Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz icinherşehir de değişiyor, bazı şehirlerde ayrı ayrı sıra söylüyorlar. ama mesela İzmir'de terk/rıza aynı sırada, belki sadece terk bekleyene ayrı söylüyorlrdır bilmiyorum onu da
Merhaba, her iki esin de 30 yaşını doldurmuş olması veya 5 yıllık evli olması gerekiyor bu kriterde 0-1 yas aralığı bebek sahibi olabiliyorsunuz....40 yaşından sonra ise 1 yaş ve üzeri bebek sahibi olabiliyorsunuz...(evli çiftlerde belirli bir yas farkından sonra yas ortalaması da dikkate aliniyirmus) ornegin 42 yasında iseniz 2 yasında (42-40=2) vb. Seklinde bir hesaplamaya gore yaş kriterinde bebek yerleştiriliyor...şimdiden hayırlısı olsun...Arkadaslar evlat edinme icin her iki esinde 40 yasin altinda mi olmasi gerekiyor varmi bilginiz?
Ben 40 in altinda bile olsan esim 40 in ustundeyse 1 yas ustu aliyoruz.ikimzde 30 ustu oldugumiz icin 5 yil evlilik sarti yok dgrumu anladm ?Merhaba, her iki esin de 30 yaşını doldurmuş olması veya 5 yıllık evli olması gerekiyor bu kriterde 0-1 yas aralığı bebek sahibi olabiliyorsunuz....40 yaşından sonra ise 1 yaş ve üzeri bebek sahibi olabiliyorsunuz...(evli çiftlerde belirli bir yas farkından sonra yas ortalaması da dikkate aliniyirmus) ornegin 42 yasında iseniz 2 yasında (42-40=2) vb. Seklinde bir hesaplamaya gore yaş kriterinde bebek yerleştiriliyor...şimdiden hayırlısı olsun...
Evet, doğru. Sizin için 5 yıl evli olma şartı yok.Ben 40 in altinda bile olsan esim 40 in ustundeyse 1 yas ustu aliyoruz.ikimzde 30 ustu oldugumiz icin 5 yil evlilik sarti yok dgrumu anladm ?
Cnm ciftlerden biri 40 yas altiysa onu baz aliyorlar bizde benim yasim 35 old. esimde 41 oldugu icin benim yasimi baz aldilar..Ben 40 in altinda bile olsan esim 40 in ustundeyse 1 yas ustu aliyoruz.ikimzde 30 ustu oldugumiz icin 5 yil evlilik sarti yok dgrumu anladm ?
Yani 0.1 alabiliyrz o zaman peki ort ne kdr bekleniyor ve en az beklenen iller neresi fikri olan var miCnm ciftlerden biri 40 yas altiysa onu baz aliyorlar bizde benim yasim 35 old. esimde 41 oldugu icin benim yasimi baz aldilar..
Teşekkür edrimherşehir de değişiyor, bazı şehirlerde ayrı ayrı sıra söylüyorlar. ama mesela İzmir'de terk/rıza aynı sırada, belki sadece terk bekleyene ayrı söylüyorlrdır bilmiyorum onu da
Aslında listeye bakarsan kafanda birşeyler oluşur. Ama senin seçeneğin de belirleyici. Kız bebek, terk bebek bunlar bekleme süreni uzatabilir. Kız erkek farketmez ve rızalı bebek de olabilir dersen daha az beklersin.Şehir bazında değilse ortalamaya bulursak aşağı yukarı 2 sene dıyebılırmıyız?
Canım uzmanına aradığında sorabilirsin. Ben en son aradığımda sıram çok az düşmüştü. Bana dedi ki bu liste karışık terk isteyen de var. Yani rızalı bebek geldiğinde sıradan bakıyoruz. Terkleri atlıyoruz. Sana verdiğim sıradan 10 kişi düşük olarak bak dedi.Arkadaşlar bize söylenen sıraların içinde terk rıza biraradami bilgisi olan varmı
Rizali bebek ne demek yani gercek anne babasi istedigi an geri alabilirmo demek?
Biyolojik anne babanin takrar velayeti alma gbi yasal bir hakki?
Çok heyecanlı her an arayabilirler o zaman. Ne mutlu size. Darısı bizlere olur inşallah.merhaba kizlar siramiz 1 oldu cok az kaldi
merhaba arzu hanım hangi şehirden başvuru yapmıştınız acabamerhaba kizlar siramiz 1 oldu cok az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?