Evladım var de evlenene kadar

Söylemişsin bile şimdi gördüm. Artık hiç yorum yapma derim. Bırak kendi içlerinde ne yaparlarsa yapsınlar.
 
Sosyalmedyada takip etmeyin kadını. Boylece sinirleriniz bozulmaz.Kocaniza da soylemeyin gereksiz olur.
Anne babasi tabi ki ameliyatlarinda yardima gidecek buna yorum dahi yapamazsiniz.Ayrica ölü doğuma ragmen çocuğunuzun hastaligina ragmen cok cesursunuz ki isteyerek 3.cocuk yolda diyorsunuz o halde kimseden medet ummayın siz istediniz siz bakacaksiniz elbette yaşlı başlı insanlar çocuk bakamaz artık.
Kolayliklar diliyorum hayatiniz 3 cocukla yeterince zor olacak bir de sosyal medya olayina girmeyin.Mesleginize de umarım devam edebilirsinz.
 
Hasta ruhlu.benim eşimde basta öyleydi .işe gitmedigi zamanlar annesine giderdi ben evdeyken.snra bazı şeyleri çözdüm şimdi kafam rahat
 

beterin beteri var ölü doğum olmadı karnımda 2buçuk aylıkken kaybettim ilk bebeği oraya açıklık getireyim dedim belki başkaları tarafından da yanlış anlaşılmıştır
 
Son düzenleme:
Sen buhün söylesen de al bir ekran görüntüsü dursun köşede.
Ama şeytan diyor kadını git şikayet et kişisrl verilerin gizliliğini ihlalden ne ceza alır :)
 
Amaaaaan sen de...Bitane cahil, işsizlikten geline ona buna sarmış bi kadının ne düşündüğü ne yazdığı neden bu kadar önemli? Takip etme görme...Sana soyleyen olursa da sadece gülümse...
 
Ya da altına yaaa yaa işte kader kiminin gelini şeytan çıkar kimi bahtsızların da kayınvalidesi şeytan çıkar mı yazsanız.

Ay gece gece valla sibirmoldum yaa
 
Yerinizde olsam söylerdim ki normalde çoğu şeyi eşe yansitmayi doğru bulmam ama bu konuda çok ayıp etmiş bazen had bildirmek gerekiyor. Ya asla anlamıyorum geline laf çarpınca ellerine ne geçiyor niçin kimse kimseyi rahat bırakmıyor. Resmen hayatı zorlastiriyorlar.
 
Bence o kadını hiç
BENCE O KADINI HİÇ TAkayın tlf bozuldu birden görmezden gelin
 
Su dunyada sinanan bir insansin kardesim belliki Allah seni sevgili kulu etmis ne guzel.bol bol dua et.o cocuklarin senin sefaatcin.bende yakin zamanda ablami kaybettim ama esimin ailesi aslinda ben bir adim gitsem on adim gelenlerden.cok uzulduler onlarda cok destekcim oldu.ama benim yinede icim almiyor hepsi zamaninda icimdeki hosgoruyu kaybettirdi.cocuklarina simsiki saril esinde iyiyse yuvana sahip cik.annenin babanin acisida agirdir onlara hosgorulu davran evlatlarini kaybetmisler. Benim derdim konum esinin ailesi degilde kardes acina takildim bende icimi doktum hakkini helal et.surda o sunepe kaynanandan cok annene babana ve sana uzuldum.bu aciyi nerde olsa taniyorum Rabbim bir daha yasatmasin.
 
Eşinizin instagramı yok kafası rahat bi nebze sizde kayınvalidenizi takipten çıkabilirsiniz. Eşimize söyleseniz ara karıştıran deselerde herkese açık bir şekilde paylaşılmış zaten göstermende gayet doğal.
 

başınız sağolsun sizin de çok üzüldüm anlayabiliyorum sizi en zoru zaten insanın anne babasının yaşadığı evlat acısını görerek ömrünü geçirmesi Rabbim beterinden korusunb bizleri aynı acıyla sınamasın. Teşekkür ederim güzel sözleriniz için
 
Eşimin hiç bir akrabasi sosyal medyam da yok. Olamazda.
E madem o öyle sosyal medya da sizi elaleme rezil ediyorsa sizde yapın aynısını.
Eşiniz kullanmadığı için sizi şikayet de edemez.
Oyunu kuralına göre oynayın.
Söylemeden gecemicem ama beş para etmez evlilik konusunda. Siz önce hatayı eşinizde arayın.
İnşallah doğumunuzu sağlıkla yaparsınız.
 
O kadar üzüldüm ki. Başınız sağ olsun. Ne kadar cahil ve kötü kalpli olmak gerekir ki böyle davranmak için? Cahilmetre, kötükalpmetre falan olsa bunları ölçmeye birimi yetmez. Allah ıslah etsin.
 

inşallah teşekkür ederim eşim de bilmiyorum artık umarım doğru adımlar atar artık

O kadar üzüldüm ki. Başınız sağ olsun. Ne kadar cahil ve kötü kalpli olmak gerekir ki böyle davranmak için? Cahilmetre, kötükalpmetre falan olsa bunları ölçmeye birimi yetmez. Allah ıslah etsin.

teşekkür ederim AA olur mu öyle şey kötü kalpli olan fitne fesatçı olan heR zaman benim nedense eşimin annesi tam bir melek aaa neden öyle diyorsunuz
 
Reactions: Kuf
paylaşımı size değil oglunaymis zaten..
ben olsam hamile halimle kv bu paylaşımı düşüneceğim en son şey olurdu..
takılmayın derim insanlar bir şekilde sizi huzursuz etmeyi başardıklarını hissederse bunu daha da arttırırlar..
umrunuzda olmasın..
 
Başlarda eşimin tuhaf bir aileci yapısı vardı.
1-2 kavgada ailesini tutunca,2 yıl çocuk yapmadım.
yani hem eşim hem ailesi tarafından zorlu geçecek hayatım yani anlaşılmama durumu zordur.
bunlar bir kenara, hamilelik,doğum,çocukların sorumluluğu üst üste ağır şeyler.

kendize yönelin. Mesleğiniz de varmış büyütün çocukları hayatınıza bakın.
kim neyi konuşuyorsa konuşsun.
eşinize gösterseniz bilene olacak ki?
Zaten anneciymiş.
 
Valla ben birgün elime aldım sazı vuur Allah vuuur kaynanama herseyi söyledim. Hamileyken hic cekilmiyor bu tip şeyler. Ki yeni oldu bu mevzu simdi evime de gelmiyor kafam cok rahat. Esine tabiki söyle. Bilsin. Ben simdiye kadar 10 defa söylemiştim
Sessiz kalınca kendilerini halt zanneder bu kaynana milleti
 
Kv yi arayıp neden sürekli laf sokup herkese rezil ettiğini sorardım, benimle derdinin ne olduğunu öğrenmeye çalışırdım.
Siz şimdi eşinize söylemişsiniz ama eşinizde ayyy annem ondan çok uxak kaldığımı düşünmüş hemen üstüne düşeyim diye anlamadın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…