelmiiişşşş
Sansinizi arttiriyorsunuz il dışından evlat edinme talebinde bulunurak. Terk riza konusunda ben de sizin gibi tereddutteydim burdaki arkadaslarim cok destek oldu bana sagolsunlar. Artik terk bebegin kuruma gelmesi cok dusuk bir olasilik... Biz de uzmanimiza terk bebek istiyoruz secenegini sundugumuzda bize "surenizi uzatmaktan baska ise yaramaz "demişti. Hakliydi da. Düşünüyorum da bes veya alti sene evlat hasreti ceken bizler icin cok uzun bir sure. Aklınıza takilan soru rizali olunca ya ailesi isterse?? Mi. Boyleyse eger hic bosa üzülmeyin derim ben. Sonucta boyle bir risk terk bebekte de var. Rizali evlat edindirme de devlet aileye bebege bakmasi icin her sikki sunuyor, kurumda bırakabileceğini soyluyor, aile bunun icin sure bile veriyor.Ama bebegini istemeyen biri ne derseniz deyin gene de vazgecmiyor kararindan.Bi de İl dışına da evet dersek sıramız çabuk mu geliyor , nasıl oluyo ki acaba ?
Sansinizi arttiriyorsunuz il dışından evlat edinme talebinde bulunurak. Terk riza konusunda ben de sizin gibi tereddutteydim burdaki arkadaslarim cok destek oldu bana sagolsunlar. Artik terk bebegin kuruma gelmesi cok dusuk bir olasilik... Biz de uzmanimiza terk bebek istiyoruz secenegini sundugumuzda bize "surenizi uzatmaktan baska ise yaramaz "demişti. Hakliydi da. Düşünüyorum da bes veya alti sene evlat hasreti ceken bizler icin cok uzun bir sure. Aklınıza takilan soru rizali olunca ya ailesi isterse?? Mi. Boyleyse eger hic bosa üzülmeyin derim ben. Sonucta boyle bir risk terk bebekte de var. Rizali evlat edindirme de devlet aileye bebege bakmasi icin her sikki sunuyor, kurumda bırakabileceğini soyluyor, aile bunun icin sure bile veriyor.Ama bebegini istemeyen biri ne derseniz deyin gene de vazgecmiyor kararindan.
Baska ildeki bir uzmanimiz bu konu hakkında "ben aileye bütün seçenekleri sunuyorim dogae dogmaz kurumda iki ay bekletiyorum,bu sure zarfinda anneyi ve yakinlarini defalarca kuruma cagiriyorum ,emin misiniz?diye soruyorum ve aldigim netice basta ne ise kararlari sonda da o oluyor bırakmak istiyorlar ve de birakanlarin bir daha döndüğünü gormedim çalıştığım sure zarfinda"demişti.
Yureginizi ferah tutun,hep olumlu düşünün. Zaten buradaki arkadaşlarımız zamanla o korkulu dusunceleri yok etmeye o kadar yardimci oluyor ki.... Siz sadece bebeginizi kucaginiza almaya odaklanin.
canım terk dersen çok beklersin ....terk artık çok zormuş heryerde kamera olduğu için kimse bırakmıyor korkuyor cezasıda çok ....onun için terk zor malesef ...ama size sıra gelince terk denk gelir oda şansınıza ...Ya kızlar , kafam karışıkbi yardımcı olsanız , Acaba diyorum Terk-Rıza seçeneğini değiştirip de sadece Terk mi yapsam kaydımı , Bi de İl dışına hayır demiştik , Evet olarak mı değiştirsem. Ne dersiniz. İl dışı olunca çok uzak şehirlerden çağırma ihtimali var mı , yoksa yakın şehirlerden mi haber geliyor.
ayyy hayırlı olsun....çok sevindimmmm....darısı başımıza ....sağlıkla büyütün yavrunuzu.....ama lütfen müsait bi zamanınızda kavuşmanızı o güzel duyguları paylaşın bizimle ....bizde okuyunca mutlu oluyoruz ...arkadaşlar bende yavruma kavuştum darısı sıra bekleyen sizlerin olsun. sıradan düşebilirsiniz
canım terk dersen çok beklersin ....terk artık çok zormuş heryerde kamera olduğu için kimse bırakmıyor korkuyor cezasıda çok ....onun için terk zor malesef ...ama size sıra gelince terk denk gelir oda şansınıza ...
Rica ederim ne demek ben de ilk zamanlar basvuru yapmaya giderken cok korkmustum. Ne zaman ki hastane islerini hallettik evtak teslim ettik her seyi unutu verdim. Sadece kizimin gelmesine yogunlastim. Bir de riza ile evlat edinen ilk aile bizler olmayacağız boyle evlat edinen binlerce aile var. Terk/riza konusuna hic takilmayin o yavru sizin kismetinizde kaderinizde idi ve de sizin yavrunuz olacakti o yuzden sizi secti/sececek. Guzel hayaller,umutlar guzel gunleri getirir. Karamsarlığı silin hayatınızdan ne guzel boyle bir olaya vesile olmuşken bu konulara hic takilmayin.Canımm çok sağol ne güzel yazmışsın üşenmeden , içimi rahatlattın valla . Evet ben de rızalı olunca ailesi bir gün pişman olup tekrar ister diye çooookkk korkuyorum, o yüzden Terk mi olsa acaba diyorum işte. Ama bu seferde senin dediğin gibi çok zaman beklemek gerekirse o da çok zor. Artık yapacak bişey yok kısmetimizde Terk mi Rıza mı hangisi varsa öyle olsun. ALLAH korktuklarımıza uğratmasın inşallaahhhh
biraz rahatladım gibi :) il dışıda ilerletebilir sıranı ....ama sen ne yaparsan yap kısmetine hangi bebiş düştüyse ozaman gelecek....benim bir arkadaş var burdan...sırası 3 dü ....bekliyordu daha çok var dedi ertesi gün tlf çaldı bebeğimiz var gelin görün diye 2 kişden biri dondurmuş sırasını....biri vazgeçmiş....sıra arkadaşa gelmiş otomatik olarak ....kısmet arkadaşınmış o yavrunun annesi olmak..arkadaş diyor kendim doğursam bu kadar sevemezdim :) .....çok tatlı şimdi 3 yaşında mahkemede bitti artık onların .....2 buçuk aylık gelmişti....çok tatlı....yani demem o ki....kısmet kısmet kısmet .....Evet canım artık kısmetimizde ne varsa o olsun. Değiştirmeyeceğim kriterlerimi ama il dışı seçeneğine evet diyebilirim. ALLAH hepimize hayırlı bir bebekler nasip etsin inşallah.. Sen nasılsın biraz daha rahatsındır inş.
Cok sevindimm adinizaa Allah saglikla,mutlulukla buyumesini nasip etsin. En yakin zamanda duygularinizi bizimle paylasmanizi bekliyoruz:)) Hayirli olsunarkadaşlar bende yavruma kavuştum darısı sıra bekleyen sizlerin olsun. sıradan düşebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?