Evlat ayrımı mı yapıyorum?

siz
Hayır. Cumartesi günü havadan sudan konuşmaya çalıştı ben yüzüne bakmayınca şu an benden çok tavırlı görünüyor.
sonuna kadar haklisiniz. tavrinizi surdurun. ozur dilemek ve o muhabbeti duzeltmek zorunda. sizde hassasiniz hamilesiniz. size de ozverili davranmak zorundaydi, yapamamis.
uzulmeyin, kiziniz onu cok sevdigi zaten biliyodur buna eminim.. ama jest olsun diye ayrica sevdigi bir seyi yaparak sevgiyi taclandirabilirsiniz.

Hayretler içinde okudum ; iki yaşındaki çocuğun yanında bile böyle konusmamasi gerekirken 10 yaşındaki çocuğa bu şekilde olumsuz farkındalık oluşturmak cahilliktir.

Diyecek söz çok var ama tutuyorum kendimi.

Eşiniz büyük yanlış yapmış. Kızınız bu şekilde hissetmiyorsa bile onu yönlendirmis.

Aklından çıkarmanız lazım.ve yalnızken babayla konusmalisiniz

Haksızsınız. Doğru söylemiş adacağız akşama kadar pervane oluyorum diye düşünmek resmen yapılanı kafaya kakmaktır. Bir çocuk dünyaya getiriyorsanız tabiki ilgileneceksiniz pervane olacaksınız. Sevgi çok çok ayrı birşey. Kendinize çeki düzen verip yersiz küsmeye son verip oturup düşünün nerde hata yaptığınızı ve nasıl düzeltebileceğinizi

İnsan kocasını çocuklarını sarmalamaktan öpmekten kaçınmaz aksine bunu kendi ister. Kızınız sevgi bekliyor onu siz doğurdunuz sizin kararınız ve her türlü sevgiyi göstermek zorundasınız. Ben de başı okşanarak büyümedim, bir kez "kızım" lafını duymadım. Ve 31 yaşındayım, kinliyim bazen de nefretli. Siz de herhalde uyarımı kaale alırsınız.

Bence tek taraflı değil sorun. O şekilde olmuş sa artık kronik sorun olmuş evde besbelli.

Eşiniz bence hatalı davranmış. Keşke düzgünce anne ikinizi de seviyor, sen yanlış anlamışsın filan diyerek konuşsaymış. Ortalığı daha da alevlendirmiş.

Kızınıza da güzelce konuşun. Hatta yardım da alabilirsiniz. Tüm hayatını etkileyebilir şu an hissettikleri. Ki bir de yeni gelen bebekle işler zorlaşacaktır.

Yapmayın arkadaşlar , kimi çocuk kendini sevdirir, kimi çocuk uzak durur.

Birini öperek sever bir diğerini başka isteklerini yaparak gösterir sevgisini.

Evlat ayrımı yapmadığını söylüyorsa anne öyledir.

5 yaşındaki bir çocuğun hareketleri ile 10 yaşındaki bir çocuğun hareketleri aynı olmaz, doğal olarak ilgi farklı gibi gelir ama sevgi aynıdır.

Burada vahim olan babanın tavrı. Affedilemez tavır sergilemiş.

Üç yavrunuzu da sarıp sarmalayan.artik ileri bakın.

Bence tek taraflı değil sorun. O şekilde olmuş sa artık kronik sorun olmuş evde besbelli.

Nasıl tek taraflı değil, bir çocuğun yanında öyle konuşulur mu ?

Biz tartismalarimizi bile kaş gözle yapıyoruz. Eşim çocukların yanında bana küsemez bile, saygımı kaybeder öyle yaparsa.

Onlar yokken ne yapıyorsa yapsın.

Yorumunuz için teşekkürler. Yalnız bizim kozımla ilişkimiz sizinki kadar kötü değil ki. Söylüyorum işte uyandırırken öperim, okula giderken öperim, dönünce öperim, birşeye üzülür öperim. Onunla gurur duyduğumu her fırsatta dile getiririm. Kim ve nefreti hak edecek bir anne değişim bence. Onun bekletilerindwn bihaber olmak beni üzen.

Pardon ama kaç taraflıymış sorun söyleyin de ben de bileyim. Ben bile kızımın rahatsızlığını yeni öğrendim. Sİz nasıl anladınız sorunun taraflarını benim yazdıklarımdan?

Kendi kızımı okudum sanki. Malesef çözümüm yok ama derdin benim de en büyük derdimdir demeye geldim. Esine de ciddi bir konuşma yap, artik saçmalamasın. Yaptığını da bir zahmet düzeltsin.

Pardon ama kaç taraflıymış sorun söyleyin de ben de bileyim. Ben bile kızımın rahatsızlığını yeni öğrendim. Sİz nasıl anladınız sorunun taraflarını benim yazdıklarımdan?
Hiç bir şey tek taraflı değildir.
Eşinizin tutumuna bakarsak laf çarpmış bu aşikar ve boyle bir mesele bir günde gündeme taşınmaz.

Degil. Ister 10 turnuvaya git, 1 sarilmanin, 1 "seni seviyorum" ile ona sevgi ile sevkat ile bakarak gidiklaman, oynamak ile halen esdeger degil.

Insanoglu sosyal bir yaratiktir. Temas ister, heleki cocuk olarak. Benim annemde herseyimize kostururdu ama hicbir zaman sizi seviyorum demezdi. Kendiliginden sarilamazdi, gidiklamazdi, oynasmazdi. Bunun hep eksigini his ettim. Simdi bunlarin hepsini kizim ile yapiyorum ve icimdeki yara ancak dahada büyüyor.

Temasi neden sevmedigini nedeni olmali. Bunu psikolog ile konusmalisin bence.

Peki sevgiyi göstermek için öpmek, mıncıklamak, okşamak mı gereklidir illa. İnsanların sevgilerini göstermek için farklı yolları olamaz mı? Maalesef ben öyle bir insan ya da anne değilim. Öğrenmem gerekecek bunu. Bu da n kadar doğal olur ki? Üzerimde bana ait olmayan bir hırkayı taşımak gibi. Yapmacık olmak öyle görünmek daha kötü yapmaz mı herşeyi?

küçük kardeşe de sarilmasaniz b3lki bu kadar probl3m olmayacak ama ayrımcılık olarak görüyor kızınız

küçük kardeşe de sarilmasaniz b3lki bu kadar probl3m olmayacak ama ayrımcılık olarak görüyor kızınız
Ben değil ki ufaklık bana sarılıyor. Mesela ben televizyon izlerken hop arkamdan yanaşıp sarılıp öpüyor. Benim ki sadece karşılık vermek. Yoksa onu da durup dururken öpüyor değilim.

Şöyle anlatayım 28 yaşındayım. Annem sevgisini belli eden biri olmadı. Ben sizin için şöyle paraladım kendimi böyle saçımı süpürge ettim tarzı konuştu. Konuştuda sevgiyle alakası yok işte bu fedakarlıkların.

Anneme bağlılık hissetmedim bu yüzden. Evlendim kına gecem oldu bir damla yaş akmadı gözümden.. Okul sebebiyle farklı şehirde yaşadım vallahi öyle içimde ki direği sızlatacak kadar özlemle dolmadım. Küçüklükten beridir duygusal bağı hissettirecek kadar yakınlık kurmadığı için kaynaklanıyor bunlar.

Mesela ben çok sırnaşırım şlopp şlopp öperim yüzünü mıncırırım. Dediğim gibi annemi seviyorum lakin o duygusal bağ ne yazık ki yok aramızda

Ama kızım da sizin gibi değil. Bebekken bile sarılmazdı. Kucaklanmaktan öpülmekten hoşlanmaz, biri es kaza öpse ıslak mendille 10 dakika silerdi.

Ben değil ki ufaklık bana sarılıyor. Mesela ben televizyon izlerken hop arkamdan yanaşıp sarılıp öpüyor. Benim ki sadece karşılık vermek. Yoksa onu da durup dururken öpüyor değilim.
ben bu durumu anlayabilirim ama 10 yaşındaki kızınız bunu anlayamaz . o yaş grubu ayrımcılık olarak görüyor her şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…