hepinize çoook teşekkür ediyorum arkadaşlar, inşallah bu kez olacak diyorum, yarın kızımla gelicez evimize...
Öncelikle kandiliniz mübarek, tüm dualarınız kabul olsun inşallah.
Nasıl bir telaş nasıl bir heyecanmış bu böyle. daha lokma yemedim koşturup duruyorum :) Telefondan sonra direk bir bebek mağazasına attım kendimi, ama olayın şokuyla ne alacağımı şaşırdım. hele şu üstlerinde ay değil de cm yazıyor ya beynim döndü. direk
@netere yi aradım, dedim ben ne alıcam şimdi :)
@netere canım arkadaşım çok sağol valla, o söyledi ben aldım :) kendimi kaybetmemem konusunda da uyarmıştı aslında ama galiba biraz kaybetmişim

olur artık o kadar
Allah'ım bekleyen herkese yaşatsın bu duyguları inşallah. sağlıkla alalım kucaklarımıza evlarlarımız, bir ömür mutlu olalım, geçen herşeyi unutalım inşallah :) hepiniz iyi ki varsınız.
Bu arada gün boyu heyecanımı paylaşan
@susamuru35 ve burayı okuduğunu bildiğim bir başka arkadaşıma da teşekkür etmek istiyorum. heyecanlar paylaşıldıkçe büyüyor. ve evet can yoldaşlarım sizler de iyi ki varsınız
yarın sabah erkenden yola çıkıcaz minik kızımı almaya. yine şehirdışından geldi haber, yoğun koşturmacalı bi gün beni bekliyor. herkes uyu diyor, ararsın bu zamanı... he heee kim uyuyacak ya
ilk fırsatta yazarım yine. sevgilerimle :)