Hayir olsun insallah.Rüyamda kızım gelmiş ve onunla yatıyorduk... Üşümesin diye sarılıp üstünü örtüyordum. Çok heyecanlı uyandım sabah. Sanki gerçekti
terk rıza saol canımmm inşallah en yakın zamanda gelirrr bebeğimmm çok heyecanlıyımCok sevindim canm gozun aydin.
İnsallah yaza kalmaz gelir.belli olmaz siran cok yakin.
Buarada sadece terkimi bekliyosun
Yaa ne guzel bir haber insallah rabbim bizlerede nasip ederKızlar Nasilsiniz kimler bebeğine kavuştu neler oluyor tam takip edemiyorum.. Kızımla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.. Kavuşan başvuru yapan herkese hayırlı olsun.. Bu arada sizlere haberim var.. Kızım geldikten cok kısa bir süre sonra hamile kalmışım kızım kısmeti ile gelmiş..
maşallah yavrun kısmetiyle gelmiş :) belliki kardeş istemiş.rabbim bi çırpıda hamileliğini geçirmeyi nasip etsin .çok sevindim yaaKızlar Nasilsiniz kimler bebeğine kavuştu neler oluyor tam takip edemiyorum.. Kızımla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.. Kavuşan başvuru yapan herkese hayırlı olsun.. Bu arada sizlere haberim var.. Kızım geldikten cok kısa bir süre sonra hamile kalmışım kızım kısmeti ile gelmiş..
Canm ben sordum biliyosun istanbuldanim bende.sordum ama soylemedi uzman.bu arada kuruma gidip yeni başvuran görüşmeleri olan arkadaşlar en son hangi yıl ve aya bebek verdikleri konusunda bizim için biraz kulak kabartsanıza... gerçi orada heyecan ve stresten pek mumkun olmuyor ama olurda olursa..
Ahh ahh o gecmis sayfalar olmasa bende suan burda olmazdim heralde.geçmiş yazılara gidip bebeğe kavuşanların hikayesını okumak çok iyi geliyor...tek tek arıyorum bakıyorum heyecanlanıyorum ağlıyorum..sevgilizaman ın bebegi için aradıklarında onu rüyasında görüp hissetmesi çok etkiledi beni..ne kadar candan nekadar samimi..çok heyecanlandırdı beni .. gerçi o hastane olayı da bi okadar uzdu ama hersey güzel olduya sonunda süper.. sevgili citcitlenbik senin hikayeni aradım ama bulamadım yaklaşık aynı zamanlarda kavuşmuşsunuz da..gerci sen de bir ruya sonrası yaklasık ayı bulmadan kavuşmuşsun ogluna hatta dedimki bende gördüm benide çagırdılar yoksa???? bıraz kut kut attı kalbım hergün birinin hikayesini okuyorum.bazen diyorumki kızım sen kendine sadece evcilik kurmaya calışıyorsun diyor morelimi bozuyorum ama sonra okuyorum ve hakketen terapi gibi kavuşma hikayeleri ..
Hayirli olsunnn.Rabbim bizlerede nasip etsin.bizede dua et canmKızlar Nasilsiniz kimler bebeğine kavuştu neler oluyor tam takip edemiyorum.. Kızımla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.. Kavuşan başvuru yapan herkese hayırlı olsun.. Bu arada sizlere haberim var.. Kızım geldikten cok kısa bir süre sonra hamile kalmışım kızım kısmeti ile gelmiş..
iyi akşamlar cnm sen nerden başvurdun? listede göremedim seni . istersen ekleyelim seni de :)Iyi akşamlar birşey sormak istiyorum sirami öğrendim 50. Sıra sizce seneye mi gelir
Off nie cevap vermezlerki i yuzden diyorum gidenler daha sansli ben gorusme vs gibi islemlerde tanimiyordum bu siteyi ..tanisaydim daha bilincli olur herseyi sorardim..hatta esime de 2.kez sordurturdum.. Oyuzden gorusmede akliniza ne takilirsa sorun kardeslerCanm ben sordum biliyosun istanbuldanim bende.sordum ama soylemedi uzman.
Sen ogrenirsen erkek bebegide sor olurmu bizimlede paylas.
Sirasini ogrenmek icin arayan arkadaslar sorun lutfen bu ay nezmanin basvurulari yerlestirildi diye.
Kurumlar cok kalabalik haliyle soruda sorulmuyo
Istanbuldan sira ogrendigimde 29 idi 6 ay oldu 13 um yada 6 yim orasi muaallak ama sen 13 say .. Sehir cok etkiliyorIyi akşamlar birşey sormak istiyorum sirami öğrendim 50. Sıra sizce seneye mi gelir
Kızlar Nasilsiniz kimler bebeğine kavuştu neler oluyor tam takip edemiyorum.. Kızımla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.. Kavuşan başvuru yapan herkese hayırlı olsun.. Bu arada sizlere haberim var.. Kızım geldikten cok kısa bir süre sonra hamile kalmışım kızım kısmeti ile gelmiş..
bu arada kuruma gidip yeni başvuran görüşmeleri olan arkadaşlar en son hangi yıl ve aya bebek verdikleri konusunda bizim için biraz kulak kabartsanıza... gerçi orada heyecan ve stresten pek mumkun olmuyor ama olurda olursa..
İstanbuldami 2 bucuk sene beklemisleren son geçen gün bir arkadaş kızına kavuştu, ama neden anlayamadım 2,5 yıl olmuş maalesef. ondan sonra başvuran arkadaşlar daha önce kavuştu, muhakkak bişey vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?