Kızlarımın herşeyiyle ilgiliyim. Fazlaca hem de. Erken doğum riskim olmasına rağmen sırf kızım yanında olduğumu bilsin diye 15 günde bir başka illlere turnuvaları için gidiyorum. Giydikleriyle, okuduklarıyla, yedikleriyle hatta antrenmanları ile ilgileniyorum. Bu sevgi gösterisi değil midir?Kızınıza neden öfkelisiniz? 10 yaşında demedinizmi ? Sanırım bir kardeş daha gelip onun arka plana atılmasından korkuyor. Kızınıza bence ilginiz yeterli gelmiyor.
Hayır küçük beni şap şup öpüyor. Onun yapısı o şekilde. Büyük kızım küçüklüğünden beri mesafelidir.Kucugu durduk yere opmek akliniza geliyorsa buyugu de opmek akliniza gelebilirdi. Belki cocuk farkindaydi ama baba sesli ifade edince kendinden daha emin olmustur. Ben de sap sup opulmeyi sevmem, opmem ama annem opunce hayir demiyordum :) Yanasmasa da istiyor olabilir yani
Sizin için sosyal olanak sağlamak ilgilimidir?Kızlarımın herşeyiyle ilgiliyim. Fazlaca hem de. Erken doğum riskim olmasına rağmen sırf kızım yanında olduğumu bilsin diye 15 günde bir başka illlere turnuvaları için gidiyorum. Giydikleriyle, okuduklarıyla, yedikleriyle hatta antrenmanları ile ilgileniyorum. Bu sevgi gösterisi değil midir?
Sevgili damdan senin yorumlarını öteden beri takip eder beğenirim. Yorumun benim için kıymetli. Ben ki aylardır erken Doğum riskine rağmen o turnuvadan diğerine kızımın yanında olmak için koşturuyorum. Sevildiğini nasıl anlamaz çok üzgünüm şu an. Bu arada bebeğimiz kız. Cinsiyetle alakası yok bu durumun.Ben hiç öpüşken değilimdir
Okula giderken gelirken vs öpmem
Canım ister sarılır gıdıklarım vs
Bende çocuk bir tane
Bence kızınız ergenlik eşliğinde bir de yeni Bebek çok gerilmiş
Başbaşa anne kız günü düzenleyin konuşun
Bir de bebeğin cinsiyeti ne erkek ise de gerilmiş olabilir yani ona farklı muamele vs bekleyebilir
Eşinizle de sakin bir Zaman'da konuşun bu değerlendirmeleri çocukların yanında yapmasın
Bu her zaman sevgi gösterisi değildir o yaştaki bir çocuk için.Kızlarımın herşeyiyle ilgiliyim. Fazlaca hem de. Erken doğum riskim olmasına rağmen sırf kızım yanında olduğumu bilsin diye 15 günde bir başka illlere turnuvaları için gidiyorum. Giydikleriyle, okuduklarıyla, yedikleriyle hatta antrenmanları ile ilgileniyorum. Bu sevgi gösterisi değil midir?
Sadece sosyal olanaktan bahsetmiyorum ben. Sohbet edebilmek için okuduğu kitapları okur, o konuyla ilgili muhabbet başlatırım.Sizin için sosyal olanak sağlamak ilgilimidir?
Sonuçta erken doğum riski kızınızın sucu değil, kendinizi erken doğum riskiyle ön plana koyarsaniz, kizinizla daha bir duvar örersiniz.
Herşey yedigiyle içiyle iyi anne olmak değildir.
Bazen sicacik bir sarılma ve başını okşama ona verdiğiniz değeri hisetirir.
Haklısınız hem de çok. Ama günün koşuşturması içinde aman tatil kızlar sıkılmasın, yemek saati kaymasın, bir koşu denize girip gelelim derken unutuyorum. Evet şaşıracaksınız belki ama insanın yapısı benimki gibi soğuk olunca yarın kızımı bol bol öpmeliyim dese bile o elbise bana ait olmadığı için düşündüğümü yapamadan günü tamamlamış oluyorum.Bu her zaman sevgi gösterisi değildir o yaştaki bir çocuk için.
Temas gerekir. Durduk yere aklıma gelmiyor diyorsunuz ya? Durduk yere gelmeli aslında. Bi anda sarılıp öpmelisiniz ki, bir şarta bağlı olmasın. Bu daha içten görünüyor uzaktan bakınca. Okula giden çocuğunu veya işe giden eşini herkes öper. Önemli olan her zaman bunu yapmak, veya beklemediği bir anda yapmak. Çocuğunuz oyun oynarken,veya sizinle konuşurken bir anda ona sarılıp öpmek gelmiyor mu içinizden? Bence gelmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?