• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine ayakkabı ile giren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayy one ole be bende ne gırerım ne gırdırırım galosla bıle ızın vermem sanıyorumkı ayakkabıyla evıne gıren bırının evınede gıtmem

tabiki girilmez girenlerede hiç hoş bakmıyorum bu dizilerden çıktı bu modada üşeniyorlar herhalde olmazki canım ayaklarında leş gibi kokar zaten kocaa gün ayakkabı içinde ellerinde olsa yatağada ayakkabı ile girecekler, isterlerse o temizlikçi peşlerinden gezsin yinede o ev temiz olurmu allah aşkına namaz kılınırmı onların ayakabı ile bastıkları yerde oturabilirmisin mümkün değil çocuğun emekleyebilirmi asla ee nedir bu canım çıkarı versinler bi zahmet süsleri kaymazz yaa....

dışarıdan gelicen şak diye o ayakkabıları çıkarmadan evde gezmeye kalkacan.ne kadar iğrenç
galoşla dahi izin vermem.
ama ev ayakkabılarım terliklerim var dışarda kullanmadıklarım.
onları giyerim. eşimde aynı şekilde. dışarda giyilen bir ayakkabı ile evde gezemez:)

asla girilmez...

yurtdışından gelen yabancı misafirlerime bile kapının dışında çıkarttırdım...

hatta evin girişinde ki antereye bile ayakkabı ile girilmez benim evim de.

kesinlikle girmem girdimmemde ayakkabı tamamen necis dolu yaaaa apatmanda karşı komşuya ev terliğiyle geçenlerede uyuz olurum sonuçta apartman koridoruda pis

tabiki girilmez girenlerede hiç hoş bakmıyorum bu dizilerden çıktı bu modada üşeniyorlar herhalde olmazki canım ayaklarında leş gibi kokar zaten kocaa gün ayakkabı içinde ellerinde olsa yatağada ayakkabı ile girecekler, isterlerse o temizlikçi peşlerinden gezsin yinede o ev temiz olurmu allah aşkına namaz kılınırmı onların ayakabı ile bastıkları yerde oturabilirmisin mümkün değil çocuğun emekleyebilirmi asla ee nedir bu canım çıkarı versinler bi zahmet süsleri kaymazz yaa....

vereliniortakalkisalkisalkis

asla ayakkabıyla girmem eve bide yemekteyizde dalmıyolar mı leş gibi ayakkabıyla iğrençç bide hijyen diye kendilerini yırtarlar..

girmeyiz, girdirmeyizde.. ibadet yapilan bir ewe ayakkabi ile girilmez.. dünyanin pisligi disarda kalsin..

Cıkkss bizde girilmez.
Şartsız olur ev..
Girene bişi demem.
Kendi tercihi sonuçta...
a.s.

Girilmez bizde Kimsenin evinde de girmem
Kapı önünde ayakkabıyı çıkarıpta paspasa basılarak içeri girlmesini bile sevmem
Batar öyle şeyler gözüme

Yabancilar giriyo cok normal karsiliyorlar

Ama bizim dinimizde temizlik var, annelerimizden böyle ögrendik

tabiki izin vermem, nazik bi sekilde uyaririm kim olursa olsun..

bu gercekten dinle mi ilgili arkadaslar? ben misir'a gidip geliyorum mesela. kimse cikarmiyor ayakkabisini. ustelik onlar da musluman ve namaz kilma orani bizdekinden fazla

bu gercekten dinle mi ilgili arkadaslar? ben misir'a gidip geliyorum mesela. kimse cikarmiyor ayakkabisini. ustelik onlar da musluman ve namaz kilma orani bizdekinden fazla

aslında dinle ilgisi var
sonuçta namaz kılınıyo
dinle ilgisi olmasa bile insanın içi almaz yahu
sokaklarda tükürenmi dersiniz ıyy gerisini saymim düşünün işte
hijyen açısından sağlık açısandan da hiç uygun değil

ama senin dediğin örnek tuhaf geldi banaCADIARZU

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back