- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
3 yıllık evliyim ve hiç temizlikçi almadım.hep kendim yaptım
ama bayram için ilk kez alıcam.çünkü oğlum 2 yaşında oldu ve inanılmaz yaramaz,aksi,huysuz
wc ye giremiyorum valla kapıları tekmeliyor.evet bayram için alacağım
al bacım, ama şimdiye kadar temizliğini kendin yapmış bir bayan olarak eminim ki çok titizleneceksin kadın geldiğinde.....onun için çok iyi birini bulmaya çalış...bayram geldiği için temizliğe giden bayanlar çok yoğun..onun için elini çabuk tut.....
evet canım haklısın elimi çabuk tutmalıyım.oturduğum binada bi komşum var sık sık alır.
çok temiz yapıyormuş.ona gelen kadını alıcam bende.bu hafta ayarlamam lazım.acaba istediklerimi yapar mı ki.daha önce hiç almadığım için bilmiyorum.kendi belirledikleri işlerimi yaparlar sadece.cam silme,banyo,sil,süpür işlerimi acaba.çünkü ben bayağı bişi yaptıracam.2 halı silme,1 kanepe silme,mutfak dolaplarını silme gibi.tabi cam vs vs de olacak.
neeeeeeee....................:1shok:.canım, ben şimdi senin yaşadığın yere geliyorum, beni havaalanından alabilir misin? fazla becerikli sayılmam ama 90 euro yeter bana....
gel bitanem ama gezmeye gel,ben kiyabilir miyim hic sana temizlik yaptiricama.s.
290 euroda üstüne benden :içelim:
ben bazen gerektiğini ddüşünüyorum.özelliklede çalışan bayanlar için.helede çocuklu olupta çalışıyorsa kesinlikle şahsen ben öyle yapıyorum:))kaydirigubbakcemile3
:CüvCüv: evet bayanlar, evinizi kendiniz mi temizliyorsunuz, temizlikçi mi tutuyorsunuz, yoksa sadece bayram seyranlarda mı temizletiyorsunuz temizlikçiye. merak buya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?