• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket evinizi kendiniz mi temizlersiniz yoksa temizletir misiniz?

evinizi kendiniz mi temizlersiniz yoksa temizlikçi mi tutarsınız?

• Ankete Katılan
    307
bende ayda 1 kere temizlikçi çağırıyorum senelerden beri annemlere teyzemlerede gider zaten ewimin herşeyini bildiği için pırıl pırıl yapar sağolsun ama bende haftada 2-3 kere siler toz alırım v.s.

kendim temizlerim ama eğer hastalık durumu varsa tabiki birini tutarım..gerçi onun yaptığınıda beğenmem ama olsun...

çalışıyorum ama işimi kendim yapıyorum..bunun kimsenin temizliğini beğenmememle alakası yok tamamen temizlikçiye ayrılcak bütçe olmadığından eğer olsa kesinlikle temizletirim..hazetmiyorum ev işinden...

Elimden gelsede temizliğin her noktasını bilsemde genede allaha şükür yardımcım var evim fazla büyük olduğundan işime gelmiyor:) yardımcımız nasılsa her şeyimizi halleder hakkını hiç yemem.

Son düzenleme:
canım gündelikçi alınan temizlikçiler hiç güzel temizlemiyor eşyana bile kaba davranıyor :mymeka:
o yüzden bende artık kendim temizliyorum yoksa öteki türlü kafayı yiyorumlaelaelaelaelae
ama inşallah durumum iyi olursa aylık çalışan bir eleman almak istiyorum yerimseniben

Ben asla temizlik yapamam, o kadar çok alerjim varki, hangi temizlik malzemesini kullansam alerji yapıyor.
Malzeme kullanmadan duru suyla toz falan alsam tozdan kriz geçiriyorum.
E mecburen kadınım var,yazı bir şekilde geçiridm şimdi yeni başladı.
haftada 3 gün gelecek, 1 gün temizlik 2 günde çocuğa bakar,
Eşimde yurtdışında olduğundan çok bunaldım 1 yıldır bebeğimle siyam ikizleri gibi dolaşıyoruz.
Bende artık kendime zaman ayırabileceğim bu şekilde.

Son düzenleme:
evim yok ama olunca da kendim temizlerim evde bi yabancı istemem hem tembelliğe gerek yok hastalık fln yoksa

parayı bulsamda temızlıkcı ıcın bır baskasının yaptıgı bastan sagma temızlıkten hayır gelmez basında durmak lazım basında duracagımıda kendım yaparım tıtız degılsenız takmazsıınız o ayrı

Back