Evladım var de evlenene kadar

zaten hep çok çocuk isteyen bir insandım üzerine kardeşimi ve ilk bebeğimi kaybetmem de cabası oldu böyle oldu gene olsa gene isterim ne kadar zor olursa olsun Allah eksikliklerini göstermesin Allah dileyenlere nasip etsin

O nasip igrenc bir davranis oyle ya insan yaparken utanir
Ben olsam gosterirdim
Bunu yapiyorsa gorme ihtimalinin sonuclarina da katlanacal kaynanacik

böyle paylaşımlar isteme gününden beri yapıyor vallahi uslanmıyor hiç sonuç katlandığı da yok malesef :) benim de iki oğlum var bir şey diyemiyorum oğlum da bana inanılmaz düşkün..

Esine yazmamis ki sana yazmis .Seninle evlenene kadar evladim vardi demeye getirmis.Ne kadar ayip bir de direk resim paylasmis akbabalarda hemen ususmus yorum yazmis.Ciddi bi tepkiyi hakediyorlar ama ortaminizi sartlarinizi bilemem.

ya hiç masum değil gerçekten ama işte gene de diğer insanlar da ne düşünür merak ettim açıkçası sşzlere de masum gelmiyor. normalde hiç fotoğraf filan paylaşmazlar ben çocukların fotoğrafını atıyorum diye bana kızarlar nazar değecek diye. bizim ailecek fotomuzu da nerden bulduysa benim hesabımdan alınmış normalde engelliyiz birbirimizden

Bir de size tavsiyem sevinizi düşürmeden gereken yerde herkese cevabınızı verin kimsenin size dilediği gibi davranmasına izin vermeyin sınırını bilsin herkes mesafeli olun sevgiler

O zaman şunu anladım ki böyle bir paylaşım gerçekten hoş değil siz olsanız siz de bozukurdunuz demek.. ama her zamsn nasıl zeytinyağı gibi üste çıkıyorlsr da ben fesat olyorum bu işi çözemedim

Arsız insan herzaman haklı insandır. Bu kadarcık ömrümde ben bunu anladım malesef...

Bir de size tavsiyem sevinizi düşürmeden gereken yerde herkese cevabınızı verin kimsenin size dilediği gibi davranmasına izin vermeyin sınırını bilsin herkes mesafeli olun sevgiler
Arsız insan herzaman haklı insandır. Bu kadarcık ömrümde ben bunu anladım malesef...
Göster tabi ki. Sonuçta siz eşsiniz. Ona söylenen laf sana söylenmiştir.
Sosyal medyayı kapat, bak nasıl rahatlıcan.. Onlar kendi kendi lerine fesat üreterek iclerini kemirsinler..
Klasik kıskanç kaynana sendromu yaşıyor işte. Siz sessiz kaldıkça pek zevkli gelmez ona bu laf sokmalar şimdi.

hepinize cevaplar için teşekkür ederim eşime de gayet sakince bak yaa annen ne paylaşmış gördün mü dedim görmedim bakayım dedi baktı bozuldu gerisi ile ilgilenmiyorum artık kendi bilir :)

Altına
" sevgili anneciğim, dünyanın kanunu bu ne yaparsın. Yoksa insanlık nasıl çoğalırdı "
Yazıp sinir edemediniz mi? Hatta hala yazma şansınız var

valla güzel olurdu lakin sesimizi çıkarmamaktan böyle oldu zira ses çıkardığımız zamanlar sonu hep kötü oldu :) daha beter karşılık veriyor o zaman kv

Vallahi sizde nasıl bir dayanma gücü varmış. Inanılır gibi değil. Şaştım kaldım.
Garip bir eş ailesi , 5 yılda 4 hamilelik ve 3 çocuk.. 1 tane hasta çocuk.. eş askerde.. çocuklarla hep siz ilgileniyorsunuz..
Bunlara rağmen eşiniz annem de annem diyor.
Nasıl böyle bir eşe 3 çocuk vermek istediniz?
Siz aşırı sabırlısınız.
Artık bu sabrı kullanmayın.
Salın gitsin yahu..
Bu arada çok çocuk istiyorum demişsiniz.
Affedersiniz ama daha kaç çocuk?
5 6 7 mi? Nasıl ilgileneceksiniz? Zor olmayacak mı?

Allah kolaylık versin..
Kayinvalidenizin beklentisi çok aşırı.
3 çocuklu kadın. Eşi askerde.. Ne bekliyor ki hergün bal börek mi?

Son düzenleme:
Aynı tarihlerde anne olmuştuk, bebeğin ve aile olarak sizin ne kadar zorlu süreçlerden geçtiğini hatırlıyorum.
Çok çok çok sakin geldin bana. Sen,eşin ve iki çocuğunun olduğu fotoğrafı koyup böyle bir yazı paylaşması resmen terbiyesizlik, haysiyetsizlik veya ismi her ne ise o..
Sadece yazı yazsaydı hiç muhattap olma derdim fakat bu farklı bir şey, kesinlikle susmaman gereken.
millete laf söyletip yorumlarla mutlu oluyor. Fırsat verme

Almadın mı peki boşanma sırasında altınlarını?bunu merak ettim baya

çok tatlısınız gerçekten tebessüm ettim:) Çocukları ne eşim ne ailesi için değil kendim için doğuruyorum desem kaba mı olur eheh gerçekten çok seviyorum böyle nasıl anlatsam ki.. Eşime ne deyim bilmiyorum annesine çok düşkün benim oğlum da bana çok düşkün benim de iki oğlum olacak bir şey diyemiyorum hani beni ferahlatsa yeter annesine sövsün saysın derdim yok beni üzmeseler haksızlığa tahammül edemiyorum

İlk önce ekran görüntüsü alıp sonra söylerdim. Z
Çok çirkef değilse kv arayıp hayırdır ne kötülüğümüzü gördün diye sorardım.

söyledim eşime teşekkür ederim

Facebook taki resimi izniniz olmadan kullandiysa Facebook a şikayet edin. Onlar sizin için resimi kaldırsın. Net çözüm ondan sonra kvdeyi listeden atmak

umarım kaldırır paylaşımı gerçi beğeniler yorumlar aktı gitti artık ne faydası olur bilemiyorum

Sadece rezil olduk cümle aleme hayatım.. yaz resmnde ekran görüntüsünü at gitsin.emin ol annesini arayıp sayıp sövecektir.böyle terbiyesizlik görmedim

gerçekten milletin ağzına laf verdi zaten akraba milleti dedikodu sever

allah razı olsun teşekkür edeeim yorumunuz için hani bir söz vardı belki görmüşsünüzdür eskiden yedi köyü yakarım dediğim şeylere kılımı kıpırdatmadığımı farkedince büyüdüğümü anladım diye, 5 yılda büyümüşüm ben de artık. Özellikle oğlumda yaşadıklarımdan sonra şu çocuklarıM mutlu olsun üçüncü evladım sağlıklı doğsun (onda da aynı risk varmış maalesef) başka derdim yok

valla güzel olurdu lakin sesimizi çıkarmamaktan böyle oldu zira ses çıkardığımız zamanlar sonu hep kötü oldu :) daha beter karşılık veriyor o zaman kv
Sağına soluna gülücükler koyarak yazacaksınız bunu. Kavga eder gibi değil. Mesajını gördüm takmıyorum seni kaynana, anlamında yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…