• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Hayatışıltısı

merhaba bende evladına kavuşmak isteyenlerdenim lütfen banada bilgi verirmisiniz merak ediyorum nerden başvurdunuz kaçıncı sıradasınız

Günaydın Anelya :)

Ben İzmir'den başvurmuştum, bsşvurduktan 20 ay sonra kızımı kucağıma aldım. 3,5 aydır anneyim :)

merhabalar,
bu başlığı takip edip aralarda okumak içten içe sevinçlerinizi paylaşmak ben de alışkanlık oldu artık :) sırası yaklaşanlarla seviniyorum, meleğine kavuşanlarla oturup ağlıyorum mutluluktan. hepiniz minik kuzularınızla huzurlu hayatlar yaşayın inşallah, bekleyenlerin de sırası çabuçak gelsin, günleriniz güzel geçsin:anne::KK200:

Merhaba arkadaşlar.. 8ay önce başvurduk ve ev ziyareti dışında tüm gorusmeler bitti.İki buçuk aydır ev ziyareti için aranmayı bekliyoruz. Neden bu kadar uzadı diye endiseliyim. Yaz ayları diye mi hala gelmedi acaba?Bir fikri olan var mı?

Merhaba arkadaşlar.. 8ay önce başvurduk ve ev ziyareti dışında tüm gorusmeler bitti.İki buçuk aydır ev ziyareti için aranmayı bekliyoruz. Neden bu kadar uzadı diye endiseliyim. Yaz ayları diye mi hala gelmedi acaba?Bir fikri olan var mı?
Merhaba, bizim başvuru üzerinden çok zaman geçti şuan prosedürler değişmidir bilemiyorum. Uzmandan uzmana da değişebilir belki. Ama bizim ev ziyareti başvuru tarihinden 8 ay sonra oldu sırayı da 10 ay gibi bir süre sonra öğrendik. Zaten sıralar başvuru tarihinizden itibaren işliyor biliyorsunuz sıra konusunda bir kaybınız olmuyor. Sadece sırayı öğrenemiyorsunuz. Merak etmeyin. Prosedürler uzun beklemek çok zor ama sonu güzel olucak inşallah.

Uzmanlar yazın yıllık izinlerini kullandıkları için uzayabi liyör işlemler arkadaşım. Çabucak gelsin minnos un insallahh...

Bugün kurumdan aradılar ve doğum izninizden sonra bebeğe kim bakacak diye sordular? Ev kredimiz olduğu için çalışmak zorundayım..ailemden destek alacağım veya bakıcı arastiracagiz bu konuda henüz net bir durum yok dedim..kendisi de çalışmayıp siz bakarsanız veya bakıcı tutarsanız gecinemezsiniz dedi? 2025 yilina dogru kredi miktariniz da aryacak vb dedi...Kayinvalidemi de arayıp sormuşlar, bakmam demiş... Şuan çok kotuyum..Ne yapayım anne olmak hakkım değil mi...

Bende bugün kurumu aradım sıram düşmüş mü?öğrenmek için sıram hala 6 da 3 aydır ortalama bebek ne zaman gelir diye sorduğumda 3-4 yıl beklersiniz dedi kalbime kurşun yemiş gibi oldum erkek istersek sıramız 2 olacakmış ama biz ısrarla kız istiyoruz.8 aydır bekliyoruz 3-4 yıl çok uzun bir zaman nasıl beklenir bu kadar yıl çok üzgünüm.

Bugün kurumdan aradılar ve doğum izninizden sonra bebeğe kim bakacak diye sordular? Ev kredimiz olduğu için çalışmak zorundayım..ailemden destek alacağım veya bakıcı arastiracagiz bu konuda henüz net bir durum yok dedim..kendisi de çalışmayıp siz bakarsanız veya bakıcı tutarsanız gecinemezsiniz dedi? 2025 yilina dogru kredi miktariniz da aryacak vb dedi...Kayinvalidemi de arayıp sormuşlar, bakmam demiş... Şuan çok kotuyum..Ne yapayım anne olmak hakkım değil mi...
canım moralini bozma. bu aşılmayacak bir problem değildir diye düşünüyorum. kv ile daha önce konuşmuş muydunuz? başka bir akraban var mı bakabilecek?

canım moralini bozma. bu aşılmayacak bir problem değildir diye düşünüyorum. kv ile daha önce konuşmuş muydunuz? başka bir akraban var mı bakabilecek?
Teşekkürler, kv ile öncesinde görüşme mistik, fakat bugün eşim tekrar kuruma gitti, raporun hazirlanip hazirlanmadigini sorma bahanesi ile...kendisine raporun dün hazırlanip gonderildigini ve kendisi açısından olumsuz bir durum olmadığını söylemiş danışman.. İki hafta sonra raporunuzun anakaraya ulaşıp ulaşmadığını sorun demiş.. Ve bu konudan bahsetmemiş..inşallah hayırlısı olur...benim ve hepimiz için...

Bence endişelenme arkadaşım.Ben de şuan çalışmıyorum ve aman aman harika bir durumda değiliz.Bugunumuze şükür diyoruz.Uzmanımız maddiyattan korkmayın dedi.En önemsiz olan maddiyat dedi.Bin TL ile geçinene bile bebek verdik,başka sorunlar olmasın dedi.Ama okuyunca kayınvalideye kizdim...Bunlar çözülecek sorunlar üzülmeyin..

Hu huuuu arkadaşlarım bizi en iyi bizler anlarız boş bırakmayalım topiği lütfen sıralarınız ne durmda
Selam kaderdaşım sıralar pek ilerlemiyor.Kaç aydır aynı sıradayız bekleme süremiz uzamaz inş diye dua ediyorum.Ben ve tüm bekleyen arkadaşlarıma rabbimden sabır diliyorum.Topik sessiz baya. Listeyi düzenlemeyi bilen arkadaşlar varsa yapsınlar.Bazı arkadaşlarımız üyeliğini iptal etti topiğe girmiyor artık.

Arkadaşlar öncelikle merhaba inşallah en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşuruz.benim sormak istediğim bişey var evlat edinmek için en az kaç yıllık evli olmak gerek biz 3 yıllık evliyiz ben 29 eşim 33 yaşında beklememiz gerek başvuru icin

Günaydın Anelya :)

Ben İzmir'den başvurmuştum, bsşvurduktan 20 ay sonra kızımı kucağıma aldım. 3,5 aydır anneyim :)

merhaba hayatışıltısı cevabın için teşekkürler. merak ettiğim birkaç soru daha var aslında sıra size geldiğinde bebeğiniz başka şehirden çıktıysa sizi oraya mı götürüyorlar yoksa bebek mi getiriliyor. ayrıca tüm işlemler bitince hadi bebeğinizi alıp gidin mi diyorlar bu kadar mı yoksa onlarda sizinle eve geliyormu ?

bakmasa bile bakarım diyebilirdi kayınvaliden

zaman ne cabuk geçior 40 gunlukdu onu kucağıma aldığımda kucucuktı zayıf 40 gunlk 3kilocukdu yeni doğmuş bir bebekten bile zayıftı o gelince benimde esas mucadelem başladı aslında anne olmayı bana öğretti guzel oğlum bana iyiki benimsin bana geldin buyumeni izlemek çok guzel Allahıma binlerce şukur yollarımız kesiştiği için birtanem herşeyim canımın içi oğlum şimdi 6 cı ayımıza gircez tosuncuk olduk 8 kiloyuz çok şukur inş en kısa zamanda yavrularınıza kavuşur bu duyguyu tadarsınız ......

Back