Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kızlar Nasilsiniz kimler bebeğine kavuştu neler oluyor tam takip edemiyorum.. Kızımla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.. Kavuşan başvuru yapan herkese hayırlı olsun.. Bu arada sizlere haberim var.. Kızım geldikten cok kısa bir süre sonra hamile kalmışım kızım kısmeti ile gelmiş..

Yaa ne guzel bir haber insallah rabbim bizlerede nasip eder

maşallah yavrun kısmetiyle gelmiş :) belliki kardeş istemiş.rabbim bi çırpıda hamileliğini geçirmeyi nasip etsin .çok sevindim yaa

geçmiş yazılara gidip bebeğe kavuşanların hikayesını okumak çok iyi geliyor...tek tek arıyorum bakıyorum heyecanlanıyorum ağlıyorum..sevgili zaman ın bebegi için aradıklarında onu rüyasında görüp hissetmesi çok etkiledi beni..ne kadar candan nekadar samimi..çok heyecanlandırdı beni .. gerçi o hastane olayı da bi okadar uzdu ama hersey güzel olduya sonunda süper.. sevgili citcitlenbik senin hikayeni aradım ama bulamadım yaklaşık aynı zamanlarda kavuşmuşsunuz da..gerci sen de bir ruya sonrası yaklasık ayı bulmadan kavuşmuşsun ogluna hatta dedimki bende gördüm benide çagırdılar yoksa???? bıraz kut kut attı kalbımhergün birinin hikayesini okuyorum.bazen diyorumki kızım sen kendine sadece evcilik kurmaya calışıyorsun diyor morelimi bozuyorum ama sonra okuyorum ve hakketen terapi gibi kavuşma hikayeleri ..

Son düzenleme:
bu arada kuruma gidip yeni başvuran görüşmeleri olan arkadaşlar en son hangi yıl ve aya bebek verdikleri konusunda bizim için biraz kulak kabartsanıza... gerçi orada heyecan ve stresten pek mumkun olmuyor ama olurda olursa..

Canm ben sordum biliyosun istanbuldanim bende.sordum ama soylemedi uzman.
Sen ogrenirsen erkek bebegide sor olurmu bizimlede paylas.
Sirasini ogrenmek icin arayan arkadaslar sorun lutfen bu ay nezmanin basvurulari yerlestirildi diye.
Kurumlar cok kalabalik haliyle soruda sorulmuyo

Ahh ahh o gecmis sayfalar olmasa bende suan burda olmazdim heralde.
Okadar motive ve tesfik ettiki o yazilanlar yenidrn hayata tutundum diyebilirim

Hayirli olsunnn.Rabbim bizlerede nasip etsin.bizede dua et canm

Off nie cevap vermezlerki i yuzden diyorum gidenler daha sansli ben gorusme vs gibi islemlerde tanimiyordum bu siteyi ..tanisaydim daha bilincli olur herseyi sorardim..hatta esime de 2.kez sordurturdum.. Oyuzden gorusmede akliniza ne takilirsa sorun kardesler

hadi gözün aydın, ikisi birlikte büyüyecek ne güzel yaaa...

en son geçen gün bir arkadaş kızına kavuştu, ama neden anlayamadım 2,5 yıl olmuş maalesef. ondan sonra başvuran arkadaşlar daha önce kavuştu, muhakkak bişey vardır.

Arkadaslar gecmis sayfalarda bi kelime kullanilmisti.citlenbik arkadasimiz kazene msj atarak duzeltilmesini soylemisti keza bende.ama sadece msj atanlarin yazilari duzeltilmis sanirim.
Kelimeyi kullandigindan rahatsiz olan varsa kazene msj atin.rahatsizlikta drgil aslinda bi gunahsizin kalbini kirabilir hayatini etkileyebilir o kelime.
Bi ilgilenin canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…