Çok heyecanlı ve kavuşmanın arefesi...şimdiden sonsuz mutluluklar, Allah saglicakla kavuşmayı nasip etsin...merhaba kizlar siramiz 1 oldu cok az kaldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok heyecanlı ve kavuşmanın arefesi...şimdiden sonsuz mutluluklar, Allah saglicakla kavuşmayı nasip etsin...merhaba kizlar siramiz 1 oldu cok az kaldi
Hayatışıltısı
merhaba bende evladına kavuşmak isteyenlerdenim lütfen banada bilgi verirmisiniz merak ediyorum nerden başvurdunuz kaçıncı sıradasınız
Merhaba, bizim başvuru üzerinden çok zaman geçti şuan prosedürler değişmidir bilemiyorum. Uzmandan uzmana da değişebilir belki. Ama bizim ev ziyareti başvuru tarihinden 8 ay sonra oldu sırayı da 10 ay gibi bir süre sonra öğrendik. Zaten sıralar başvuru tarihinizden itibaren işliyor biliyorsunuz sıra konusunda bir kaybınız olmuyor. Sadece sırayı öğrenemiyorsunuz. Merak etmeyin. Prosedürler uzun beklemek çok zor ama sonu güzel olucak inşallah.Merhaba arkadaşlar.. 8ay önce başvurduk ve ev ziyareti dışında tüm gorusmeler bitti.İki buçuk aydır ev ziyareti için aranmayı bekliyoruz. Neden bu kadar uzadı diye endiseliyim. Yaz ayları diye mi hala gelmedi acaba?Bir fikri olan var mı?
Uzmanlar yazın yıllık izinlerini kullandıkları için uzayabi liyör işlemler arkadaşım. Çabucak gelsin minnos un insallahh...Merhaba arkadaşlar.. 8ay önce başvurduk ve ev ziyareti dışında tüm gorusmeler bitti.İki buçuk aydır ev ziyareti için aranmayı bekliyoruz. Neden bu kadar uzadı diye endiseliyim. Yaz ayları diye mi hala gelmedi acaba?Bir fikri olan var mı?
Tskrlr cevap verdiğiniz için. İnşallah bekleyen herkes çabucak kavuşur.Uzmanlar yazın yıllık izinlerini kullandıkları için uzayabi liyör işlemler arkadaşım. Çabucak gelsin minnos un insallahh...
canım moralini bozma. bu aşılmayacak bir problem değildir diye düşünüyorum. kv ile daha önce konuşmuş muydunuz? başka bir akraban var mı bakabilecek?Bugün kurumdan aradılar ve doğum izninizden sonra bebeğe kim bakacak diye sordular? Ev kredimiz olduğu için çalışmak zorundayım..ailemden destek alacağım veya bakıcı arastiracagiz bu konuda henüz net bir durum yok dedim..kendisi de çalışmayıp siz bakarsanız veya bakıcı tutarsanız gecinemezsiniz dedi? 2025 yilina dogru kredi miktariniz da aryacak vb dedi...Kayinvalidemi de arayıp sormuşlar, bakmam demiş... Şuan çok kotuyum..Ne yapayım anne olmak hakkım değil mi...
Teşekkürler, kv ile öncesinde görüşme mistik, fakat bugün eşim tekrar kuruma gitti, raporun hazirlanip hazirlanmadigini sorma bahanesi ile...kendisine raporun dün hazırlanip gonderildigini ve kendisi açısından olumsuz bir durum olmadığını söylemiş danışman.. İki hafta sonra raporunuzun anakaraya ulaşıp ulaşmadığını sorun demiş.. Ve bu konudan bahsetmemiş..inşallah hayırlısı olur...benim ve hepimiz için...canım moralini bozma. bu aşılmayacak bir problem değildir diye düşünüyorum. kv ile daha önce konuşmuş muydunuz? başka bir akraban var mı bakabilecek?
Evet arkadasim kimse yazmiyor listede yapilmiyor hergun bakiyorum ama hic yazan kimse yok sessizlesti cok topikHayırlı akşamlar arkadaşlar eskisi kadar yazılmıyor artık topipe kimseler girmiyor mu listeyi hazırlayan arkadaşlarımız nerdesiniz
Bence endişelenme arkadaşım.Ben de şuan çalışmıyorum ve aman aman harika bir durumda değiliz.Bugunumuze şükür diyoruz.Uzmanımız maddiyattan korkmayın dedi.En önemsiz olan maddiyat dedi.Bin TL ile geçinene bile bebek verdik,başka sorunlar olmasın dedi.Ama okuyunca kayınvalideye kizdim...Bunlar çözülecek sorunlar üzülmeyin..Bugün kurumdan aradılar ve doğum izninizden sonra bebeğe kim bakacak diye sordular? Ev kredimiz olduğu için çalışmak zorundayım..ailemden destek alacağım veya bakıcı arastiracagiz bu konuda henüz net bir durum yok dedim..kendisi de çalışmayıp siz bakarsanız veya bakıcı tutarsanız gecinemezsiniz dedi? 2025 yilina dogru kredi miktariniz da aryacak vb dedi...Kayinvalidemi de arayıp sormuşlar, bakmam demiş... Şuan çok kotuyum..Ne yapayım anne olmak hakkım değil mi...
Selam kaderdaşım sıralar pek ilerlemiyor.Kaç aydır aynı sıradayız bekleme süremiz uzamaz inş diye dua ediyorum.Ben ve tüm bekleyen arkadaşlarıma rabbimden sabır diliyorum.Topik sessiz baya. Listeyi düzenlemeyi bilen arkadaşlar varsa yapsınlar.Bazı arkadaşlarımız üyeliğini iptal etti topiğe girmiyor artık.Hu huuuu arkadaşlarım bizi en iyi bizler anlarız boş bırakmayalım topiği lütfen sıralarınız ne durmda
Günaydın Anelya :)
Ben İzmir'den başvurmuştum, bsşvurduktan 20 ay sonra kızımı kucağıma aldım. 3,5 aydır anneyim :)
bakmasa bile bakarım diyebilirdi kayınvalidenBugün kurumdan aradılar ve doğum izninizden sonra bebeğe kim bakacak diye sordular? Ev kredimiz olduğu için çalışmak zorundayım..ailemden destek alacağım veya bakıcı arastiracagiz bu konuda henüz net bir durum yok dedim..kendisi de çalışmayıp siz bakarsanız veya bakıcı tutarsanız gecinemezsiniz dedi? 2025 yilina dogru kredi miktariniz da aryacak vb dedi...Kayinvalidemi de arayıp sormuşlar, bakmam demiş... Şuan çok kotuyum..Ne yapayım anne olmak hakkım değil mi...