Evladım var de evlenene kadar

O laf yetistirenlere de duymak istemedigimi, bana boyle seyleri soylememelerini rica ederdim. Kaynananiz her paylasimlarinin size ulasacagini bilerek paylasiyor zaten öyle seyleri. Takmazsaniz birakir biyerde illa ki.

Crvaplar için çok teşekkür ederim canlar teşefondan yazdığıö için tek tek cevaplayamıyorum kysura bakmayın

E oğlu zaten anam anam diyormuş ortada bir vefasızlık yok.Ne diye böyle bir paylaşım yapıyor ki .Ben olsam söylemem .Hamilesin stres olmaya değmez .Nasıl olsa bi şekilde haklı çıkarır kendini .
Esine soylemesin bence askerde sonuçta

Teşekkğr ederim arkadaşlar sosyal mecya ve hiçbir yerden takipleşmiyoruz ama biz insanlara hiçbir şey çaktırmamaya çalışırken sağdan soldan geliyor böyle haberler insanlar görüyor kötü oluyor

Eşim askerden döndü bu arada bedelli idi o yüzden çok şikayetlenmedim

O zaman şunu anladım ki böyle bir paylaşım gerçekten hoş değil siz olsanız siz de bozukurdunuz demek.. ama her zamsn nasıl zeytinyağı gibi üste çıkıyorlsr da ben fesat olyorum bu işi çözemedim

Gönderme değil açık açık bir paylaşım yapmış kayınvalideniz, birde akrabaya laf söyletmis ne kadar ayıp yahu.

Eşinize söyleyin tabi ama annesinin peşinde dolanan eşiniz senin yüzünden hayırsız evlat oldum diye size tepki göstermez umarım.

İşte doğru tespit bu bence benim yüzümden hayırsız evlat oldu çünkü oradaki mesaj evlendikten sonra hayırsız olunması. Sebep benim yani.

Kayinvalideniz delirmis. Mumkun oldugunca soguk, mesafeli olun. Bunun icin gecerli sebepleriniz var.

Canım öncelikle kendini üzmemeye çalış kötü ile başa çıkmak çok zordur ama eşin de ailesi olduğu içim onlardan vazgeçemez ben olsaydım eşime paylaşımdan bahsederdim en azından senin durduk yere sinitlenmediğini görmesi gerek buna üzüldüğünü söylemen normal.ben bir evlilik yaşadım ve ayrıldım ve aile ile başa çıkamadım resmen 1 .hafta balayındayken ailesi sakın çocuk yapma diye mesaj atmış gözlerimle gördüm altınlarımı aldılar hepsini kendi aileminkiler dahil vermediler görümcemdeymiş sonradan öğrendim ve ailesi daha 1 aylık evliyken eşyaları satın boşanın dedi sonuç biz ayrıldık ama ben onlarla boşanma süresince tek kelime konuşmadım şimdi evli ve mutluyum eşim ailesine karşı her zaman benim yanımda bana hiç laf söyleymiyor demem o ki gerçekten seviyesiz insanlarla asla çözüm olmuyor sil sosyal medyadan kayınvalideni ya da eşin buna bozulur sizin huzurunuz kaçar diyorsan kapat hesabını

Esiniz arkanızda değilse ne kadar tepki koyabilirsiniz ki.
Ben olsam mutlaka cevabını verirdim, kime karşı olsa yutamam yani, yapım öyle.
Ama eşim sussa zor..
Sıkmayın siz canınızı böyle şeylere yine de.
Allah bebisinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kayinvalideniz delirmis. Mumkun oldugunca soguk, mesafeli olun. Bunun icin gecerli sebepleriniz var.

mesafeli olmaya çalışıyorum ama arada çocuklar olunca mümkün olmuyor

teiekkür ederim siz de çok zor badireler atlatmışsınız bundan sonra çok mutlu olun inşallah yeni evliliğinizde

Ekran görüntüsünü al mutlaka ve eşinle de paylaş. Yin3de aklında kalmasın diye de kendinde sor. Hayirdir sorunun varsa bana direk soyle diye

teşekkür ederim cevabınız için

evet maalesef.. teşekkür ederim

Ben olsam direkt engellerdim kaynanayi sosyal medyadan birde sayisiz laf gonderiyor ordan yuzune soylemeye cesareti yok gonderme yapiyor guya.. engelle gitsin bozulur zaten bu duruma ona yeterde artar bile esine soylerde neden engelledin derlerse laf sokmalarini gormemek daha iyi deŕsin.. boyle boyle yaziyor dersin.. esinede bu sekilde soylemis olursun..

Bence eşiniz gibi siz de kullanmayın sosyal medya ya da kayinvalideniz veya akrabaları eklemeden kullanın. En güzeli görmemek bilmemek çünkü siz görseniz de paylaşacak görmeseniz de.. çocuklarınıza yönelin onlara algınızı kapatin kendi çekirdek ailenizde mutlu olmaya çalışın derim. Sevgiler

İşte doğru tespit bu bence benim yüzümden hayırsız evlat oldu çünkü oradaki mesaj evlendikten sonra hayırsız olunması. Sebep benim yani.
E yani oradaki asıl hedef sizsiniz aslinda. Eşinizi daha iyi tanırsınız, birde üstüne onunla problem yaşayacaksınız hamile hamile hiç uğraşmayın derim.

Bu kadar zor hamilelikler geçirdin halde neden ısrarla bebek yapmak sitedigini anlamadım kendi sağlıgını neden düşünmüyorsun ayrıca bu kadar sorunlu olan aileye 3 cocuk fazla neyse ben olsam gösteririm açık açık paylaşmış neden göstermiyeyim

teşekkür ederim karşılıklı engelliyiz birbirimizden askerlik öncesi olaydan beri maalesef

haklısınız teşekkür ederim :)

E yani oradaki asıl hedef sizsiniz aslinda. Eşinizi daha iyi tanırsınız, birde üstüne onunla problem yaşayacaksınız hamile hamile hiç uğraşmayın derim.

sanırım unutmaya çalışacağım bunu dediğiniz gibi büyük ihtimal problem yaşayacağız

Son düzenleme:
Esine yazmamis ki sana yazmis .Seninle evlenene kadar evladim vardi demeye getirmis.Ne kadar ayip bir de direk resim paylasmis akbabalarda hemen ususmus yorum yazmis.Ciddi bi tepkiyi hakediyorlar ama ortaminizi sartlarinizi bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…