- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
kolumda sinir sıkışması olduğu için cam silme,halı silme gib iişleri yapamıyorum.bunlar için ayda bir kadın alıyorum.gerisini eşimle beraber hallediyoruz.
ama bayramda seyranda mutlaka alırım.bende evde olurum zaten.beraber temizlerizkaydirigubbakcemile5(ama parayı o alır-tatlicadiarzu-)
:CüvCüv: vet bayanlar, evinizi kendiniz mi temizliyorsunuz, temizlikçi mi tutuyorsunuz, yoksa sadece bayram seyranlarda mı temizletiyorsunuz temizlikçiye. merak buya
Valla arkadaşım nikinden belli çok titiz olduğun sana da bu konuyu açmak yakışırdı diye düşünüyorum..........Ben temizlikçiyi 19 senelik evlilik hayatımda sadece hamile olduğum dönemde aldım, kendi işimi kendim yaparım, uğraşamam ben onlarla, hepsi ayrı telden çalıyorlar, sağlığım elverdiği sürece temizliğe devam.......
:smiley-cool:
valla canımcım ya, çamaşırsuyu kullanmayı (adı d ile başlayanı) kullanmaya bayılıyorum, eşim benle dalga geçiyor, senin çamaşırsuyuyla aranda bişimi var diye, ordan da bu nick aklıma gelmişti. benim eve temizliğe gelen bayan o kadar iyi ki. arkadaş oldum valla onla. pırıl pırıl yapıyor her yanı, ütü mü falan da yapıyor. ben bazen sohbete dalıyorum, o benle ilgilenmeyip temizliğe devam ediyor ama anneme denk gelenler de hep kötü çıktı yahu:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?