• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket evinizi kendiniz mi temizlersiniz yoksa temizletir misiniz?

evinizi kendiniz mi temizlersiniz yoksa temizlikçi mi tutarsınız?

• Ankete Katılan
    307
bende calistigim halde bile kendim temizlerim,kizlarim kücükler ama onlarda kendi odalarini toplarlar ve kizim ümmügülsüm simdi 8 yasinda evi bile süpürüyor kaydirigubbakcemile4iyi yapmasa bile yapmaya calisiyor bende pesinden birdaha yapiyorum:lepi:...temizlikci icin gelirim burada yetmiyor:1no2:

bizim evi hafta içi annem hafta sonu da ben temizliyorum. Annem benim yaptığmı bile beğenmiyorken başkasına hiç temizletmez. illa kendi eli değecek.

kendim temizliyorumbenneyaptımki
zate 90 m2 küççücük bir çatı katı temizlikçi çağırsam dalga geçer benlebenneyaptımki

ev büyük olduğundan ve 3 tane çocuk olduğundan en küçüğü 2 yaşında bu arada:emir_bebek: kendim zor yapabiliyorum..zaten günlük gelen bir yardımcımız var evi toparlıyo çocuklara bakıyor ütü yapıyor vs vs..
tabiki insanın kendi yaptığı temizlik gibisi olamaz ...çalışma yaşamı oluncada herşeye yetişmek imkansız gibi bişey..:kahve:

yıllardır yardımcım var sağolsun bir başak olarak ne kadar titiz olduğumu bildiğinden dolayı gereken özeni gösteriyor evimi bırakır giderim gelirim tertemiz olmuş çok büyük rahatlık evlendiğimden beri hep yardımcım olduğu için çok nadir hasta olduğu zamanlarda kendim temizledim ama çok zor ve yorucu özellikle ayrıntılara takılı kaldığım için daha da yoruldum iyi ki yardımcım var da bende sayesinde rahat ettim

ben de bu zamana kadar kendim hallettim, ama artık bir yardımcı kadın tutmayı düşünüyorum, içime sinerse sürekli gelir, sinmezse kaldığım yerden devam etmeye çalışcam artık, hamilelikte temizlik zor olmaya başladı artık.

Kendim temizlerim, kadin temizledigi zaman biliyorum ki tekrar uzerinden gecerim...hem parayi kadina verecegime biz harcariz hic gerek yok yani....

Çalıştığım için çocuklar küçükken her gün gelen bir yardımcım vardı. Şimdi çocuklar büyüdü ve haftada bire düşürdüm.
Yardımcı olsa bile evin hanımına da o kadar çok iş düşüyor ki ben evde hiç boş kalamıyorum. Sonuçta ev işleri cam, kapı, halı, koltukla bitmiyor. İnce işler hep bana kalıyor...

Haftada bir ya da l5 günde bir gelir kadın. Genel bir temizlik yaparız cam, kapı vs. Onun dışında ben her gün toz almak, lavabo, wc temizliği fln yaparım. Zaten hem çalış, hem 3 erkek zor yetişiyom walla...senağlama Allahtan yarım gün çalışıyom da...

kendim temizlerim.başkasının temizliğine güvenemem.bir kere yardımcı gelmişti ben hiç beğenmedim bir dahada başkasına temizletmedim.Allah sağlık sıhhat verdiği müdettçe kendim mis gibi temizlerim....

tabiki yardımcılar benim 3 günde yaptığımı 1 günde yapıyorlar mükemmellik bekleyemem ama sıkıştığımız anlarda yardımcı çağırırım, ince işleride kendim yaparım...

Back