- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi PembeLokum
-
Bu kadar zor hamilelikler geçirdin halde neden ısrarla bebek yapmak sitedigini anlamadım kendi sağlıgını neden düşünmüyorsun ayrıca bu kadar sorunlu olan aileye 3 cocuk fazla neyse ben olsam gösteririm açık açık paylaşmış neden göstermiyeyim
O nasip igrenc bir davranis oyle ya insan yaparken utanir
Ben olsam gosterirdim
Bunu yapiyorsa gorme ihtimalinin sonuclarina da katlanacal kaynanacik
Esine yazmamis ki sana yazmis .Seninle evlenene kadar evladim vardi demeye getirmis.Ne kadar ayip bir de direk resim paylasmis akbabalarda hemen ususmus yorum yazmis.Ciddi bi tepkiyi hakediyorlar ama ortaminizi sartlarinizi bilemem.
Bir de size tavsiyem sevinizi düşürmeden gereken yerde herkese cevabınızı verin kimsenin size dilediği gibi davranmasına izin vermeyin sınırını bilsin herkes mesafeli olun sevgilerEsiniz arkanızda değilse ne kadar tepki koyabilirsiniz ki.
Ben olsam mutlaka cevabını verirdim, kime karşı olsa yutamam yani, yapım öyle.
Ama eşim sussa zor..
Sıkmayın siz canınızı böyle şeylere yine de.
Allah bebisinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
O zaman şunu anladım ki böyle bir paylaşım gerçekten hoş değil siz olsanız siz de bozukurdunuz demek.. ama her zamsn nasıl zeytinyağı gibi üste çıkıyorlsr da ben fesat olyorum bu işi çözemedim
Sanırım yanlış alintiladiniz, ben konu sahibi değilimBir de size tavsiyem sevinizi düşürmeden gereken yerde herkese cevabınızı verin kimsenin size dilediği gibi davranmasına izin vermeyin sınırını bilsin herkes mesafeli olun sevgiler
Bir de size tavsiyem sevinizi düşürmeden gereken yerde herkese cevabınızı verin kimsenin size dilediği gibi davranmasına izin vermeyin sınırını bilsin herkes mesafeli olun sevgiler
Arsız insan herzaman haklı insandır. Bu kadarcık ömrümde ben bunu anladım malesef...
Göster tabi ki. Sonuçta siz eşsiniz. Ona söylenen laf sana söylenmiştir.
Ne abes kadın
Sosyal medyayı kapat, bak nasıl rahatlıcan.. Onlar kendi kendi lerine fesat üreterek iclerini kemirsinler..
Klasik kıskanç kaynana sendromu yaşıyor işte. Siz sessiz kaldıkça pek zevkli gelmez ona bu laf sokmalar şimdi.
Altına
" sevgili anneciğim,dünyanın kanunu bu ne yaparsın. Yoksa insanlık nasıl çoğalırdı "
Yazıp sinir edemediniz mi? Hatta hala yazma şansınız var
Vallahi sizde nasıl bir dayanma gücü varmış. Inanılır gibi değil. Şaştım kaldım.Merhaba arkadaşlar ben de eşinin ailesiyle bir türlü geçinmeyi başaramayan yaklaşık 5 yllık bir gelinim. Bana sorarsanız tabi ki onlar haksız onlar hayırsız, onlara sorarsanız ben en hayırsız. Ben konuyu sizce kim haklı diye sormak için açmadım. İki evladımız var üçüncü yolda Allah izin verirse ve bir evlat da karnımda kaybettim. Bunlardan önce bir tanecik kardeşimi toprağa verdim. Üstüne bebeğm karnımda vefat edip sonra da zorlu iğneli hastanede geçen çok ağır hamilelikler geçirdim ve geçiriyorum. Evlatlarımın hepsini istedim. Allah eksikliklerini göstermesin. Bu süreçlerde açıkçası yardıma ihtiyacı olan bendim diye düşünüyorum. Dedem vefat etti cenazesine dahi gidemedim çünkü oğlum da hasta doğdu o esnada oğlum yoğunbakımdaydı mesela. Ameliyatlar oldu. Hayırsız damgası yemeyi haketmiyorum bu süreçlerde eşimin ailesi hiç gelmedi. Ama eşim ise annesi babası ameliyat olduğunda (katarakt ameliyatı mesela) hep gitti yardıma. Oğlumuz 5-6kere ölümden döndü bizim durum çok ciddiydi.
Kısaca kendimizi tanıttım şimdi sorum şöyle kayınvalidem sosyal medyada ben eşim ve çocuklarımdan oluşan fotoğrafımızı paylaşıp evladım var de evlenene kadar yazmış. Akraba da Allah gelinin de evladın da hayırlısını versin tarzı yorumlar yazmış.
En son eşimin asker uğurlamasında büyük bir kavga yaşadık malesef. Aileme de gitti konu ailemden, herkesten sorunlarımızı gizlerim. Aileme gidince hiç iyi olmadı. Aileler birbirine girdi haliyle. Ben çok kırıldım eşime de ailesine de o askerde iken iki çocuk ve hamile halimle tek başıma kendi evimizde kaldım. Kendi aileme çok mahçup olduğum için onlara yük olmak istemedim onlarda kalmadım. Bu arada mesleğim var ama çalışmıyorum çocuklarım okula başlayınca inşallah mesleğimi yapacağım.
Sizce eşime annesinin böyle bir paylaşım yapıtğını söylemeli miyim? Çünkü ortalığı karıştıran gelin damgası yerim hemen eşim sosyal medya kullanmıyor benim söylediğim çok aşikar olacak haliyle. Paylaşım bana yönelik değil eşime yönelik, eşim de annem annem diye dolanıyor bunca haksızlıklarına rağmen yani ben fesatlık yapmış olacağım onların gözünde. Siz olsanız böyle bir şeye bozulur muydunuz? Bu arada kv bugüne kadar sosyal medyadan bana sayısız şekilde gönderme yaptı yapmaya da devam ediyor.
Görüşlerinize ihtiyacım var
Almadın mı peki boşanma sırasında altınlarını?bunu merak ettim bayaCanım öncelikle kendini üzmemeye çalış kötü ile başa çıkmak çok zordur ama eşin de ailesi olduğu içim onlardan vazgeçemez ben olsaydım eşime paylaşımdan bahsederdim en azından senin durduk yere sinitlenmediğini görmesi gerek buna üzüldüğünü söylemen normal.ben bir evlilik yaşadım ve ayrıldım ve aile ile başa çıkamadım resmen 1 .hafta balayındayken ailesi sakın çocuk yapma diye mesaj atmış gözlerimle gördüm altınlarımı aldılar hepsini kendi aileminkiler dahil vermediler görümcemdeymiş sonradan öğrendim ve ailesi daha 1 aylık evliyken eşyaları satın boşanın dedi sonuç biz ayrıldık ama ben onlarla boşanma süresince tek kelime konuşmadım şimdi evli ve mutluyum eşim ailesine karşı her zaman benim yanımda bana hiç laf söyleymiyor demem o ki gerçekten seviyesiz insanlarla asla çözüm olmuyor sil sosyal medyadan kayınvalideni ya da eşin buna bozulur sizin huzurunuz kaçar diyorsan kapat hesabını
Vallahi sizde nasıl bir dayanma gücü varmış. Inanılır gibi değil. Şaştım kaldım.
Garip bir eş ailesi , 5 yılda 4 hamilelik ve 3 çocuk.. 1 tane hasta çocuk.. eş askerde.. çocuklarla hep siz ilgileniyorsunuz..
Bunlara rağmen eşiniz annem de annem diyor.
Nasıl böyle bir eşe 3 çocuk vermek istediniz?
Siz aşırı sabırlısınız.
Artık bu sabrı kullanmayın.
Salın gitsin yahu..
Bu arada çok çocuk istiyorum demişsiniz.
Affedersiniz ama daha kaç çocuk?
5 6 7 mi?
Nasıl ilgileniyorsunuz?
Allah kolaylık versin..
Kayinvalideniz beklentisi de çok aşırı.
3 çocuklu kadın. Eşi askerde.. Ne bekliyor ki hergün bal börek mi?
İlk önce ekran görüntüsü alıp sonra söylerdim. Z
Çok çirkef değilse kv arayıp hayırdır ne kötülüğümüzü gördün diye sorardım.
Facebook taki resimi izniniz olmadan kullandiysa Facebook a şikayet edin. Onlar sizin için resimi kaldırsın. Net çözüm ondan sonra kvdeyi listeden atmak
Sadece rezil olduk cümle aleme hayatım.. yaz resmnde ekran görüntüsünü at gitsin.emin ol annesini arayıp sayıp sövecektir.böyle terbiyesizlik görmedim
Aynı tarihlerde anne olmuştuk, bebeğin ve aile olarak sizin ne kadar zorlu süreçlerden geçtiğini hatırlıyorum.
Çok çok çok sakin geldin bana. Sen,eşin ve iki çocuğunun olduğu fotoğrafı koyup böyle bir yazı paylaşması resmen terbiyesizlik, haysiyetsizlik veya ismi her ne ise o..
Sadece yazı yazsaydı hiç muhattap olma derdim fakat bu farklı bir şey, kesinlikle susmaman gereken.
millete laf söyleyip yorumlarla mutlu oluyor. Fırsat verme
Sağına soluna gülücükler koyarak yazacaksınız bunu. Kavga eder gibi değil. Mesajını gördüm takmıyorum seni kaynana, anlamında yani.valla güzel olurdu lakin sesimizi çıkarmamaktan böyle oldu zira ses çıkardığımız zamanlar sonu hep kötü oldu :) daha beter karşılık veriyor o zaman kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?