- 23 Şubat 2017
- 1.887
- 5.464
- 158
- Konu Sahibi PembeLokum
Söylemişsin bile şimdi gördüm. Artık hiç yorum yapma derim. Bırak kendi içlerinde ne yaparlarsa yapsınlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sosyalmedyada takip etmeyin kadını. Boylece sinirleriniz bozulmaz.Kocaniza da soylemeyin gereksiz olur.Merhaba arkadaşlar ben de eşinin ailesiyle bir türlü geçinmeyi başaramayan yaklaşık 5 yllık bir gelinim. Bana sorarsanız tabi ki onlar haksız onlar hayırsız, onlara sorarsanız ben en hayırsız. Ben konuyu sizce kim haklı diye sormak için açmadım. İki evladımız var üçüncü yolda Allah izin verirse ve bir evlat da karnımda kaybettim. Bunlardan önce bir tanecik kardeşimi toprağa verdim. Üstüne bebeğm karnımda vefat edip sonra da zorlu iğneli hastanede geçen çok ağır hamilelikler geçirdim ve geçiriyorum. Evlatlarımın hepsini istedim. Allah eksikliklerini göstermesin. Bu süreçlerde açıkçası yardıma ihtiyacı olan bendim diye düşünüyorum. Dedem vefat etti cenazesine dahi gidemedim çünkü oğlum da hasta doğdu o esnada oğlum yoğunbakımdaydı mesela. Ameliyatlar oldu. Hayırsız damgası yemeyi haketmiyorum bu süreçlerde eşimin ailesi hiç gelmedi. Ama eşim ise annesi babası ameliyat olduğunda (katarakt ameliyatı mesela) hep gitti yardıma. Oğlumuz 5-6kere ölümden döndü bizim durum çok ciddiydi.
Kısaca kendimizi tanıttım şimdi sorum şöyle kayınvalidem sosyal medyada ben eşim ve çocuklarımdan oluşan fotoğrafımızı paylaşıp evladım var de evlenene kadar yazmış. Akraba da Allah gelinin de evladın da hayırlısını versin tarzı yorumlar yazmış.
En son eşimin asker uğurlamasında büyük bir kavga yaşadık malesef. Aileme de gitti konu ailemden, herkesten sorunlarımızı gizlerim. Aileme gidince hiç iyi olmadı. Aileler birbirine girdi haliyle. Ben çok kırıldım eşime de ailesine de o askerde iken iki çocuk ve hamile halimle tek başıma kendi evimizde kaldım. Kendi aileme çok mahçup olduğum için onlara yük olmak istemedim onlarda kalmadım. Bu arada mesleğim var ama çalışmıyorum çocuklarım okula başlayınca inşallah mesleğimi yapacağım.
Sizce eşime annesinin böyle bir paylaşım yapıtğını söylemeli miyim? Çünkü ortalığı karıştıran gelin damgası yerim hemen eşim sosyal medya kullanmıyor benim söylediğim çok aşikar olacak haliyle. Paylaşım bana yönelik değil eşime yönelik, eşim de annem annem diye dolanıyor bunca haksızlıklarına rağmen yani ben fesatlık yapmış olacağım onların gözünde. Siz olsanız böyle bir şeye bozulur muydunuz? Bu arada kv bugüne kadar sosyal medyadan bana sayısız şekilde gönderme yaptı yapmaya da devam ediyor.
Görüşlerinize ihtiyacım var
Hasta ruhlu.benim eşimde basta öyleydi .işe gitmedigi zamanlar annesine giderdi ben evdeyken.snra bazı şeyleri çözdüm şimdi kafam rahatEvet para olarak aldım mahkeme sürecinde ama 5 ay evli kaldık çok zor süreçti beni evde yalnız bırakıp annesinde kalıyordu sürekli ablalarıyla konuşup onlar ne derse onu yapıyordu maaşımı ona vermemi vs gibi bir çok şeyi istedi
Sosyalmedyada takip etmeyin kadını. Boylece sinirleriniz bozulmaz.Kocaniza da soylemeyin gereksiz olur.
Anne babasi tabi ki ameliyatlarinda yardima gidecek buna yorum dahi yapamazsiniz.Ayrica ölü doğuma ragmen çocuğunuzun hastaligina ragmen cok cesursunuz ki isteyerek 3.cocuk yolda diyorsunuz o halde kimseden medet ummayın siz istediniz siz bakacaksiniz elbette yaşlı başlı insanlar çocuk bakamaz artık.
Kolayliklar diliyorum hayatiniz 3 cocukla yeterince zor olacak bir de sosyal medya olayina girmeyin.Mesleginize de umarım devam edebilirsinz.
Sen buhün söylesen de al bir ekran görüntüsü dursun köşede.Merhaba arkadaşlar ben de eşinin ailesiyle bir türlü geçinmeyi başaramayan yaklaşık 5 yllık bir gelinim. Bana sorarsanız tabi ki onlar haksız onlar hayırsız, onlara sorarsanız ben en hayırsız. Ben konuyu sizce kim haklı diye sormak için açmadım. İki evladımız var üçüncü yolda Allah izin verirse ve bir evlat da karnımda kaybettim. Bunlardan önce bir tanecik kardeşimi toprağa verdim. Üstüne bebeğm karnımda vefat edip sonra da zorlu iğneli hastanede geçen çok ağır hamilelikler geçirdim ve geçiriyorum. Evlatlarımın hepsini istedim. Allah eksikliklerini göstermesin. Bu süreçlerde açıkçası yardıma ihtiyacı olan bendim diye düşünüyorum. Dedem vefat etti cenazesine dahi gidemedim çünkü oğlum da hasta doğdu o esnada oğlum yoğunbakımdaydı mesela. Ameliyatlar oldu. Hayırsız damgası yemeyi haketmiyorum bu süreçlerde eşimin ailesi hiç gelmedi. Ama eşim ise annesi babası ameliyat olduğunda (katarakt ameliyatı mesela) hep gitti yardıma. Oğlumuz 5-6kere ölümden döndü bizim durum çok ciddiydi.
Kısaca kendimizi tanıttım şimdi sorum şöyle kayınvalidem sosyal medyada ben eşim ve çocuklarımdan oluşan fotoğrafımızı paylaşıp evladım var de evlenene kadar yazmış. Akraba da Allah gelinin de evladın da hayırlısını versin tarzı yorumlar yazmış.
En son eşimin asker uğurlamasında büyük bir kavga yaşadık malesef. Aileme de gitti konu ailemden, herkesten sorunlarımızı gizlerim. Aileme gidince hiç iyi olmadı. Aileler birbirine girdi haliyle. Ben çok kırıldım eşime de ailesine de o askerde iken iki çocuk ve hamile halimle tek başıma kendi evimizde kaldım. Kendi aileme çok mahçup olduğum için onlara yük olmak istemedim onlarda kalmadım. Bu arada mesleğim var ama çalışmıyorum çocuklarım okula başlayınca inşallah mesleğimi yapacağım.
Sizce eşime annesinin böyle bir paylaşım yapıtğını söylemeli miyim? Çünkü ortalığı karıştıran gelin damgası yerim hemen eşim sosyal medya kullanmıyor benim söylediğim çok aşikar olacak haliyle. Paylaşım bana yönelik değil eşime yönelik, eşim de annem annem diye dolanıyor bunca haksızlıklarına rağmen yani ben fesatlık yapmış olacağım onların gözünde. Siz olsanız böyle bir şeye bozulur muydunuz? Bu arada kv bugüne kadar sosyal medyadan bana sayısız şekilde gönderme yaptı yapmaya da devam ediyor.
Bence o kadını hiçMerhaba arkadaşlar ben de eşinin ailesiyle bir türlü geçinmeyi başaramayan yaklaşık 5 yllık bir gelinim. Bana sorarsanız tabi ki onlar haksız onlar hayırsız, onlara sorarsanız ben en hayırsız. Ben konuyu sizce kim haklı diye sormak için açmadım. İki evladımız var üçüncü yolda Allah izin verirse ve bir evlat da karnımda kaybettim. Bunlardan önce bir tanecik kardeşimi toprağa verdim. Üstüne bebeğm karnımda vefat edip sonra da zorlu iğneli hastanede geçen çok ağır hamilelikler geçirdim ve geçiriyorum. Evlatlarımın hepsini istedim. Allah eksikliklerini göstermesin. Bu süreçlerde açıkçası yardıma ihtiyacı olan bendim diye düşünüyorum. Dedem vefat etti cenazesine dahi gidemedim çünkü oğlum da hasta doğdu o esnada oğlum yoğunbakımdaydı mesela. Ameliyatlar oldu. Hayırsız damgası yemeyi haketmiyorum bu süreçlerde eşimin ailesi hiç gelmedi. Ama eşim ise annesi babası ameliyat olduğunda (katarakt ameliyatı mesela) hep gitti yardıma. Oğlumuz 5-6kere ölümden döndü bizim durum çok ciddiydi.
BENCE O KADINI HİÇ TAkayın tlf bozuldu birden görmezden gelinMerhaba arkadaşlar ben de eşinin ailesiyle bir türlü geçinmeyi başaramayan yaklaşık 5 yllık bir gelinim. Bana sorarsanız tabi ki onlar haksız onlar hayırsız, onlara sorarsanız ben en hayırsız. Ben konuyu sizce kim haklı diye sormak için açmadım. İki evladımız var üçüncü yolda Allah izin verirse ve bir evlat da karnımda kaybettim. Bunlardan önce bir tanecik kardeşimi toprağa verdim. Üstüne bebeğm karnımda vefat edip sonra da zorlu iğneli hastanede geçen çok ağır hamilelikler geçirdim ve geçiriyorum. Evlatlarımın hepsini istedim. Allah eksikliklerini göstermesin. Bu süreçlerde açıkçası yardıma ihtiyacı olan bendim diye düşünüyorum. Dedem vefat etti cenazesine dahi gidemedim çünkü oğlum da hasta doğdu o esnada oğlum yoğunbakımdaydı mesela. Ameliyatlar oldu. Hayırsız damgası yemeyi haketmiyorum bu süreçlerde eşimin ailesi hiç gelmedi. Ama eşim ise annesi babası ameliyat olduğunda (katarakt ameliyatı mesela) hep gitti yardıma. Oğlumuz 5-6kere ölümden döndü bizim durum çok ciddiydi.
Su dunyada sinanan bir insansin kardesim belliki Allah seni sevgili kulu etmis ne guzel.bol bol dua et.o cocuklarin senin sefaatcin.bende yakin zamanda ablami kaybettim ama esimin ailesi aslinda ben bir adim gitsem on adim gelenlerden.cok uzulduler onlarda cok destekcim oldu.ama benim yinede icim almiyor hepsi zamaninda icimdeki hosgoruyu kaybettirdi.cocuklarina simsiki saril esinde iyiyse yuvana sahip cik.annenin babanin acisida agirdir onlara hosgorulu davran evlatlarini kaybetmisler. Benim derdim konum esinin ailesi degilde kardes acina takildim bende icimi doktum hakkini helal et.surda o sunepe kaynanandan cok annene babana ve sana uzuldum.bu aciyi nerde olsa taniyorum Rabbim bir daha yasatmasin.söyledim eşime bozuldu epeyce ama benimle paylaşmaz duygularını ne yapar artık bilmiyorum
benim acıma hiçbir zaman saygıları olmadı maalesef ben kardeşimi tabut içinde gördükten sonra doğan evladımı beşiğe koyamadım neden çünkü beşiğe koydum mu sanki tabuta koyuyormuşum gibi geldi.. evladımı kundağa sarmışlar beyaz beyaz bir örtüye delirdim sanki kefenliymiş gibi geldi tam bir evladım daha olacak her şey çok güzel olacak dedim evladımı doktor hatası nedeniyle hastanede yenidoğan beşiğinde nefesi kesilmiş bulduk .. sonra yoğunbakım.. eve eli boş döndüm tam o beşiğe çocuk yatıracağım artık bunları aşacağım derken beşik gene boş kaldı gözümde artık göz yaşı kalmadı benim gerçekten hayata zor tutunuyorum ve biraz anlayışı hakettiğimi düşünüyorum elbet benim de hatalarım Var yaşım genç, 22 yaşımda evlendim biraz hoş görüyü hakediyordum diye düşünüyorum.. ben ilk bebeğimi kardeşimin doğum gününde kaybettim. Bazen ağır geliyor. Size de içimi döktüm hakkınızı helal edin
Su dunyada sinanan bir insansin kardesim belliki Allah seni sevgili kulu etmis ne guzel.bol bol dua et.o cocuklarin senin sefaatcin.bende yakin zamanda ablami kaybettim ama esimin ailesi aslinda ben bir adim gitsem on adim gelenlerden.cok uzulduler onlarda cok destekcim oldu.ama benim yinede icim almiyor hepsi zamaninda icimdeki hosgoruyu kaybettirdi.cocuklarina simsiki saril esinde iyiyse yuvana sahip cik.annenin babanin acisida agirdir onlara hosgorulu davran evlatlarini kaybetmisler. Benim derdim konum esinin ailesi degilde kardes acina takildim bende icimi doktum hakkini helal et.surda o sunepe kaynanandan cok annene babana ve sana uzuldum.bu aciyi nerde olsa taniyorum Rabbim bir daha yasatmasin.
O kadar üzüldüm ki. Başınız sağ olsun. Ne kadar cahil ve kötü kalpli olmak gerekir ki böyle davranmak için? Cahilmetre, kötükalpmetre falan olsa bunları ölçmeye birimi yetmez. Allah ıslah etsin.söyledim eşime bozuldu epeyce ama benimle paylaşmaz duygularını ne yapar artık bilmiyorum
benim acıma hiçbir zaman saygıları olmadı maalesef ben kardeşimi tabut içinde gördükten sonra doğan evladımı beşiğe koyamadım neden çünkü beşiğe koydum mu sanki tabuta koyuyormuşum gibi geldi.. evladımı kundağa sarmışlar beyaz beyaz bir örtüye delirdim sanki kefenliymiş gibi geldi tam bir evladım daha olacak her şey çok güzel olacak dedim evladımı doktor hatası nedeniyle hastanede yenidoğan beşiğinde nefesi kesilmiş bulduk .. sonra yoğunbakım.. eve eli boş döndüm tam o beşiğe çocuk yatıracağım artık bunları aşacağım derken beşik gene boş kaldı gözümde artık göz yaşı kalmadı benim gerçekten hayata zor tutunuyorum ve biraz anlayışı hakettiğimi düşünüyorum elbet benim de hatalarım Var yaşım genç, 22 yaşımda evlendim biraz hoş görüyü hakediyordum diye düşünüyorum.. ben ilk bebeğimi kardeşimin doğum gününde kaybettim. Bazen ağır geliyor. Size de içimi döktüm hakkınızı helal edin
Eşimin hiç bir akrabasi sosyal medyam da yok. Olamazda.
E madem o öyle sosyal medya da sizi elaleme rezil ediyorsa sizde yapın aynısını.
Eşiniz kullanmadığı için sizi şikayet de edemez.
Oyunu kuralına göre oynayın.
Söylemeden gecemicem ama beş para etmez evlilik konusunda. Siz önce hatayı eşinizde arayın.
İnşallah doğumunuzu sağlıkla yaparsınız.
O kadar üzüldüm ki. Başınız sağ olsun. Ne kadar cahil ve kötü kalpli olmak gerekir ki böyle davranmak için? Cahilmetre, kötükalpmetre falan olsa bunları ölçmeye birimi yetmez. Allah ıslah etsin.