• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaslar bugun telefonla aradilar. Yarin ev ziyaretine geleceklermis. Ev ziyaretinde neler oluyor ayrintili yazabilirmisiniz? Nelere dikkat edelim? Birde hangi saatlerde geliyorlar?

Cevabiniz icin simdiden cok tesekkurler :)
Hadi gozunuz aydin bu streste bitecek ne guzel bana geldiklerinde sanirim 16:30 filandi.. Hatta ben gun boyu herhalde bugun gelmeyecekler diye stres yaptim.. Biz evimize tasinali 2 gun olmustu..aygazim ocagim acik olmadigindan hazir birseyler aldirtmistim esime ama hic bir sey yemedi..birtek uzmanimiz geldi soforde gelecekti ama guvenlik almadigindan arabada kaldi disarida gibi sinirli biseyler soyledi dedim ben arayayim hemen yok yok dedi gerek yok.. Peki dedim bizde daha duzeni yeni anlayacagiz 2 gun oldu tasinali.. Salonum tamamen bostu mesela koltuklarim bile daha gelmemisti nereye oturalim dedi oturma odasini gosterdim iste hastane okul park uzakliklarini sordu..bebege oda yapacakmiyim diye sordu bende oturdugumuz yeri gostererek insallah burasi olacak dedim.. Daha sonra pencerelere bakti cocuk klidi alin dedi sonra evi gezelimmi dedi ustun koru bakti balkona cikti cam balkonda yaptirmaniz lazim ama acele etmeyin daha cok vaktiniz olacak dedi..10 dk ya surdu ya surmedi..tesekkur edip gitti

Ben o indirimi gordum magazasina girdim ama bebek ve cocukla ilgili hicbisey yoktu.sormadimda gorevliye.bidahakine iyice incelerim artik :))
Kiz bebekleri icin cook cesit var yaa.bayiliyorum pembe pembe.
Erkek bebekleri icin pek bisey yok gicik oluyorum.hep esohman alti ve ustu.ama kizbebeklerine tulumlarin uzerine bile tülden tütü yapmislar.cok hevesleniyorum oyle seylere.neyse artik kismet bende gelinime torunuma alirim :)))
Benim cevremdede hep erkek bebek sahibi var ama kravatlidir papyonludur seker seyler giydiriyorlar..bence artik erkeklerede baya tatli seyler yapiyorlar ama tabiki kizlar herzaman bu konuda daha sansli;)

Yaa tabii zevkler farklıdır ama erkekler için de nefis şeyler var. C ve a. Lcwaikiki. H and M. Zara. Hepsinde harika şeyler var. Oğlum o kadar güzel giyiniyor ki insanlar bayılıyor:)))
Nette tarz giydirilen erkek bebeklerini goruyorum cokhosuma gidiyo demekki onlardan bitaneside senin bebisin :))
İnsallah bende becerebilirim.zevkliyimdir aslinda ama iste bikac magazaya girdim oylesine kiz bebek giysilerine hayran kalip cikmistim :))

Benim cevremdede hep erkek bebek sahibi var ama kravatlidir papyonludur seker seyler giydiriyorlar..bence artik erkeklerede baya tatli seyler yapiyorlar ama tabiki kizlar herzaman bu konuda daha sansli:KK66:
Evet yaa baya sanslilar.bide benm cevremde hic kiz bebek yok belkide ondan birazda hevesim

Hadi gozunuz aydin bu streste bitecek ne guzel bana geldiklerinde sanirim 16:30 filandi.. Hatta ben gun boyu herhalde bugun gelmeyecekler diye stres yaptim.. Biz evimize tasinali 2 gun olmustu..aygazim ocagim acik olmadigindan hazir birseyler aldirtmistim esime ama hic bir sey yemedi..birtek uzmanimiz geldi soforde gelecekti ama guvenlik almadigindan arabada kaldi disarida gibi sinirli biseyler soyledi dedim ben arayayim hemen yok yok dedi gerek yok.. Peki dedim bizde daha duzeni yeni anlayacagiz 2 gun oldu tasinali.. Salonum tamamen bostu mesela koltuklarim bile daha gelmemisti nereye oturalim dedi oturma odasini gosterdim iste hastane okul park
Hadi gozunuz aydin bu streste bitecek ne guzel bana geldiklerinde sanirim 16:30 filandi.. Hatta ben gun boyu herhalde bugun gelmeyecekler diye stres yaptim.. Biz evimize tasinali 2 gun olmustu..aygazim ocagim acik olmadigindan hazir birseyler aldirtmistim esime ama hic bir sey yemedi..birtek uzmanimiz geldi soforde gelecekti ama guvenlik almadigindan arabada kaldi disarida gibi sinirli biseyler soyledi dedim ben arayayim hemen yok yok dedi gerek yok.. Peki dedim bizde daha duzeni yeni anlayacagiz 2 gun oldu tasinali.. Salonum tamamen bostu mesela koltuklarim bile daha gelmemisti nereye oturalim dedi oturma odasini gosterdim iste hastane okul park uzakliklarini sordu..bebege oda yapacakmiyim diye sordu bende oturdugumuz yeri gostererek insallah burasi olacak dedim.. Daha sonra pencerelere bakti cocuk klidi alin dedi sonra evi gezelimmi dedi ustun koru bakti balkona cikti cam balkonda yaptirmaniz lazim ama acele etmeyin daha cok vaktiniz olacak dedi..10 dk ya surdu ya surmedi..tesekkur edip gitti

keşke bana da evi sonra degistirin acele etmeyin dese. paldir kuldur aceleyle ev almak istemiyorum.icime sinen bisey olsun istiyorum. birdaha evi degistirecek degilim ya.

Ayrintili cevaplariniz icin cok tesekkurler elaali ve citcitlenbik. Insallah bizimki de iyi gecer ve su yarini iyi bir sekilde atlatiriz :)
Hayirli olsun.gorusmelerinizde hayirlisiyla gecer insallah.nerden basvurdunuz

ben de aynı şeyi düşündüm :) sonuçta menopozda değilim. olabilir de bellimi olur ama başvurumu iptal etmezdim. çünkü bu gebelik belli olmaz ne olacağı ama eşimden saklardım :)) sonuçta erkekler bu konuda bizim gibi değil. belki vazgeçelim der
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla sıra dondurma diye birşey var. Yani başvurun iptal olmuyor ama örneğin sen döndürdü hamile olduğun için. Sıra Sana geldiğinde seni atlayıp sonraki kişiye geçiyorlar. Böyle duymuştum. Tabii gerektiginde kuruma sormak en mantiklisi.

keşke bana da evi sonra degistirin acele etmeyin dese. paldir kuldur aceleyle ev almak istemiyorum.icime sinen bisey olsun istiyorum. birdaha evi degistirecek degilim ya.
Yani eve gelirlerse degistirecegiz ama icimize sinen bi ev bulamadik dersiniz..oyle yok hemen degistirin diyeceklerini sanmiyorum..benim eski evime gelseler daha avantajliydi mesela 3+1 di.. Geldikleri ev 2+1 .onemli olan hali hazirda olmasada bir oda yapabilecek durumda oldugunu gostermek

Yani eve gelirlerse degistirecegiz ama icimize sinen bi ev bulamadik dersiniz..oyle yok hemen degistirin diyeceklerini sanmiyorum..benim eski evime gelseler daha avantajliydi mesela 3+1 di.. Geldikleri ev 2+1 .onemli olan hali hazirda olmasada bir oda yapabilecek durumda oldugunu gostermek

işte o yok canım evim 1+1 :)))

Ev ziyareti iyi gecti de malesef cifte vatandaslik oldugu icin 4. ve 5. gorusmeler bitince dosyamiz Ankara'ya genel mudurluge gonderilecekmis. Kurum simdiye kadar hic bizim durumda olan bir basvuruya rastlamamis. Bundan dolayi bizim islem uzayacakmis. Acikcasi mevzuatta bir maddeye takilacak ve reddedilecek diye endiseleniyorum :KK43: Yarin genel mudurlugu arayacagim.

Ev ziyareti iyi gecti de malesef cifte vatandaslik oldugu icin 4. ve 5. gorusmeler bitince dosyamiz Ankara'ya genel mudurluge gonderilecekmis. Kurum simdiye kadar hic bizim durumda olan bir basvuruya rastlamamis. Bundan dolayi bizim islem uzayacakmis. Acikcasi mevzuatta bir maddeye takilacak ve reddedilecek diye endiseleniyorum :KK43: Yarin genel mudurlugu arayacagim.
Surenin uzamasi onemli degil de insallah bi mevzuata takilma durumu soz konusu olmaz.. Gonlumuzu ferah tutalim insallah..zaten 1 seneyi onaylanma suresi olarak gozden cikirmis olmaliydiniz bence buna bi 3 ay daha ekleyin okadar... Hadi gecmis olsun..

Kuruma gitmiştim. Odalar dosya dolu. İnşallah yeni bebeklerin dosyalarıdır da bir an önce ailelerine, sizlere kavuşurlar.
Bebeğiniz geldikten sonra İstanbul (ya da bulunduğunuz il) dışına çıkacaksanız kuruma dilekçe ile haber vermelisiniz. Uçakla seyahat yapacaksanız kurum da size havaalanı için yazı veriyor. Bilginiz olsun.

Kuruma gitmiştim. Odalar dosya dolu. İnşallah yeni bebeklerin dosyalarıdır da bir an önce ailelerine, sizlere kavuşurlar.
Bebeğiniz geldikten sonra İstanbul (ya da bulunduğunuz il) dışına çıkacaksanız kuruma dilekçe ile haber vermelisiniz. Uçakla seyahat yapacaksanız kurum da size havaalanı için yazı veriyor. Bilginiz olsun.
O dosyalar beklemese neguzel olur.doyalara bakana kadar bebekler buyuyo kurumda.
Seyahat icin dilekceyi bebegimiz geldiginde veriyoruz dimi.oncesinde haber verilmiyodur heralde

Back