- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi PembeLokum
-
Acaba sende onun resmini atıp annelik baska kaynanalık yapmak baska.anne olmayı herkes beceremez mi yazsaydın ahahaha
Aslında kendi annesini paylaşıp bunları yazabilir ve altına iyi ki varsın anneciğim yazabilirAcaba sende onun resmini atıp annelik baska kaynanalık yapmak baska.anne olmayı herkes beceremez mi yazsaydın ahahaha
Sen sustukca da bunu herzman yapmaya devam edecek susmaMerhaba arkadaşlar ben de eşinin ailesiyle bir türlü geçinmeyi başaramayan yaklaşık 5 yllık bir gelinim. Bana sorarsanız tabi ki onlar haksız onlar hayırsız, onlara sorarsanız ben en hayırsız. Ben konuyu sizce kim haklı diye sormak için açmadım. İki evladımız var üçüncü yolda Allah izin verirse ve bir evlat da karnımda kaybettim. Bunlardan önce bir tanecik kardeşimi toprağa verdim. Üstüne bebeğm karnımda vefat edip sonra da zorlu iğneli hastanede geçen çok ağır hamilelikler geçirdim ve geçiriyorum. Evlatlarımın hepsini istedim. Allah eksikliklerini göstermesin. Bu süreçlerde açıkçası yardıma ihtiyacı olan bendim diye düşünüyorum. Dedem vefat etti cenazesine dahi gidemedim çünkü oğlum da hasta doğdu o esnada oğlum yoğunbakımdaydı mesela. Ameliyatlar oldu. Hayırsız damgası yemeyi haketmiyorum bu süreçlerde eşimin ailesi hiç gelmedi. Ama eşim ise annesi babası ameliyat olduğunda (katarakt ameliyatı mesela) hep gitti yardıma. Oğlumuz 5-6kere ölümden döndü bizim durum çok ciddiydi.
Kısaca kendimizi tanıttım şimdi sorum şöyle kayınvalidem sosyal medyada ben eşim ve çocuklarımdan oluşan fotoğrafımızı paylaşıp evladım var de evlenene kadar yazmış. Akraba da Allah gelinin de evladın da hayırlısını versin tarzı yorumlar yazmış.
En son eşimin asker uğurlamasında büyük bir kavga yaşadık malesef. Aileme de gitti konu ailemden, herkesten sorunlarımızı gizlerim. Aileme gidince hiç iyi olmadı. Aileler birbirine girdi haliyle. Ben çok kırıldım eşime de ailesine de o askerde iken iki çocuk ve hamile halimle tek başıma kendi evimizde kaldım. Kendi aileme çok mahçup olduğum için onlara yük olmak istemedim onlarda kalmadım. Bu arada mesleğim var ama çalışmıyorum çocuklarım okula başlayınca inşallah mesleğimi yapacağım.
Sizce eşime annesinin böyle bir paylaşım yapıtğını söylemeli miyim? Çünkü ortalığı karıştıran gelin damgası yerim hemen eşim sosyal medya kullanmıyor benim söylediğim çok aşikar olacak haliyle. Paylaşım bana yönelik değil eşime yönelik, eşim de annem annem diye dolanıyor bunca haksızlıklarına rağmen yani ben fesatlık yapmış olacağım onların gözünde. Siz olsanız böyle bir şeye bozulur muydunuz? Bu arada kv bugüne kadar sosyal medyadan bana sayısız şekilde gönderme yaptı yapmaya da devam ediyor.
Görüşlerinize ihtiyacım var
Evet para olarak aldım mahkeme sürecinde ama 5 ay evli kaldık çok zor süreçti beni evde yalnız bırakıp annesinde kalıyordu sürekli ablalarıyla konuşup onlar ne derse onu yapıyordu maaşımı ona vermemi vs gibi bir çok şeyi istediAlmadın mı peki boşanma sırasında altınlarını?bunu merak ettim baya
Siz istiyorsanız denecek bir şey yok, güle güle büyütün.. Ben eşiniz çocuk çok istiyor sandım. Yanlış anlamayın ama 5 yılda 4 hamilelik sizi yormuştur çok. Ondan şaşırdım. Çünkü kadının vücudu doğumdan 1, 1.5 yıl sonra anca toparlanıyormuş. Yaşınız da 27 daha çok gençsiniz. Ben sizi daha büyük sanıyordum:)çok tatlısınız gerçekten tebessüm ettim:) Çocukları ne eşim ne ailesi için değil kendim için doğuruyorum desem kaba mı olur eheh gerçekten çok seviyorum böyle nasıl anlatsam ki.. Eşime ne deyim bilmiyorum annesine çok düşkün benim oğlum da bana çok düşkün benim de iki oğlum olacak bir şey diyemiyorum hani beni ferahlatsa yeter annesine sövsün saysın derdim yok beni üzmeseler haksızlığa tahammül edemiyorum.
Canım şu an hassas bir dönemden geçtiğin için bence sinirini bozma hiç bakma ya da kapat gitsin bakmazsan onu önemsemediğini görür ve sen de onun saçmalıklarına tahammül etmek zorunda kalmazsınSağına soluna gülücükler koyarak yazacaksınız bunu. Kavga eder gibi değil. Mesajını gördüm takmıyorum seni kaynana, anlamında yani.
Konu sahibine demek iştesiniz sanırım..Canım şu an hassas bir dönemden geçtiğin için bence sinirini bozma hiç bakma ya da kapat gitsin bakmazsan onu önemsemediğini görür ve sen de onun saçmalıklarına tahammül etmek zorunda kalmazsın
Siz istiyorsanız denecek bir şey yok, güle güle büyütün.. Ben eşiniz çocuk çok istiyor sandım. Yanlış anlamayın ama 5 yılda 4 hamilelik sizi yormuştur çok. Ondan şaşırdım. Çünkü kadının vücudu doğumdan 1, 1.5 yıl sonra anca toparlanıyormuş. Yaşınız da 27 daha çok gençsiniz. Ben sizi daha büyük sanıyordum:)
Eğer eşiniz sizi savunmuyorsa kayinvalidenizle irtibatı kesin. Anca bayramda seyranda gidin. Hatasını anlasın anlamazsa da uzaklık iyidir.. kafanız rahat olur. Sağlıklı doğumlar dilerim..
kendilerini gurur abidesi olrak gordukleri icin..insan olamayip kaynana vasfi yuklendigi icin.senin adin da gelin iste..O zaman şunu anladım ki böyle bir paylaşım gerçekten hoş değil siz olsanız siz de bozukurdunuz demek.. ama her zamsn nasıl zeytinyağı gibi üste çıkıyorlsr da ben fesat olyorum bu işi çözemedim
ahh ahh.. bir de oğlum var diye aynılarını sen de yaşa diye yediğim beddualar da tanıdık geliyor mukendilerini gurur abidesi olrak gordukleri icin..insan olamayip kaynana vasfi yuklendigi icin.senin adin da gelin iste..
Benzer durumlar su. An yasiyorum..yuzde yuz haksizlar hala bileniyorlar.biz ne ettik diyorla.r
En iyi cevap sesssizlik..soylessin soylesin dursun.....
beddua ettigini duymadim ...arkamdan ediyorsa bilemem..benimki iyi gorunen kotulerden...ahh ahh.. bir de oğlum var diye aynılarını sen de yaşa diye yediğim beddualar da tanıdık geliyor mu
Yok farzedin.ahh ahh.. bir de oğlum var diye aynılarını sen de yaşa diye yediğim beddualar da tanıdık geliyor mu
Konunuzu okudum.ortalara geldim klasik gelin kaynana konusu dedim.ki ben bin beterini yasadim.taki bir tanecik kardesimi topraga koyana kadari okuyana kadar. Dumya alem karsimda dursun o biricik oglunida alsin yanina o kaynanaim sacini basini yolarim. Ben kardes acisini bilirim.sen zaten kaybedecegin kadar kaybetmissin birde o sunepe kaynananla laf yarisinami gireceksin.takma kafana.gormezden gel degmez inan bana.senin acin sana yeter.Merhaba arkadaşlar ben de eşinin ailesiyle bir türlü geçinmeyi başaramayan yaklaşık 5 yllık bir gelinim. Bana sorarsanız tabi ki onlar haksız onlar hayırsız, onlara sorarsanız ben en hayırsız. Ben konuyu sizce kim haklı diye sormak için açmadım. İki evladımız var üçüncü yolda Allah izin verirse ve bir evlat da karnımda kaybettim. Bunlardan önce bir tanecik kardeşimi toprağa verdim. Üstüne bebeğm karnımda vefat edip sonra da zorlu iğneli hastanede geçen çok ağır hamilelikler geçirdim ve geçiriyorum. Evlatlarımın hepsini istedim. Allah eksikliklerini göstermesin. Bu süreçlerde açıkçası yardıma ihtiyacı olan bendim diye düşünüyorum. Dedem vefat etti cenazesine dahi gidemedim çünkü oğlum da hasta doğdu o esnada oğlum yoğunbakımdaydı mesela. Ameliyatlar oldu. Hayırsız damgası yemeyi haketmiyorum bu süreçlerde eşimin ailesi hiç gelmedi. Ama eşim ise annesi babası ameliyat olduğunda (katarakt ameliyatı mesela) hep gitti yardıma. Oğlumuz 5-6kere ölümden döndü bizim durum çok ciddiydi.
Kısaca kendimizi tanıttım şimdi sorum şöyle kayınvalidem sosyal medyada ben eşim ve çocuklarımdan oluşan fotoğrafımızı paylaşıp evladım var de evlenene kadar yazmış. Akraba da Allah gelinin de evladın da hayırlısını versin tarzı yorumlar yazmış.
En son eşimin asker uğurlamasında büyük bir kavga yaşadık malesef. Aileme de gitti konu ailemden, herkesten sorunlarımızı gizlerim. Aileme gidince hiç iyi olmadı. Aileler birbirine girdi haliyle. Ben çok kırıldım eşime de ailesine de o askerde iken iki çocuk ve hamile halimle tek başıma kendi evimizde kaldım. Kendi aileme çok mahçup olduğum için onlara yük olmak istemedim onlarda kalmadım. Bu arada mesleğim var ama çalışmıyorum çocuklarım okula başlayınca inşallah mesleğimi yapacağım.
Sizce eşime annesinin böyle bir paylaşım yapıtğını söylemeli miyim? Çünkü ortalığı karıştıran gelin damgası yerim hemen eşim sosyal medya kullanmıyor benim söylediğim çok aşikar olacak haliyle. Paylaşım bana yönelik değil eşime yönelik, eşim de annem annem diye dolanıyor bunca haksızlıklarına rağmen yani ben fesatlık yapmış olacağım onların gözünde. Siz olsanız böyle bir şeye bozulur muydunuz? Bu arada kv bugüne kadar sosyal medyadan bana sayısız şekilde gönderme yaptı yapmaya da devam ediyor.
Merhaba arkadaşlar ben de eşinin ailesiyle bir türlü geçinmeyi başaramayan yaklaşık 5 yllık bir gelinim. Bana sorarsanız tabi ki onlar haksız onlar hayırsız, onlara sorarsanız ben en hayırsız. Ben konuyu sizce kim haklı diye sormak için açmadım. İki evladımız var üçüncü yolda Allah izin verirse ve bir evlat da karnımda kaybettim. Bunlardan önce bir tanecik kardeşimi toprağa verdim. Üstüne bebeğm karnımda vefat edip sonra da zorlu iğneli hastanede geçen çok ağır hamilelikler geçirdim ve geçiriyorum. Evlatlarımın hepsini istedim. Allah eksikliklerini göstermesin. Bu süreçlerde açıkçası yardıma ihtiyacı olan bendim diye düşünüyorum. Dedem vefat etti cenazesine dahi gidemedim çünkü oğlum da hasta doğdu o esnada oğlum yoğunbakımdaydı mesela. Ameliyatlar oldu. Hayırsız damgası yemeyi haketmiyorum bu süreçlerde eşimin ailesi hiç gelmedi. Ama eşim ise annesi babası ameliyat olduğunda (katarakt ameliyatı mesela) hep gitti yardıma. Oğlumuz 5-6kere ölümden döndü bizim durum çok ciddiydi.
Söylediniz mi eşinize?
Kayınvalidenizin yaptığı çok çirkin ben olsam fena olay çıkarırdım. Zaten yapsanız da yapmasanız da adınız ortalığı karıştıran gelinmiş. Bari bu sıfatı hak edin
Konunuzu okudum.ortalara geldim klasik gelin kaynana konusu dedim.ki ben bin beterini yasadim.taki bir tanecik kardesimi topraga koyana kadari okuyana kadar. Dumya alem karsimda dursun o biricik oglunida alsin yanina o kaynanaim sacini basini yolarim. Ben kardes acisini bilirim.sen zaten kaybedecegin kadar kaybetmissin birde o sunepe kaynananla laf yarisinami gireceksin.takma kafana.gormezden gel degmez inan bana.senin acin sana yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?