- Konu Sahibi PembeLokum
-
Esine soylemesin bence askerde sonuçtaO zaman kv ile hic muhattap olmayin. Zaten hamilesiniz, bir de boyle zor insanlarla ugrasmayin. Esinize soyleyin ama.
Sizin sorununuz kayınvalidenizden ziyade eşiniz, buna rağmen evliliğe devam edip çocuk sahibi olduğunuza göre eşinizi böyle kabul ettiniz demek ki. O yüzden mümkün olduğunca yaptıklarını görmeyeceksiniz duymayacaksınız sosyal medyada takip de etmeyin. Yapabileceğiniz sadece bu.
Terbiyesiz kadın, evladının gelininin torunlarının fotoğrafını koyup bunu yazmaya utanmamış mı? Kime dert yanıyor? Ben gösterirdim eşime, kayınvalideye de evlat nasıl oluyormuş gösterirdim. Sosyal medyada çıkarın arkadaş listenizden bence.
Esin hala annem annem diye dolanıyorsa çokta suçlamaz annesini hatta senin dediğin gibi ortalık karıştıran diye sana söyler.yine de eşine göstermen gayet normal . Sonrada sil gitsin listenden hamilesin ne canını sıkacaksın görüpte. Hesap soran olursa onca yaptigin şeye rağmen beni gömüyorsun cevap vermiyorum silmişim çok mu de
O laf yetistirenlere de duymak istemedigimi, bana boyle seyleri soylememelerini rica ederdim. Kaynananiz her paylasimlarinin size ulasacagini bilerek paylasiyor zaten öyle seyleri. Takmazsaniz birakir biyerde illa ki.
Söyle tabi canım paylaşımı yapıp ortaya laf atan degilde paylasimi goren mi ortaligi karistircakmis?kendileri halletsin, annen boyle yazmis canm der cekilirsin
sen ne kadar zor surecler gecirmissin hangisi yaninda olmusta hayirsiz damgasi vuracak yuzu bulucaklar? Ben senin yerinde olsam arsiz gibi gelinin falan hayirlisi yazan akrabaya cevap bile yazardim ne kadar hayir gormusum evladimi kardesimi dedemi kaybetmisim kim hayrina yanima gelmisde burdan gonderme yapiyorsunuz bile yazardim herkese hakettigi lafi vermek gerek
Merhaba.Siz sanırım her şeyi büyük bir olgunlukla sessiz kalıp alttan almışsınız ve yapılan hiçbirşeye tepki göstermemişsiniz.Bu yüzden kayınvalide siz alttan aldıkça üstte çıkmış.Eşinize göstermeden önce bence arayıp kayınvalideye hesap sorun.Ben halileyim oğlun askerde bu nasıl bir cümle bizim fotomuzun üstünde.El var düşman var bu neyin paylaşımı deyin.eğer sizin üstünüze gelirse de oğluna da deyiverin.emin olun sustukça daha fesat ve sinsi görecek sizi.
Bence saygili ama onu suclayacak sitemkar bir yorum yapin ve engelleyin görmeyin paylaşımlarını sınırınız bozulmasin zaten siz bakiyorusunuz diye paylaşıyor onları . Azcik vicdani olsa hamile geliniyle ugrasmazdi edebsiz.
Şu facebook tan laf sokma modası da geçemedi bir türlü..
Yerinizde olsam hic muhattap olmaz Kv yide block yapardım facebooktan..eşinize birşey demeyin şimdilik..zaten kv beni engelledi diye şikayet edecektir o zaman söylersiniz.
E oğlu zaten anam anam diyormuş ortada bir vefasızlık yok.Ne diye böyle bir paylaşım yapıyor ki .Ben olsam söylemem .Hamilesin stres olmaya değmez .Nasıl olsa bi şekilde haklı çıkarır kendini .
Esine soylemesin bence askerde sonuçta
Eşi askerde degil. DönmüşEsine soylemesin bence askerde sonuçta
Gönderme değil açık açık bir paylaşım yapmış kayınvalideniz, birde akrabaya laf söyletmis ne kadar ayıp yahu.
Eşinize söyleyin tabi ama annesinin peşinde dolanan eşiniz senin yüzünden hayırsız evlat oldum diye size tepki göstermez umarım.
Kayinvalideniz delirmis. Mumkun oldugunca soguk, mesafeli olun. Bunun icin gecerli sebepleriniz var.Cevaplarınız için teşekkür ederim. Kv üç aylık evli iken görümcrmi davet ettiğimde abinin evine gitme gelinin bir eşyası kaybolur sana hırsız muamelesi yapar demiş kulağıma geldi dığruymuş bunun hesabını sorduğumda dahi ben kötü oldum o nedenle akıl danışmak istedim bu konuda artık
Canım öncelikle kendini üzmemeye çalış kötü ile başa çıkmak çok zordur ama eşin de ailesi olduğu içim onlardan vazgeçemez ben olsaydım eşime paylaşımdan bahsederdim en azından senin durduk yere sinitlenmediğini görmesi gerek buna üzüldüğünü söylemen normal.ben bir evlilik yaşadım ve ayrıldım ve aile ile başa çıkamadım resmen 1 .hafta balayındayken ailesi sakın çocuk yapma diye mesaj atmış gözlerimle gördüm altınlarımı aldılar hepsini kendi aileminkiler dahil vermediler görümcemdeymiş sonradan öğrendim ve ailesi daha 1 aylık evliyken eşyaları satın boşanın dedi sonuç biz ayrıldık ama ben onlarla boşanma süresince tek kelime konuşmadım şimdi evli ve mutluyum eşim ailesine karşı her zaman benim yanımda bana hiç laf söyleymiyor demem o ki gerçekten seviyesiz insanlarla asla çözüm olmuyor sil sosyal medyadan kayınvalideni ya da eşin buna bozulur sizin huzurunuz kaçar diyorsan kapat hesabınıMerhaba arkadaşlar ben de eşinin ailesiyle bir türlü geçinmeyi başaramayan yaklaşık 5 yllık bir gelinim. Bana sorarsanız tabi ki onlar haksız onlar hayırsız, onlara sorarsanız ben en hayırsız. Ben konuyu sizce kim haklı diye sormak için açmadım. İki evladımız var üçüncü yolda Allah izin verirse ve bir evlat da karnımda kaybettim. Bunlardan önce bir tanecik kardeşimi toprağa verdim. Üstüne bebeğm karnımda vefat edip sonra da zorlu iğneli hastanede geçen çok ağır hamilelikler geçirdim ve geçiriyorum. Evlatlarımın hepsini istedim. Allah eksikliklerini göstermesin. Bu süreçlerde açıkçası yardıma ihtiyacı olan bendim diye düşünüyorum. Dedem vefat etti cenazesine dahi gidemedim çünkü oğlum da hasta doğdu o esnada oğlum yoğunbakımdaydı mesela. Ameliyatlar oldu. Hayırsız damgası yemeyi haketmiyorum bu süreçlerde eşimin ailesi hiç gelmedi. Ama eşim ise annesi babası ameliyat olduğunda (katarakt ameliyatı mesela) hep gitti yardıma. Oğlumuz 5-6kere ölümden döndü bizim durum çok ciddiydi.
Kısaca kendimizi tanıttım şimdi sorum şöyle kayınvalidem sosyal medyada ben eşim ve çocuklarımdan oluşan fotoğrafımızı paylaşıp evladım var de evlenene kadar yazmış. Akraba da Allah gelinin de evladın da hayırlısını versin tarzı yorumlar yazmış.
En son eşimin asker uğurlamasında büyük bir kavga yaşadık malesef. Aileme de gitti konu ailemden, herkesten sorunlarımızı gizlerim. Aileme gidince hiç iyi olmadı. Aileler birbirine girdi haliyle. Ben çok kırıldım eşime de ailesine de o askerde iken iki çocuk ve hamile halimle tek başıma kendi evimizde kaldım. Kendi aileme çok mahçup olduğum için onlara yük olmak istemedim onlarda kalmadım. Bu arada mesleğim var ama çalışmıyorum çocuklarım okula başlayınca inşallah mesleğimi yapacağım.
Sizce eşime annesinin böyle bir paylaşım yapıtğını söylemeli miyim? Çünkü ortalığı karıştıran gelin damgası yerim hemen eşim sosyal medya kullanmıyor benim söylediğim çok aşikar olacak haliyle. Paylaşım bana yönelik değil eşime yönelik, eşim de annem annem diye dolanıyor bunca haksızlıklarına rağmen yani ben fesatlık yapmış olacağım onların gözünde. Siz olsanız böyle bir şeye bozulur muydunuz? Bu arada kv bugüne kadar sosyal medyadan bana sayısız şekilde gönderme yaptı yapmaya da devam ediyor.
Görüşlerinize ihtiyacım var
Kayinvalideniz delirmis. Mumkun oldugunca soguk, mesafeli olun. Bunun icin gecerli sebepleriniz var.
Canım öncelikle kendini üzmemeye çalış kötü ile başa çıkmak çok zordur ama eşin de ailesi olduğu içim onlardan vazgeçemez ben olsaydım eşime paylaşımdan bahsederdim en azından senin durduk yere sinitlenmediğini görmesi gerek buna üzüldüğünü söylemen normal.ben bir evlilik yaşadım ve ayrıldım ve aile ile başa çıkamadım resmen 1 .hafta balayındayken ailesi sakın çocuk yapma diye mesaj atmış gözlerimle gördüm altınlarımı aldılar hepsini kendi aileminkiler dahil vermediler görümcemdeymiş sonradan öğrendim ve ailesi daha 1 aylık evliyken eşyaları satın boşanın dedi sonuç biz ayrıldık ama ben onlarla boşanma süresince tek kelime konuşmadım şimdi evli ve mutluyum eşim ailesine karşı her zaman benim yanımda bana hiç laf söyleymiyor demem o ki gerçekten seviyesiz insanlarla asla çözüm olmuyor sil sosyal medyadan kayınvalideni ya da eşin buna bozulur sizin huzurunuz kaçar diyorsan kapat hesabını
Ekran görüntüsünü al mutlaka ve eşinle de paylaş. Yin3de aklında kalmasın diye de kendinde sor. Hayirdir sorunun varsa bana direk soyle diye
Esiniz arkanızda değilse ne kadar tepki koyabilirsiniz ki.
Ben olsam mutlaka cevabını verirdim, kime karşı olsa yutamam yani, yapım öyle.
Ama eşim sussa zor..
Sıkmayın siz canınızı böyle şeylere yine de.
Allah bebisinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
E yani oradaki asıl hedef sizsiniz aslinda. Eşinizi daha iyi tanırsınız, birde üstüne onunla problem yaşayacaksınız hamile hamile hiç uğraşmayın derim.İşte doğru tespit bu bence benim yüzümden hayırsız evlat oldu çünkü oradaki mesaj evlendikten sonra hayırsız olunması. Sebep benim yani.
teşekkür ederim karşılıklı engelliyiz birbirimizden askerlik öncesi olaydan beri maalesef,68pou6079yhu6jm
/Ben olsam direkt engellerdim kaynanayi sosyal medyadan birde sayisiz laf gonderiyor ordan yuzune soylemeye cesareti yok gonderme yapiyor guya.. engelle gitsin bozulur zaten bu duruma ona yeterde artar bile esine soylerde neden engelledin derlerse laf sokmalarini gormemek daha iyi deŕsin.. boyle boyle yaziyor dersin.. esinede bu sekilde soylemis olursun..
haklısınız teşekkür ederim :)Bence eşiniz gibi siz de kullanmayın sosyal medya ya da kayinvalideniz veya akrabaları eklemeden kullanın. En güzeli görmemek bilmemek çünkü siz görseniz de paylaşacak görmeseniz de.. çocuklarınıza yönelin onlara algınızı kapatin kendi çekirdek ailenizde mutlu olmaya çalışın derim. Sevgiler
E yani oradaki asıl hedef sizsiniz aslinda. Eşinizi daha iyi tanırsınız, birde üstüne onunla problem yaşayacaksınız hamile hamile hiç uğraşmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?