Anket evinizi kendiniz mi temizlersiniz yoksa temizletir misiniz?

evinizi kendiniz mi temizlersiniz yoksa temizlikçi mi tutarsınız?

• Ankete Katılan
    307

al bacım, ama şimdiye kadar temizliğini kendin yapmış bir bayan olarak eminim ki çok titizleneceksin kadın geldiğinde.....onun için çok iyi birini bulmaya çalış...bayram geldiği için temizliğe giden bayanlar çok yoğun..onun için elini çabuk tut.....

Oğluşum doğnana kadar özel günler hariç eşimle birlikte yapıyorduk,
şimdi yardımcı kadınımız var ,
sağolsun evi pırıl pırıl yapıyor
Elleri dert görmesin

evet canım haklısın elimi çabuk tutmalıyım.oturduğum binada bi komşum var sık sık alır.
çok temiz yapıyormuş.ona gelen kadını alıcam bende.bu hafta ayarlamam lazım.acaba istediklerimi yapar mı ki.daha önce hiç almadığım için bilmiyorum.kendi belirledikleri işlerimi yaparlar sadece.cam silme,banyo,sil,süpür işlerimi acaba.çünkü ben bayağı bişi yaptıracam.2 halı silme,1 kanepe silme,mutfak dolaplarını silme gibi.tabi cam vs vs de olacak.

Bende kendim yapıyorum sevmiyorum ev işini ama mecbur çalıştıgım için çok zor oluyor
Evim zaten küçük ilona nında dedigi gibi güler valla..
Çalışmayan arkadaşlar neden evde durdukları halde ( bebiş yoksa) yardımcı tutuyorlar anlamadım dogrusu...

valla istediklerini söyle tabi ki....ben söylüyorum.....

örneğin, bir arkadaşım duvarlarını, halılarını, mutfak dolaplarının içlerini, panjurlarını, camlarını vs. ağır işlerini yaptırmak için çağırdı, genel temizliğini kendi yaptı....

neeeeeeee....................:1shok:.canım, ben şimdi senin yaşadığın yere geliyorum, beni havaalanından alabilir misin? fazla becerikli sayılmam ama 90 euro yeter bana....

gel bitanem ama gezmeye gel,ben kiyabilir miyim hic sana temizlik yaptiricama.s.
290 euroda üstüne benden :içelim:

gel bitanem ama gezmeye gel,ben kiyabilir miyim hic sana temizlik yaptiricama.s.
290 euroda üstüne benden :içelim:

10 euroyu neden kestin, yuvarlak yap 300 olsun....:roflol:

sağol canım benim inşallah diyeceğim ama mobilya borcu, kira vs. derken tatile bile çıkamadık bu yıl...yurtdışına gelmek benim için hayal valla......ama çağırman yeter....

ben takıntılıyım temızlıkte.. eve yardmcı kadında gelse ardından son kez ben yıne bı gecerim.. yaza gırmeden ve kısa gırmeden muhakkak kadın yardımcı gelır ve hem onun canını cıkartırım hem de kendımın...

iki yıldır evliyim üç ay evde olamadığım için ev berbattı , mecburen bir defa temizlikçi almıştım ve yetiştiremediği için ona bende yardım ettim ertesi gün onun yaptığı işlerin üstünden tekrar geçtimklava: bidahada almadım almamda insanın içine sinmiyo.tmizliğe giden ve üstün körü yapan kadınları kınıyorum hangi iş yapılırsa yapılsın o işin hakkını vermeli.a.s

Son düzenleme:
ben bazen gerektiğini ddüşünüyorum.özelliklede çalışan bayanlar için.helede çocuklu olupta çalışıyorsa kesinlikle şahsen ben öyle yapıyorum:))kaydirigubbakcemile3

ben bazen gerektiğini ddüşünüyorum.özelliklede çalışan bayanlar için.helede çocuklu olupta çalışıyorsa kesinlikle şahsen ben öyle yapıyorum:))kaydirigubbakcemile3

gerekiyor ya, gerekmez mi? haftasonu hangi birine yetişeceğimi şaşırıyorum, hele de insanın eşi yardım etmiyorsa...ama verdiğim paraya da acıyorum aslında, bazen de canımdan kıymetli mi diyorum....:CüvCüv:

valla bende veimi kendim temizlerim.geçen sene şubatın ilk haftası doğum yapacam diye ocak ayında temizlikçi çağırdım.evimde çok büyük değil.90 m2 bişey.öğleden sonnra geldi,akşam 6 ya kadar işleri bitiremedi.üstelik en önemli vede yapması gereken yerleri yani banyo,wc temizliğini yapmadı.mutfakta topu topu 4 dolap var onlarıda silmedi.velhasıl bi dahada kimseyi çağırmam.zaten gelene işte buyuramıyorum.yalnızca eğer ev değişeceksem yeni taşınacağim evi girmeden temizletiyorum o kadar.
bekarken annemim evnide ben temizlerdim.zatenn temizlik yapmak benm için bi terapi gibi.hele o amonyaklı c...fin kokusu yok mu bayılıyorumm:sm_cool::sm_cool:
ama çalışanlar kesinlikle yardımcı almalılar büyük temizlikte.kolaylıklar herkese

:CüvCüv: evet bayanlar, evinizi kendiniz mi temizliyorsunuz, temizlikçi mi tutuyorsunuz, yoksa sadece bayram seyranlarda mı temizletiyorsunuz temizlikçiye. merak buya

çok şükür elim ayagım tutuyo kendim yaparım temizliğimi...biri bana yardım etsede arkasından temizlerim yine...başkasının yaptığı içime pek sinmez...:dilcikar:

Şuan gayet bekarım ve aiLemLeim ve gayett kendim temizLiyorumm :roflol:
ama evLendiğimde arada isterim temizLiğine güvendiğim biri geLsinn
şimdi biLe biri yaptığında ben arkasından tekrar yapıyorum aLışkanLık ama evLenince nasipp fisfisfis

her cumartesi temizlikçim geliyor
temizlik yapmaktan hoşlanmıyorum zaten bi hafta sonum var nezaman, ben nezaman dinlenicem nezaman kendime vakit ayıracam dimi
cumartesi günleri evde olduğum için yaptığı işleri kontrol ediyorum o yüzden içim çok rahat
ben evde olmasam bende güvenemezdim yaptığı işe ama böyle çok memnunum

Kendim temizliyorum... Ömrü hayatımda bir kaç sefer aldım kadın ertesi gün aynı işleri tekrar kendim yaptım öyle üstten temizliyorlar işte... Gerçekten iyi yapanlar vardır ama çoğu baştan savma yapıyor bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…