- 29 Mart 2016
- 159
- 320
- 33
- 39
Hadi gozunuz aydin bu streste bitecek ne guzel bana geldiklerinde sanirim 16:30 filandi.. Hatta ben gun boyu herhalde bugun gelmeyecekler diye stres yaptim.. Biz evimize tasinali 2 gun olmustu..aygazim ocagim acik olmadigindan hazir birseyler aldirtmistim esime ama hic bir sey yemedi..birtek uzmanimiz geldi soforde gelecekti ama guvenlik almadigindan arabada kaldi disarida gibi sinirli biseyler soyledi dedim ben arayayim hemen yok yok dedi gerek yok.. Peki dedim bizde daha duzeni yeni anlayacagiz 2 gun oldu tasinali.. Salonum tamamen bostu mesela koltuklarim bile daha gelmemisti nereye oturalim dedi oturma odasini gosterdim iste hastane okul park uzakliklarini sordu..bebege oda yapacakmiyim diye sordu bende oturdugumuz yeri gostererek insallah burasi olacak dedim.. Daha sonra pencerelere bakti cocuk klidi alin dedi sonra evi gezelimmi dedi ustun koru bakti balkona cikti cam balkonda yaptirmaniz lazim ama acele etmeyin daha cok vaktiniz olacak dedi..10 dk ya surdu ya surmedi..tesekkur edip gittiArkadaslar bugun telefonla aradilar. Yarin ev ziyaretine geleceklermis. Ev ziyaretinde neler oluyor ayrintili yazabilirmisiniz? Nelere dikkat edelim? Birde hangi saatlerde geliyorlar?
Cevabiniz icin simdiden cok tesekkurler :)