- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
ben kendim temizliyorum
ee çalışmayınca gerek olmuyo onuda yapmazsam kilolar alıp başını gitcek :))
ee çalışmayınca gerek olmuyo onuda yapmazsam kilolar alıp başını gitcek :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi temizliğini kendi yapanlardanım fakat geçenlerde bir tanıdık ile konuşuyoruz başladı anlatmaya ben 2 haftada bir temizlik çağırıyorum diye söze başladı ve devamında temizlikçinin yaptığı işleri o sayarken ben yoruldum. Şöyleki temizliğe gelen bayan öncelikle tüm evi bi güzel süpürdükten sonra tüm dairenin camlarını ve yerlerini sildiğini, tuvalet ve banyoların temizliğini, mutfak dolaplarının içi, fayanslar ve yerleri dahil olmak üzere sildiğini + olarakta koltukları dahi sildiğini söyledi ya ben çok beceriksizim yada bunlar üstün bir güce sahip bi cam sileyim diyorum yarım günümü alıyor nasıl olur ki onca iş 9 dan 4 e ?
annem, ben arada kızkardeşimde yardım eder hooooppp bitti. evde 3 bayanız hemencek hallediveriyoz yani. evlenincede bilmiyorum bakalım temizlikçi tutabilirmde tutmayabilirmde yada eşime yaptırırım derrmişim:))))
valla trdeyken annem temizlikci tutardi,alisiyo insan ama burda kusura bakmasinlar yani 100-150 euro veripte temizletmem..,kendim yapiyorum yani